0

نان مرمري شكلاتي

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

نان مرمري شكلاتي

 

مواد اولیه :

     شكلات خردشده 100 گرم
     شير نصف پيمانه
     آرد 210 گرم
     بيكينگ‌پودر دو قاشق چايخوري
     نمك 1/4 قاشق چايخوري
     كره در دماي محيط 110 گرم
     خامه 1/4 پيمانه
     شكر 170 گرم
     تخم‌مرغ دو عدد
     وانيل يك قاشق چايخوري



 

طرز تهیه:

شكلات و نيمي از شير را روي حرارت غير مستقيم گذاشته تا شكلات آب شود و آن را كنار بگذاريد. مواد خشك را با هم الك كنيد. در ظرفي خامه و باقي‌مانده شير را مخلوط كنيد و شكر و كره را خوب بزنيد تا كرم مانند شود. تخم‌مرغ‌ها را اضافه و خوب مخلوط كنيد، با افزودن وانيل سرعت همزن را كم كرده، نيمي از مواد خشك را اضافه كنيد. سپس مخلوط شير و خامه را افزوده و بار ديگر بقيه مخلوط آرد را اضافه نماييد. مواد را دو قسمت كنيد.  نيمي را با شكلات ذوب شده مخلوط كنيد. در يك قالب لوف (مكعب مستطيل 8×13×23 سانتي‌متر) يك قاشق از هر دو مواد سفيد و شكلاتي را كنار هم بريزيد و با نوك چاقو حالت مرمري به آن بدهيد و در فري كه با حرارت 160درجه‌سانتي‌گراد از پيش گرم شده به مدت 50 تا 55 دقيقه بپزيد. سپس 01دقيقه اجازه دهيد در قالب خنك شود و بعد از قالب خارج كنيد.


 

جمعه 24 دی 1389  11:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها