0

توضیح درباره نامه خبرساز کروبی به رهبری

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

روز یکشنبه 11 شهریورماه، نامه‌ای از سوی آقای مهدی کروبی منتشر شد که در آن به تعبیر خود به سه نکته مهم پرداخته است. در اینجا یکی از موضوعات مطروحه در این نامه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

متن کامل این خبر در روزنامه فرهیختگان با عنوان «واقعیت ماجرای «توقیت» چه بود؟» را اینجا بخوانید.

ادعای آقای کروبی

در نامه ایشان آمده است:

«لغو مدت زمان 10 سال: در بازنگری تصمیم مهمی در ارتباط با مقام رهبری اتخاذ شد. بدین نحو که هیات، مسئولیت مادام‌العمری برای رهبر قائل نبود و مدت زمان ۱۰ سال را برای این مسئولیت مهم در نظر گرفته بود.

روزی مرحوم آقای هاشمی از قول برخی مدرسین حوزه گفتند که آنها خواستار لغو محدودیت زمانی هستند. ما اما با لغو مصوبه پیشین مخالف بودیم و گفتیم درباره این موضوع قبلا بحث شده و تصمیم گرفته شده است.

اما ایشان گفتند حالا رأی می‌گیریم که این محدودیت را حذف کنیم، لذا وقتی مرحوم هاشمی لغو مصوبه پیشین را به رأی گذاشتند و سپس با شمارشی سطحی و سریع مدعی شدند که لغو محدودیت ۱۰ ساله رهبری رأی آورده است، من به اعتراض پیش ایشان رفتم و از وی خواستم دوباره رأی‌گیری کند.

به ایشان گفتم بارها در مجلس شورای اسلامی با آن تعداد وقتی در رأی‌گیری شفاهی (قیام و قعودی) تشکیک می‌شود، دوباره رأی می‌گیریم و اینجا با تعداد محدود اعضا (۲۵ نفر) چرا دوباره رأی نمی‌گیرید تا رفع شبهه شود. او موضوع را به شوخی برگزار کرد و از من خواست به صندلی‌ام برگردم.

همان‌گونه که ملاحظه می‌شود تاکید آقای کروبی بر لزوم رای‌گیری درباره پیشنهاد اولیه کمیسیون درباره اصل 107 بلافاصله و بی‌چون و چرا از سوی آقای هاشمی‌رفسنجانی موردتوجه و عمل قرار می‌گیرد و رای‌گیری موردنظر آقای کروبی به عمل می‌آید. در صحت این رای‌گیری هم هیچ‌یک از حاضران در شورای بازنگری شک و تردیدی به خود راه نمی‌دهد و هیچ اعتراضی هم از سوی آقای کروبی راجع به این رای‌گیری در صورت مذاکرات شورای بازنگری ثبت و ضبط نشده است.

آیا منطقی نبود ایشان اگر شک و شبهه‌ای در صحت رای‌گیری داشت با صدای بلند آن را اعلام می‌کرد تا همه از آن مطلع شوند و در صورت مذاکرات نیز به ثبت برسد؟ لازم به ذکر است درصورت مذاکرات چاپ‌شده، تمامی جزئیات بیانات حاضران – حتی در حد یک کلمه مانند «نه» یا «بله» - ثبت و ضبط شده است.

به‌راستی امروز بعد از گذشت 30 سال، چرا باید به نقل قول کسی اعتماد کنیم که اولا کل ماجرا را وارونه و مخدوش تعریف می‌کند و ثانیا از موضوع دو نفره‌ای سخن می‌گوید که طرف دوم آن دار فانی را وداع گفته و دیگر در این دنیا نیست تا بتواند شهادت بر صدق یا کذب بودن این ادعا بدهد.

به‌هر حال در این مقال تلاش شد تا تفاوت آنچه آقای کروبی با بهره‌گیری از رانت بزرگ سیاسی حصر در صدد القای آن است با آنچه در عالم واقع روی داده، مشخص شود.

روزنامه فرهیختگان

سه شنبه 13 شهریور 1397  9:50 AM
تشکرات از این پست
aliada shirdel2 ravabet_rasekhoon rezajafarizadeh emamedavazdah khanehdar kamrantak zahra_53
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

پاسخ به:توضیح درباره نامه خبرساز کروبی به رهبری

یکی میگه خودم بودم و امام اینطوری شد  اونطور شد

یکی هم میگه خودم رفتم پیش همون یکیه قبلی فلان گفتم

واقعا اینا چی میزنن ؟

سه شنبه 13 شهریور 1397  11:01 PM
تشکرات از این پست
aftabm kamrantak
asdfg_zxcvb11
asdfg_zxcvb11
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2460

باسلام،

در مورد این خبر کاملا موضوع باز نشده که اصلا اصل مطلب چه بوده و از کجا ناشی شده است. فقط افرادی که در جریان کل خبر باشند می توانند متوجه این مقاله شوند. اینکه در انتهای این مقاله از لفظ رانت بزرگ حصر یاد شده واقعا بحث بر انگیز است. یعنی حصر هم رانت دارد آن هم در حد رانت خواری های مرسوم حال حاضر؟

چهارشنبه 14 شهریور 1397  7:28 AM
تشکرات از این پست
aftabm kamrantak
kamrantak
kamrantak
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 463

نقل قول asdfg_zxcvb11

باسلام،

در مورد این خبر کاملا موضوع باز نشده که اصلا اصل مطلب چه بوده و از کجا ناشی شده است. فقط افرادی که در جریان کل خبر باشند می توانند متوجه این مقاله شوند. اینکه در انتهای این مقاله از لفظ رانت بزرگ حصر یاد شده واقعا بحث بر انگیز است. یعنی حصر هم رانت دارد آن هم در حد رانت خواری های مرسوم حال حاضر؟

سلام

منظورشون رانت سیاسی بوده نه رانت مالی و...

همین که سران فتنه تا حالا محاکمه نشدند و آزادانه به این و اون نامه می نویسند و سعی در تشویش بیشتر جامعه دارند، یعنی یه رانت سیاسی بزرگ باعث شده که اینها حتی در حصر هم به کارهای خودشون ادامه بدن و از اشتباهاتشون اظهار ندامت نکنند. حالا کیا مانع محاکمه می شن و اجازه میدن به کاراشون ادامه بدن دیگه معلومه...

چهارشنبه 14 شهریور 1397  10:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها