خبرگزاری فارس: عادات غذایی آخر شب میتواند اثر منفی بر سلامت قلب شما بگذارد.
براساس گزارش «آلتوس هاسپیتال»، مطالعه جدید انجام شده توسط دانشکده پزشکی دانشگاه «پنسیلوانیا» تایید کرد که خوردن وعدههای غذایی در آخر شب اثرات منفی بر سلامت دارد که در این خبر به چهار دلیل برای اجتناب از خوردن غذا در آخر شب اشاره میکنیم:
افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی
این مطالعه جدید نشان داده که خوردن غذا در آخر شب خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
این تیم تحقیقاتی دریافت که خوردن وعدههای غذایی در آخر شب میزان انسولین، گلوکز ناشتا، کلسترول و سطوح تریگلیسیرید را افزایش میدهد. افزایش سطح گلوکز و انسولین، گامی برای ابتلا به پیشدیابت و در نهایت دیابت است.
علاوه بر این کلسترول و تریگلیسیرید چربیهای موجود در خون هستند که با افزایش آنها خطر ابتلا به بیماریهای قلبی نیز افزایش مییابد.
اگر در هنگام ابتلا به دیابت تغییر در سبک زندگی ایجاد نشود، این امر میتواند به دیگر مشکلات سلامتی نظیر بیماریهای کلیوی، بیماریهای قلبی و حتی نابینایی منجر شود.
افزایش وزن
تحقیقات همواره ثابت کرده افرادی که وعدههای غذایی خود را در آخر شب میل میکنند وزنشان بیشتر از کسانی است که به موقع غذایشان را میخورند. محققان دریافتند که وعدههای غذایی آخر شب باعث میشود تا افراد به اضافه وزن ناشی از کاهش توانایی بدن در سوختن چربی مبتلا شوند.
ریفلاکس اسید
ما میدانیم زمان خوردن غذا به اندازه نوع غذایی که میخوریم مهم است. خوردن غذا در نزدیک به زمان خواب منجر به آزادسازی ریفلاکس اسید و در نهایت درد یا سوزش قلب میشود.
افزایش فشار خون
فشار خون شما بر اساس الگوی رفتاری روزانهای که دارید بالا و پایین میرود. طبق گزارش کلینیک مایو میزان فشار خون معمولا در شب به هنگام خواب پایین است و کمی قبل از بیدار شدن افزایش مییابد، این الگوی فشار خون به طور روزانه تکرار میشود.
دیر غذا خوردن بر فشار خون و سطوح کلسترول شما تاثیر میگذارد. فشار خون باید در طول شب حداقل 10 درصد کاهش یابد تا بدن شما آماده استراحت شود.
تحقیقات نشان میدهد که وعدههای غذایی آخر شب به طور قابل ملاحظهای بر فشار خون در طول شب تاثیر میگذارد و بدن شما را به جای حالت استراحت در حالت هشدار قرار میدهد.
همچنین اگر فشار خون در سطح بالایی بماند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سکتههای قلبی افزایش میِیابد.