0

کرپ (crepe) با سس شاتوت

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

کرپ (crepe) با سس شاتوت

آرد، تخم مرغ، شیر و شکر از جمله مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی خوشمزه هستند.

زمان تهیه و پخت: حدود دو ساعت

 

مواد لازم برای 4 نفر:

آرد: یک پیمانه                   تخم مرغ: 2 عدد                     شیر: یک پیمانه                  آب: نصف پیمانه                      کره ذوب شده: یک قاشق غذاخوری                نمک: کمی                       شاتوت تازه: یک پیمانه                          شکر: یک قاشق غذاخوری                            پودر قند: مقدار دلخواه

 

طرز تهیه:

شیر، تخم مرغ، آرد، آب، کره و کمی نمک را درون دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب آن ها را با هم مخلوط کنید.                  روی مخلوط را بپوشانید و به مدت 2-1ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.                      همزمان با این کار، نصف پیمانه شاتوت را همراه با یک قاشق غذاخوری شکر درون قابلمه ای بریزید و ظرف را به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شاتوت روان شود.                      پس از اینکه آب شاتوت ها جاری شد ظرف را از روی حرارت برداشته و 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.                    کف یک تابه نچسب را کمی چرب کنید و یک چهارم از مخلوط کرپ را درون آن به طور یکنواخت بریزید.                         مخلوط کرپ درون تابه را، روی حرارت متوسط به مدت یک دقیقه بپزید.                                  در این زمان خواهید دید که روی خمیر حباب هایی ایجاد شده و سپس می ترکند.              پس از یک دقیقه، کرپ را برگردانید و 30 ثانیه دیگر آن را حرارت دهید.                                  مراحل فوق را روی باقی مانده مایه کرپ نیز تکرار کنید.              کرپ ها را لوله کنید و سس شاتوت را روی آن ها بریزید.سپس با تعدادی شاتوت تازه و پودر قند روی آن ها را تزیین کنید.

worldfood.ir

یاس

پنج شنبه 23 دی 1389  9:57 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها