0

گفت و شنود/ پیش خودمان بماند!

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

گفت و شنود/ پیش خودمان بماند!

 

گفت و شنود

گفتم: به یارو گفتند؛ چرا اینقدر نفهمی؟ یارو اعتراض کرد و گفت؛ نباید جلوی دیگران مرا نفهم خطاب می‌کردی! گفتند؛ ببخشید نمی‌دانستیم که این موضوع باید پیش خودمان بماند!

به گزارش مشرق، کیهان در گفت و شنود امروزش نوشت:
 
گفت: ستون گفت و شنود روز پنج‌شنبه کیهان با عنوان «تابلو» که به نطق‌های درِ‌پیتی دو تن از وکیل‌الدوله‌های فراکسیون امید علیه انقلاب و رزمندگان و نظام و امنیت مردم و... اختصاص داشت بدجوری جیغ رسانه‌های بیگانه و دنباله‌های داخلی آنها را به هوا بلند کرده است!
 
گفتم: خب، حق دارند چون کیهان پا روی دم پیاده نظام آنها گذاشته بود!
 
گفت: جیغ بنفش دشمن نشان می‌دهد که این دو وکیل‌الدوله فراکسیون امید دیکته آنها را به‌عنوان نطق خود از تریبون مجلس قرائت کرده‌اند!
 
گفتم: حالا دشمنان بیرونی و دنباله‌های داخلی آنها به کجای گفت‌وشنود کیهان اعتراض دارند؟!
 
گفت: ایراد گرفته‌اند که چرا کیهان این دو وکیل‌الدوله را نفهم و بی‌شخصیت معرفی کرده است؟!
 
گفتم: به یارو گفتند؛ چرا اینقدر نفهمی؟ یارو اعتراض کرد و گفت؛ نباید جلوی دیگران مرا نفهم خطاب می‌کردی! گفتند؛ ببخشید نمی‌دانستیم که این موضوع باید پیش خودمان بماند!!

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 17 شهریور 1397  11:55 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها