0

كيسل لايه‌اي انار و شير

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

كيسل لايه‌اي انار و شير

 

مواد اولیه :

    * شير سرد يك ليتر
    * آرد گندم هشت قاشق سوپخوري
    * شكر 200 گرم
    * كره 50 گرم



 

 طرز تهيه: 

 ابتدا لايه شيري را به ترتيب زير آماده كنيد. كره را روي حرارت آب نموده سپس آرد را كمي در آن تفت دهيد. شير و شكر را اضافه و با همزن مفتولي سريع هم بزنيد تا گلوله‌هاي آرد در شير حل شوند و به هم‌زدن ادامه دهيد تا روي حرارت كرم شير غليظ شود. كرم را داخل ظرف سرو ريخته تا كاملا سرد شود. بيسكويت‌ها را با كمي شير مرطوب‌ كنيد و روي لايه شيري در دو رديف بچينيد.

 مواد لازم جهت كيسل انار: 

 آب انار تازه  750 ميلي‌ليتر
 نشاسته گل   شش قاشق سوپخوري
 پودر ژلاتين يك و نيم قاشق سوپخوري
 شكر  200 گرم
بيسكويت ساده شكلاتي      به ميزان لازم
 آب سرد   1/3پيمانه

 

طرز تهيه كيسل انار:  

 آب انار را به همراه شكر روي حرارت قرار دهيد. نشاسته را در كمي آب انار حل كرده از صافي عبور دهيد و به مخلوط روي حرارت اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد تا غليظ شود. پودر ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و با حرارت بخار آب حل كنيد. ژلاتين را به كيسل اضافه و خوب مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود. پس از اين‌كه خنك شد آن را روي بيسكويت‌ها بريزيد و ظرف را در يخچال به مدت دو الي سه ساعت قرار دهيد تا ببندد. پس از بستن دسر آن را برش زده و سرو كنيد.


 

جمعه 24 دی 1389  9:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها