0

شنیتسل مرغ

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

شنیتسل مرغ

 

 

 

مواد لازم :

سینه مرغ 1 عدد ( که انتهای آن به بال مرغ وصل باشد) ،                       پودر سوخاری 1/2 پیمانه ،                         تخم مرغ 1 یا 2 عدد ،          نمک و فلفل مقداری ، روغن جهت سرخ کردن

 

دستور طبخ :

ابتدا استخوان را از گوشت جدا می کنیم و انتهای بالا را می گذاریم تا باشد.                  سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را روی مرغ پاشیده و بین دو نایلون فریزر قرار می دهیم و با بیفتک کوب یا گوشت کوب آن را می کوبیم تا کاملا پهن و به قطر 5/0 س.متر شود.
بعد آن را ابتدا در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری چند بار غلتانده و بعد آنرا در روغن با حرارت کم می اندازیم تا هم سرخ و هم مغز پخت شود.(درب ظرف را نمی گذاریم).
نکته : اسکارلپ پاته یا اسکارلوپ پانه همان شنیتسل هستند یا مرغ و یا گوشت. (هر دو یکی است)
توجه : برای هر تکه مرغ از یک عدد تخم مرغ استفاده می کنیم ولی اگر تخم مرغ درشت بود یک تخم مرغ کافیست. و نیز توجه داشته باشید که هر چه بیشتر مرغ را در مواد بغلتانیم پف آن بیشتر می گردد.

worldfood.ir

یاس

پنج شنبه 23 دی 1389  10:19 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها