0

گوگل سودوکو حل می کند!

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

گوگل سودوکو حل می کند!

آیا شما یکی از شیفتگان حل جدولهای عددی (سودوکو) هستید اما ممکن است که نتوانید راه حل یک عدد سخت را پیدا کنید؟ اکنون گوگل با ارائه یک برنامه جانبی به شما در حل جدول سودوکو کمک می کند.

کاربر پیش از استفاده از این برنامه جانبی جدید که Google Goggles نام دارد باید با تلفن همراه خود از جدول یک عکس تهیه کند. سپس این برنامه، عکس جدول را به یک جدول دیجیتالی تبدیل کرده و آن را از راه اینترنت به سرور گوگل می فرستد. سرور بزرگترین جستجوگر دنیا در مدت چند ثانیه جدول را حل کرده و آن را برای تلفن همراه کاربر ارسال می کند.

براساس گزارش فول پرس، این نرم افزار که در دو نسخه سیستم عاملهای "آندروئید" و "آی- فن" در دسترس است به طور کلی با عکس گرفتن از روی هرچیز اطلاعات مربوط به آن را در وب جستجو کرده و اطلاعات مرتبط با عکس را ارائه می کند که در تازه ترین به روز سازی این نرم افزار، امکان حل جدولهای سودوکو نیز به آن افزوده شده است.

تحقیقات نشان می دهد که حل جدول می تواند مغز را 14 سال جوانتر نگه دارد.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

پنج شنبه 23 دی 1389  10:11 PM
تشکرات از این پست
09303495228
ehsan1372
ehsan1372
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 12

پاسخ به:گوگل سودوکو حل می کند!

خیلی ممنون

سودوکو واقعا جالبه

شنبه 29 شهریور 1393  12:33 AM
تشکرات از این پست
09303495228
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

پاسخ به:گوگل سودوکو حل می کند!

ممنون مطلب خوبی بود چون خودم به سودوکو خیلی علاقه دارم

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

شنبه 29 شهریور 1393  12:35 AM
تشکرات از این پست
09303495228
دسترسی سریع به انجمن ها