0

پیروک

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

پیروک

 

 

 

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده 150 گرم ،                  پیاز 1 عدد ،                      پنیر پیتزا 1 بسته ،                           پودر آویشن یا سبزی معطر خرد شده مقداری ،                 رب گوجه فرنگی 1  قاشق سوپ خوری ،                             فلفل دلمه ای 1 عدد ،        قارچ ورقه شده (خام یا تفت داده شده) 6 تا 7 عدد ،                     سوسیس 3 الی 4 عدد

 

مواد لازم برای خمیر پیروک:

زرده : 4 عدد ،                    روغن مایع 1/2 پیمانه ،                     آب 1/2 پیمانه ،               بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری ،          نمک 1/4 قاشق چای خوری ، آرد به میزان لازم

 

دستور پخت خمیر :

زرده ، روغن مایع ، آب، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم تا خمیری لطیف و یکدست بدست آید.              خمیر را به مدت 30 دقیقه کنار گذاشته و روی آن را با نایلون می پوشانیم.
 

دستور :

پیاز و گوشت را با هم تفت می دهیم و رب و ادویه را به آن اضافه می کنیم، حال می توان کالباس، فلفل دلمه ای و قارچ نگینی خرد شده و سوسیس حلقه ای شده را با گوشت مخلوط کرد و یا همانند پیتزا پس از آنکه گوشت را روی خمیر ریختیم آنها را بر روی خمیر بچینیم.
پس از ور آمدن خمیر آن را با وردنه به قطر 5/0 الی 1 سانتی متر باز می کنیم و به کمک یک بشقاب میوه خوری یا کمی بزرگتر 2 دایره ی اندازه هم در می آوریم . خمیرها را در ظرفی که روی آن کاغذ روغنی چرب شده گذاشته ایم قرار داده و در طبقه وسط فر با دمای 175 الی190 درجه سانتی گراد به مدت 15 الی20 دقیقه قرار می دهیم.
توجه: با چنگال چند جا از خمیر را سوراخ می کنیم تا خمیر پف نکند.
پس از آنکه خمیرها آماده شد نصف مواد را به ترتیب : گوشت چرخ کرده ، سوسیس، کالباس، قارچ ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا را روی یکی از خمیرها ریخته و خمیر بعدی را روی آن قرار داده ما بقی مواد را روی خمیر دوم می ریزیم سپس بقیه خمیر را که اضافه آمده است، به صورت بافت حصیر بر روی آن قرار می دهیم.
روی نوارها را مخلوط زرده و زعفران مالیده و کمی کنجد می پاشیم و پیروک را در طبقه وسط فر قرار داده و گریل را روشن می کنیم تا زمانیکه روی نوارها طلایی گردد.

worldfood.ir

یاس

پنج شنبه 23 دی 1389  11:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها