پانته آ بهرام متولد سیزدهم اسفند 1348 در تهران است. خانم بهرام با ورود به مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما در سال 67، فعالیت خود را در رشته بازیگری آغاز کرد و اولین فعالیت بازیگری خودش را در سن 18 سالگی با سریال آینه در قاب شروع کرد و در سال 75 با فیلم زشت و زیبا اولین فعالیت خودش را در سینما تجربه کرد. او اکنون یکی از بازیگران موفق در عرصه سینما و تلویزیون ایران می باشد.
جالب است بدانید لقب متفاوت ترین بازیگر سینما و تلویزیون ایران را به خانم پانته آ بهرام اختصاص داده اند او در این مورد گفت : بازیگری را من با تئاتر شروع کردم و همه می دانند که تناتر نه پول و نه شهرت دارد ولی من قدرتمند ، درست و دقیق راهم را ادامه دادم و در سن 19 سالگی جایزه تئاتر فجر را از دست رئیس جمهور اسبق گرفتم.
من در تمام این سال ها سعی کرده ام تمام استانداردهای بازیگری را رعایت کنم و به نظر خودم هم اکنون جزو با کیفیت ترین بازیگران ایران هستم. از بهترین و پرطرفدارترین کارهای او می توان به بازی در سریال خانگی عاشقانه منوچهر هادی در کنار بازیگرانی همچون هومن سیدی ، محمدرضا گلزار و مهناز افشار اشاره کرد. هم اکنون خانم پانته آ بهرام در برنامه خنداننده شو رامبد جوان به عنوان مجری فعالیت دارد.