0

سالاد اسفناج سرخ کرده با لوبیا

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

سالاد اسفناج سرخ کرده با لوبیا

سعی کنید این سالاد سرشار از آهن و پروتئین را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری                        سیر خرد شده: یک حبه                               اسفناج: یک کیلو، برگ های آن را از ساقه جدا کرده و خوب بشویید.                 نمک: یک چهارم قاشق چای خوری                         لوبیا قرمز یا چیتی پخته شده: 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

در تابه بزرگی روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و سیر را درون آن به مدت 30 دقیقه تفت دهید.                    اسفناج ها را به تابه اضافه کرده و روی آن ها نمک بپاشید و به مدت 3- 2 دقیقه یا تا زمانی که آب آن ها گرفته شود، تفت دهید.                           در ظرف مناسبی لوبیا ها را با مواد درون تابه کاملا با هم مخلوط کنید.          سالاد را تا گرم و تازه است میل کنید.

worldfood.ir

یاس

پنج شنبه 23 دی 1389  10:08 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها