جوشانده فوق العاده برای دیابتیها
یك متخصص تغذیه گفت: برگ زیتون كاهش دهنده فشار خون، قندخون، ضد اسپاسم، گشادكننده عروق خونی، كاهش دهنده كلسترول بد و برای افراد دیابتی بسیار مناسب است.
روغن زیتون حاوی مواد شیمیایی گیاهی است كه باعث كاهش كلسترول، نرم كننده و صفرابر است و حاوی میزان زیادی آنتی اكسیدان است كه از سرطان سینه و سرطان كولون جلوگیری میكند.
روغن زیتون دارای اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی اكسیدان است كه باعث طول عمر و كاهش بیماریهای مرتبط با مصرف روغنهای اشباع میشود.
مصرف روغن زیتون مانع آسیب رساندن رادیكالهای آزاد حاصل از چربیها و روغنها به سیستم قلبی - عروقی میشود. كلسترول خون و به خصوص نوع بد آن یعنی LDL را كاهش میدهد.
روغن زیتون پایین آوردن فشار خون است و برای مصرف در سالاد و بسیاری از غذاهای آماده به صورت خام قابل مصرف بوده و بسیار مفید است. برای طبخ انواع مختلف غذاها میتوان از روغن زیتون با استفاده از حرارت كم و با صرف وقت و مدت زمان بیشتر( برای حفظ خواص مفید) آن استفاده كرد.
روغن زیتون باز كننده عروق است. از بروز سكته قلبی جلوگیری میكند و در بهبود بیمارانی كه جراحی قلب دارند، مفید است.
برگ زیتون كاهش دهنده فشار خون، قندخون، ضد اسپاسم، آنتی اكسیدان، ضد ویروس تبخال، ضد قارچ، گشادكننده عروق خونی، كاهش دهنده كلسترول بد، ضد تب، قابض، ضد باكتری، صفرابر، ادرارآور و برای افراد دیابتی بسیار مناسب است.
زیتون مسهل ضعیف و نرمكننده مسیر گوارشی است و برای یبوست مفید است، ضد چسبندگی پلاكتها و محافظ قلب است. زیتون ضد امراض قلبی، كاهش دهنده كلسترول بد و افزایش دهنده كلسترول خوب است، ضد باكتریهای گرم منفی است اما برای افرادی كه دارای سنگ مثانه و سنگ صفرا دارند مضر است.
دوشنبه 22 مهر 1398 10:03 AM
تشکرات از این پست