0

باتر اسكاج موز

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

باتر اسكاج موز

 

مواد اولیه :

     شير دو پيمانه
     تخم‌مرغ شش عدد
     پودر ژلاتين دو قاشق غذاخوري
     خامه يك بسته
     شكر يك پيمانه
     وانيل نصف قاشق چايخوري
     موز چهار عدد
     گردوي خرد شده 1/4 پيمانه



 

نكته

ظرف دسر را از قبل خيس مي‌كنيم و مايه را درون آن مي‌ريزيم. بعد از حاضر شدن دسر ظرف را چند لحظه در آب نيمه گرم قرار مي‌دهيم و سپس بر مي‌گردانيم.


طرز تهیه
زرده‌هاي تخم‌مرغ را به همراه شكر و وانيل با همزن هم مي‌زنيم. ژلاتين را در آبجوش حل كرده و روي بخار قرار مي‌دهيم شير را هم گرم كرده و موز را له مي‌كنيم و به مخلوط زرده، شكر و وانيل اضافه مي‌كنيم. ژلاتين را تندتند به شير گرم اضافه كرده و مرتب هم مي‌زنيم. سپس مخلوط فوق را به شير اضافه مي‌كنيم. (در صورت تمايل گردوي خرد شده را اضافه مي‌‌كنيم) در مرحله آخر سفيده‌ها را با همزن مي‌زنيم تا فرم بگيرد و خامه را به آن افزوده و بعد به مايه اضافه مي‌كنيم. مواد را درون قالب يا جام ريخته و به مدت چهار الي پنج ساعت در يخچال مي‌گذاريم.


 

شنبه 25 دی 1389  12:10 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها