0

مرغ سرخ کرده با سس قارچ

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

مرغ سرخ کرده با سس قارچ

مرغ سرخ کرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنکه با سس قارچ هم همراه باشد.

زمان تهیه و آماده سازی: 5 دقیقه                        زمان پخت: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 2 نفر:

سینه مرغ: 2 عدد              روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری                پیاز متوسط: یک عدد، خرد شود.                      سیر: 2 حبه       آویشن: نصف قاشق چای خوری پودر سبزی جات معطر: 2- 1 قاشق غذاخوری              نمک و فلفل به مقدار لازم        

 

مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

قارچ: 250 گرم                     خامه: 3/4 پیمانه               سس سویا: یک قاشق غذاخوری               آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری          کره: یک قاشق غذاخوری روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری                  نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.                     هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.              روی سینه های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.               در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.                         تکه های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن ها را 2- 1 دقیقه سرخ کنید.                 مرغ ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.            روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.                               در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.                          خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.                        کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.                 سس را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.

worldfood.ir

یاس

پنج شنبه 23 دی 1389  10:01 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها