0

سوپ گوجه فرنگی و سیر سرخ کرده

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

سوپ گوجه فرنگی و سیر سرخ کرده

اگر طعم سیر سرخ کرده را دوست دارید حتما از طرفداران این سوپ سالم و خوشمزه خواهید شد.

زمان آماده سازی: 10 دقیقه                                   زمان پخت: 50 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 - 2 نفر:

سیر متوسط: یک عدد کامل                    گوجه فرنگی بزرگ: 2 عدد                    روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری                  فلفل قرمز: 1/4 قاشق چای خوری            پاپریکا: یک قاشق چای خوری                      پودر گشنیز: 2 قاشق چای خوری                       پودر آویشن: 1/2قاشق چای خوری            آب مرغ یا سبزی جات: 2 پیمانه پنیر رنده شده پارمسان: 2 قاشق غذاخوری                        کره: 1/2 قاشق غذاخوری                        پیاز کوچک: یک عدد، خرد شد      ه نمک و فلفل به اندازه دلخواه

 

طرز تهیه:

فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت، گرم کنید.سر سیرها را طوری ببرید که اکثر حبه ها در معرض دید قرار گیرند.            گوجه فرنگی ها را نصف کنید.      سیر و گوجه فرنگی های نصف شده را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و روی آن ها روغن زیتون بریزید.                  نمک و فلفل روی آن ها بپاشید و به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که سیرها طلایی رنگ و گوجه فرنگی ها نرم شوند، آن ها را در فر حرارت داده و سرخ کنید.              پس از اینکه آن ها را از فر بیرون آوردید، پوست گوجه فرنگی ها را درآورید.در یک قابلمه، پیازها را درون روغن، 30 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید.دو پیمانه آب مرغ یا سبزی جات به پیازها اضافه کنید و بگذارید بجوشند.سپس، سیر، گوجه فرنگی، گشنیز، پاپریکا، آویشن، فلفل قرمز و آویشن را به درون ظرف اضافه کنید و 3 دقیقه آن ها را بجوشانید و هر چند وقت یک بار آن ها را هم بزنید و در صورت نیاز نمک و فلفل به آن ها بیافزایید.قبل از آن که مخلوط را درون دستگاه غذاساز پوره کنید، بگذارید کمی خنک شود.                   پس از پوره کردن، سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته، روی آن پنیر رنده شده بپاشید.

worldfood.ir

یاس

پنج شنبه 23 دی 1389  12:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها