0

آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ ماکارونی کاخون

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

آشنایی با روش تهیه‌ی مرغ ماکارونی کاخون

 

یک قابلمه تهیه می‌کنیم و درونش آب می ریزیم، می‌جوشانیم سپس ماکارانی را اضافه می‌کنیم و 8 تا 10 دقیقه یا آن زمان پخت می‌دهیم و پس از آن آبکش کرده و زیر آب سرد می‌بریم.

 مرغ ماکارونی کاخون

 

مواد اولیه:

120 گرم ماکارونی رشته ای
دو عدد سینه مرغ بدون استخوان
دو قاشق چای خوری ادویه کاخون
دو قاشق غذا خوری کره
یک عدد فلفل قرمز ، قطعه قطعه شده
یک عدد فلفل سبز ، قطعه قطعه شده
چهار عدد قارچ تازه ، قطعه قطعه شده
یک عدد پیاز سبز ، خرد شده
یک فنجان خامه پر چرب
یک چهارم قاشق چای خوری ریحان خشک شده
یک چهارم قاشق چای خوری آب لیمو
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک هشتم قاشق چای خوری پودر سیر
یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک چهارم فنجان رنده شده پنیر پارمسان
 

روش تهیه:

یک قابلمه تهیه می‌کنیم و درونش آب می ریزیم، می‌جوشانیم سپس ماکارانی را اضافه می‌کنیم و 8 تا 10 دقیقه یا آن زمان پخت می‌دهیم و پس از آن آبکش کرده و زیر آب سرد می‌بریم.
سینه های مرغ و ادویه کاخون را درون یک نایلون می‌ریزیم و هم به هم می‌زنیم .
یکی ماهی تابه تقریبا بزرگ را روی درجه متوسط گاز قرار می دهیم و کره را درونش آب می‌کنیم و مرغ را به مدت 5 تا 7 دقیقه می‌پزیم تا کمی ترد شود. سپس فلفل قرمز ، فلفل سبز ، قارچ و پیاز سبز را نیز اضافه می‌کنیم و 2 تا 3 دقیقه هم می‌زنیم پس از آن خامه ، ریحان ، آب لیمو ، نمک ، پودر سیر و فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم.
گرما را کاهش داده و سپس ماکارانی را اضافه می کنیم و پنیر پارمیسان را نیز در آخر بر رویش می‌ریزیم.
غذا آماده است، از خوردن آن لذت ببرید.
منبع: آلامتو
پنج شنبه 15 شهریور 1397  11:32 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها