شربت گلپر (گلپر+آویشن+نعناع+رازیانه+عسل) حاوی ویتامینهای A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، آهن، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، مس، روی (زینک)، کومارین، تیمول، فلاونوئیدهاست.
این شربت را میتوان ۴ لیوان در روز و در وعدههای صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد؛ همچنین برای هضم بهتر غذا بهتر است این شربت را پس از میل کردن غذا استفاده کرد.

مواد لازم شربت گلپر(2 لیتر)
-گیاه خشک گلپر ۴۰ گرم
-عرق آویشن یک لیتر
-عرق نعناع نیم لیتر
-عرق رازیانه نیم لیتر
-عسل نیم کیلو
طرز تهیه شربت گلپر
-برای تهیه این شربت ابتدا عرقیجات شامل آویشن، نعناع و رازیانه را با هم ترکیب کرده و گیاه خشک گلپر را پس از نیم کوب کردن به آن اضافه میکنیم.
-پس از اینکه گیاه گلپر به مدت ۳ تا ۴ ساعت در عرقیجات ماند، آن را به مدت ۵ دقیقه و در حرارت ملایم میجوشانیم.
-هنگامی که حرارت متعادل و در حدود ۵۰ درجه سانتی گراد شد، آن را صاف کرده و عسل را اضافه میکنیم.
-شربت را هم میزنیم تا قوام بیاید، سپس در ظرف شیشهای میریزیم.
طرز تهیه یک لیوان شربت گلپر
برای تهیه یک لیوان از این شربت باید ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از آن را داخل لیوان ریخته و بقیه را آب جوشیده ولرم اضافه کنیم.
شربت آماده میل کردن است.
نکته: برای تهیه و مصرف شربت گلپر در فصل گرم سال، باید به جای آب جوشیده از آب خنک استفاده شود.
این شربت ضد اسهال، تهوع و استفراغ، ضد باکتری و ویروس، تنگی نفس و سرفه است.
مصرف این شربت برای زنان باردار ممنوع است.