0

پیتزای مرغ با سس باربکیو

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

پیتزای مرغ با سس باربکیو

اگر از طعم سس باربکیو خوشتان می آید به احتمال زیاد از طعم این پیتزا هم خوشتان خواهد آمد.

زمان تهیه: 20 دقیقه                زمان پخت: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 8 نفر (یک پیتزای بزرگ):

فلفل دلمه ای بزرگ: یک عدد، خرد شود.                       سینه مرغ: دو عدد، به صورت مکعبی خرد شود.                        پیاز بزرگ: یک عدد                                      روغن سبزی جات: یک قاشق غذاخوری                         قارچ: یک پیمانه، خرد شود.                            سس باربکیو: نصف پیمانه                      پنیر چدار: 150 گرم سس گوجه فرنگی: یک پیمانه                                خمیر بزرگ پیتزا: یک عدد                              نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.                پیازها را خلال کرده و در تابه درون روغن سرخ کنید تا کاراملی رنگ شوند.                  سینه های خرد شده مرغ را به سس باربکیو کاملا آغشته کنید.                     سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتزا به طور یکنواخت پخش کنید.                     روی آن ها قارچ، فلفل، پیاز و مرغ را پخش کنید.                        روی تمام مواد فوق، پنیر موزارلا، پنیر چدار و نمک و فلفل بریزید.                       آن ها را درون فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود حرارت دهید.                پیتزا آماده است تا سرد نشده آن را میل کنید.

worldfood.ir

یاس

پنج شنبه 23 دی 1389  9:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها