0

مصرف شنبليله موجب كاهش قند خون و كلسترول خون مي‌شود

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

مصرف شنبليله موجب كاهش قند خون و كلسترول خون مي‌شود

89/10/24 - 12:23
شماره:8910240298
نسخه چاپي ارسال به دوستان
يك متخصص تغذيه در گفت‌وگو با فارس:
مصرف شنبليله موجب كاهش قند خون و كلسترول خون مي‌شود

خبرگزاري فارس: يك مختصص تغذيه گفت: شنبليله موجب كاهش قند خون و كاهش كلسترول خون و افزايش شير مادران شيرده مي‌شود.

مرتضي صفوي در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس افزود: شنبليله يكي از سبزي‌هايي است كه از ارزش‌ غذايي بالاي برخوردار است.

وي گفت: از برگ دانه شنبليله استفاده مي‌شود و داراي موسيلاژ، رزين، مواد صمغي است.

اين متخصص تغذيه افزود: شنبليله خواص زيادي دارد كه مي‌توان به كاهنده قند خون، قابض، نرم‌كننده سينه، مقوي معده، قاعده‌آور، ادرار آور و افزايش دهنده شير مادر اشاره كرد.

صفوي گفت:‌ از ديگر خواص شنبليله مي‌توان به پايين‌آورنده كلسترول خون، تقويت قواي جنسي و خلط‌ آور اشاره كرد و استفاده زياد از شنبليله مي‌تواند سمي باشد و زنان باردار نبايد از آن استفاده كنند.

 
 
جمعه 24 دی 1389  12:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها