0

عادت هاي سنتي تغذيه در حال فراموشي است

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

عادت هاي سنتي تغذيه در حال فراموشي است

علي كشاورز'  در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا، افزود: تغيير در عادت هاي غذايي حتي موجب شده مردم بيشتر به مصرف نان هاي صنعتي روي آورند.
مدير گروه تغذيه و بيوشيمي دانشگاه علوم پزشكي تهران،ادامه داد: روش طراحي شبكه نان‌هاي صنعتي در دنيا به گونه‌اي است كه پخت نان كاملا از آتش جداست و هيچ گونه آلودگي از گازهاي سوختي وارد نان نمي‌شود،اين در حالي است كه در ايران نان ها به طور مستقيم از شعله آتش عبور مي‌كنند.
كشاورز با يادآوري اينكه صنعتي شدن نان در كشور در حال حاضر معضل شيميايي نان را كاهش نداده است، گفت:به منظور فرآيند تخمير خمير نان از دي اكسيد كلر استفاده مي شود. بنابراين اين مواد شيميايي و همچنين تماس مستقيم با هيدروكربن‌هاي شعله آتش، آلودگي شيميايي نان‌ها را افزايش داده است.
وي تصريح كرد: در صورتي كه چرخه تخمير درست انجام و همچنين از فناوري مدرن پخت در توليد نان‌هاي صنعتي استفاده شود، پخت نان به شيوه صنعتي بسيار مطلوب است.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

جمعه 24 دی 1389  8:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها