0

مرغ تنوری با سس مخصوص

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

مرغ تنوری با سس مخصوص

برای تنوری کردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم کنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید.

زمان تهیه: 10 دقیقه به علاوه 60- 30 دقیقه زمان خواباندن آن                  زمان پخت: 30 دقیقه

 

مواد لازم برای 4 نفر:

ماست کم چرب: 150 گرم                    سیر: 2 حبه، کوبیده شود.                    زیره سبز: یک قاشق چای خوری                     زردچوبه: یک چهارم قاشق چای خوری رنگ خوراکی قرمز: دو قطره                         سینه مرغ: 4 عدد

برای سس:

نعنا: نعنای کاملا خرد شده: یک قاشق غذاخوری                  سیر خرد شده: یک حبه کوچک                   خیار کوچک: یک عدد، به صورت مکعبی و ریز خرد شود. ماست کم چرب: 150گرم                 آب یک لیمو ترش تازه                         نمک و فلفل به اندازه لازم                     روغن: مقداری

 

طرز تهیه:

درون یک کاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراکی و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.                 سینه های تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار آن ها را برگردانید.            

برای تهیه سس:

نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی دیگر آن ها را هم بزنید .          سس آماده شده را تا زمان سرو، درون یخچال قرار دهید.                سینه های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید.         مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35 – 30 دقیقه بپزید.                         گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب کنید.                مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا را میل کنید.

worldfood.ir

یاس

پنج شنبه 23 دی 1389  8:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها