قال الصادق علیه السلام:"لیس من شعتنا من قال بلسانه و خالفنا فی اعمالنا و آثارنا"
"کسی که به زبان دم از تشیع زند؛ اما در عمل برخلاف اعمال و كردارما عمل كند؛ از شيعيان ما نيست" وسائل الشيعه ج۱۵ص۲۴۷دين چيست؟
امام سجاد عليه السلام در پاسخ به اين سوال كه چكيده شرائع دين چيست فرمود:
"حق گويي؛ داوري عادلانه و وفاي به عهد" مستدرك الوسائل ج۱۱ص۳۱۶
معني زهد و مصادیق زاهد و عارف
قال علی علیه السلام:"اذاهرب الزاهد من الناس فاطلبه اذا طلبالزاهد الناس فاهرب منه" غررالحکم ص۲۷۵
"هرگاه زاهد از مردم گریزان شد در طلب او باش وهرگاه به دنبال مردم بود از او فرارکن"
الامام صادق علیه السلام:"الزهد هو ترکک کل شی یشغلک عن الله تعالی من غیرتأسف علی فوتها و لااعجاب فی ترکها و لا انتظارفرج منها" مستدرک الوسایل ج۱۷ص۴۵
"زهد آن است که هر چه تو را از یاد خدا بازدارد رها کنی بی آن که برای از دست دادن آن افسوس خوری، و یا به خاطر رها کردن آ ن دچارغرور و خودپسندی شوی یا چشم داشت گشایش از این کارت داشته باشي."
تكليف هدايا به كارگزاران شیعه نظام اسلامي
قال رسول الله صلي الله عليه وآله: "هدايا العمّال حرام كلّها " كنزل العمال ح۱۵.۶
"هدايايي كه به كارگزاران و كارمندان داده مي شود؛ تماما حرام است."
"همه کارهای نیک وجهاددرراه خدادربرابرامربه معروف ونهی ازمنکرچون قطره نسبت به دریاست." حضرت علی علیه السلام نهج البلاغه حکمت ۳۷۴
"شیعیان ما کسانی هستندکه قلب هایشان ازهرگونه حیله ونیرنگ وعوام فریبی سالم است." حضرت حسین علیه السلام
"بهره شخصی که درآمدیبهوسیله دین بهدست می آوردهمان روزیاست که ازطریق دین میخورد."(بهره دیگری ندارد) بحارالانوارج۷۸ص۶۳
الامام الصادق علیه السلام:"من دخل فی هذاالدین بالرجال اخرجه منه الرجال ومن دخل فیه بالکتاب والسنة زالت الجبال قبل ان یزول" مستدرک الوسایل ج۱۷ص۲۰۷
"هرکه ازطریق (مجذوب شدن به شخصیّت)افراد وارد این دین شود به واسطه همانها ازدین خارج می شود وهرکه ازطریق کتاب خدا وسنّت وارد این دین شودکوهها بجنبند ولی او (درعقیده خود) نجنبد. "
"لایُُقبل الله من مؤمن عملاًوهومضمرعلی اخیه المؤمن سوءاً" اصول کافی ج۲ص ۲۶۱
"خداوند از مؤمنی که نسبت به برادر مؤمن خود نیّت سویی داشته باشد٬هیچ عملی را نمی پذیرد."
گناه یعنی خدافروشی
خدا فروشی و بعد لاف عشق و محبّت٬ خدا را زدن تنها ادّعایی دروغ است و خیالی باطل
اهل کام و نازرا در کوی رندی راه نیست. رهروی باید جهان سوزی نه خامی و بی غمی
پرده دل را برداری پرده چشم خود کنارمی رود.
هرادّعای عشق ومحبّت امتحان داردوآزمون٬ تاعشق خالص نمایان شود.آن نیز میّسرنمی شود مگرسوختن درکوره سختی ها وشهید جسمانی یا روحانی شدن و دم برنیاوردن که از دوست هرچه رسد نیکوست.