0

كرم سفـيد با سس آلبالو

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

كرم سفـيد با سس آلبالو

 

مواد اولیه :

     پودر ژلاتين هفت گرم
     آب سرد 1/4 پيمانه
     شكر رژيمي يك قاشق غذاخوري
     تخم‌مرغ جدا شده دو عدد
     شير 1و1/4 پيمانه
     آلبالو بدون هسته يك پيمانه

 



 

نكته:

آلبالو سرشار از ويتامين‌هاي A، B1، B2، C و داراي املاح معدني مانند؛ كلسيم، پتاسيم و... مي‌باشد. براي افرادي كه داراي ديابت و بيماران مبتلا به اسهال‌هاي ساده، خوني و يبوست نافع مي‌باشد. مسكن اعصاب بوده و خون را نيز تصفيه مي‌كند.

طرز تهيه: 

ژلاتين را در آب سرد ريخته روي حرارت كتري قرار دهيد. زرده تخم‌مرغ و شكر را بزنيد تا سفيد و سفت شود. شير را در مخلوط زرده ريخته روي حرارت ملايم بپزيد قبل از جوش آمدن برداريد و بگذاريد خنك شود، ژلاتين را نيز به مايه شير و تخم‌مرغ اضافه كنيد. سفيده تخم‌مرغ را بزنيد تا سفت شود و به مايه شير و تخم‌مرغ اضافه كرده و با قاشق هم بزنيد. كرم را در قالب‌هاي تك نفره ريخته و آلبالوها را داخل آنها بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شود. آب آلبالو و شكر را مخلوط كرده روي حرارت ملايم به جوش آوريد و در ديس مستطيل لبه‌دار ريخته و در يخچال بگذاريد. بعد از جدا كردن كرم از قالب آن را در ظرف‌هاي حاوي شربت آلبالو قرار دهيد.


 

مواد لازم براي سس آلبالو:

شكر رژيمي   يك قاشق چايخوري
آب آلبالو   1و1/4  پيمانه

شنبه 25 دی 1389  2:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها