0

پاته گوشت گوساله

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

پاته گوشت گوساله

 

 

 

مواد لازم جهت خمیر:

کره 80 گرم ،                    آرد گندم 250 گرم(2 پیمانه) ،                        زرده تخم مرغ 1 عدد،                      روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری ،                      آب سرد یا شیر سرد 1/2 پیمانه ،                  نمک به میزان لازم

 

مواد لازم برای داخل پاته:

گوشت مغز ران گوساله 250 گرم ،                    سیب زمینی الماسی(مکعبی) و سرخ شده 1 عدد ،          پیاز 1 عدد ،        جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری ، سس سفید (بشامل) 1/2 پیمانه،                       پنیر پیتزا 200 گرم ،                       نمک و فلفل به میزان لازم ،                      قارچ تفت خورده 1/2 پیمانه

 

دستور خمیر:

کره را با آرد به خورد هم می دهیم .                 زرده ، روغن مایع و نمک را جدا با هم مخلوط کرده و به آرد می افزاییم و سپس شیر سرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا خمیری نرم و لطیف بدست آید.

نکته: ممکن است بیشتر از این میزان شیر در حین کار لازم باشد . اگر خمیر سفت شد دوباره به آن شیر اضافه می کنیم و اگر شل شد آرد می افزاییم.

حالا گوشت را به شکل مکعبی برش داده و با پیاز و ادویه جات می پزیم.              2/3 خمیر را بر روی کاغذ روغنی پهن کرده و آنرا به کمک کاغذ روغنی برگردانده و درون ظرف مورد نظرمان که از قبل (با روغن جامد) چرب کرده ایم می اندازیم و خوب آنرا به ظرف می چسبانیم و اضافه های آنرا از بالای ظرف جدا می کنیم.
در اینجا ابتدا سس سفید را در بر روی خمیر مالیده و مقداری پنیر پیتزا را روی آن می پاشیم و به ترتیب گوشت،سیب زمینی سرخ شده،قارچ تفت خورده و جعفری را می ریزیم و در آخر باقی مانده پنیر را بر روی پاته می ریزیم.
1/3 از خمیر را که کنار گذاشته بودیم به شکل نوار در آورده و مقداری را نیز قالب زده و بر روی مواد قرار می دهیم و روی آن ها را با زرده تخم مرغ و زعفران رومال می کنیم .
پاته را به مدت 35 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 الی 190 درجه سانتی گراد می گذاریم. 10 دقیقه آخر حرارت بالای فر (گریل) را روشن می کنیم تا روی آن کاملا طلایی گردد.

worldfood.ir

یاس

پنج شنبه 23 دی 1389  9:24 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها