0

ذبيح الله شهدای مدافع حرم

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

شهيد والامقام 'محمدحسين عليخاني' يازدهمين شهيد مدافع حرم استان کرمانشاه است که همسرش از وي به عنوان ذبيح الله شهداي مدافع حرم ياد مي کند، شهيدي که در روز عيد قربان به دنيا آمد، در روز عيد قربان ازدواج کرد و در آستانه اين عيد بزرگ نيز به شهادت رسيد.

تا شهدا؛ با آغاز جنگ تکفيري هاي داعش عليه مردم و دولت هاي عراق و سوريه و حضورشان در نزديکي مرزهاي کشورمان، اين گروهک تروريستي عملا زنگ خطري براي جمهوري اسلامي ايران بود.
آن روزها تکفيري هاي داعش با حمايت آمريکا و اسرائيل دنبال آن بودند که به مرزهاي ايران نيز تجاوز کنند اما شيرمردان ايران و مدافعان حرم اجازه نزديک شدن به مرزهاي کشورمان را به اين جنايتکاران ندادند.
مدافعان حرم داوطلبانه پاي در ميدان نهادند و از حريم مرزهاي ايران دفاع کردند، آنان از جان خود گذشتند تا چشم طمع حرامي هاي داعش بخشکد و دستان پليدشان از آب و خاک اين سرزمين دور بماند.
شهيد 'محمدحسين عليخاني' يکي از اين شيرمردان حاضر در جبهه مقاومت و جنگ با تکفيري ها بود که جانش را داد تا اسلام حفظ شود و دشمن ملعون فکر تجاوز به اين سرزمين را با خود به گور ببرد.

بسياري از شهداي مدافع حرم در اوج مظلوميت و گمنامي و در راه دفاع از حرم حضرت زينب (س) به شهادت رسيدند که بدون شک يکي از آن ها شهيد عليخاني بود، شهيد گمنامي که کارهاي اطلاعاتي مي کرد اما در ميدان نبرد هم حضور داشت تا سرانجام به آرزوي ديرينه اش که همان شهادت بود دست يافت.
حال همسر اين شهيد والامقام نيز به تاسي از همسر شهيد خود که تا لحظه شهادت در گمنامي به سر برد، در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، خواست تا نامش در مصاحبه درج نشود و ايرنا نيز به احترام خانواده معظم شهدا، اين خواسته را اجابت مي کند.
** شهادت زيبنده شهيد عليخاني بود
همسر شهيد مدافع حرم عليخاني در ابتداي اين مصاحبه تلفني، همسرش را فردي اهل تقوا، معرفت و تزکيه نفس معرفي کرد و گفت: نماز اول وقت شهيد و تحقيق و مطالعه ايشان هرگز ترک نشد و راجع به مسائل ديني و مذهبي بسيار مقيد بودند.
وي با بيان اينکه شهيد عليخاني به عرفان علاقه زيادي داشتند، افزود: ايشان به فلسفه نيز علاقه مند و در بسياري از موضوعات فلسفي نيز صاحب نظر بود.
همسر شهيد عليخاني ادامه داد: اين شهيد علاقه زيادي به احاديث ائمه اطهار داشتند و کمتر حديثي به ياد دارم که ايشان شنيده ولي به آن عمل نکرده باشد.
وي همچنين از علاقه همسرش به ولايت فقيه و رهبر معظم انقلاب نيز سخن گفت و افزود: اکثر سخنراني هاي ايشان را به صورت کامل گوش مي دادند و حتما هم به توصيه ها و فرمايشات معظم له عمل مي کردند.
اين همسر شهيد در خصوص اعزام شهيد عليخاني به سوريه براي دفاع از حرم اهل بيت (ع) نيز گفت: زماني که بحث اعزام نيرو به سوريه براي نبرد با تکفيري هاي داعش مطرح شد انتظار داشتم که همسرم نيز تقاضاي رفتن کند و به همين خاطر وقتي موضوع رفتنش را با من در ميان گذاشت زياد جا نخوردم.
وي ادامه داد: در واقع من از همان ابتدا موافق رفتنش بودم اما در عين حال بسيار هم نگران سلامتي شهيد عليخاني بودم ولي وقتي ايشان به من اين اطمينان خاطر را داد که مراقب خودش خواهد بود دلم آرام گرفت.
همسر شهيد عليخاني ادامه داد: همسرم جزو نيروهاي حفاظت اطلاعات بودند اما در عمليات‌ ها نيز به ‌صورت ناشناس حضور مي يافت و به مردم سوريه کمک مي‌کرد.
وي همچنين در خصوص لحظه اي که خبر شهادت همسرش را به وي دادند هم گفت: آن لحظه کمرم شکست چرا که وي هم همسر و هم بزرگترين دوست و پشتيبان زندگيم بود.
اين همسر شهيد تاکيد کرد: اگر به گذشته برگرديم بدون شک بازهم موافق رفتن شهيد عليخاني به جبهه عليه داعش مي شدم چرا که هيچ چيزي جز شهادت زيبنده ايشان نبود.
** همسرم ذبيح الله شهداي مدافع حرم است
همسر شهيد محمدحسين عليخاني در ادامه حکايت جالبي را نيز نقل و از همسرش به عنوان ذبيح الله شهداي مدافع حرم ياد مي کند.
وي مي گويد: شهيد عليخاني در روز عيد قربان به دنيا آمد، در روز عيد قربان ازدواج کرديم، فرزند دخترمان در اين روز متولد شد و سرانجام در آستانه عيد قربان نيز به شهادت رسيدند تا مطئمن شوم که وي جزو برگزيدگان درگاه الهي بوده است.
اين همسر شهيد در پايان با قدرداني از استقبال بسيار خوب مردم قدرشناس کرمانشاه از پيکر مطهر همسر شهيدش، گفت: اصلا فکر نمي کردم اين استقبال باشکوه و فراموش نشدني از هسرم که در راه حفظ امنيت کشور و جهان اسلام جانش را تقديم کرد، انجام بشود که جا دارد صميمانه از همه مردم تشکر کنم.
از شهيد عليخاني 2 فرزند دختر و يک فرزند پسر به يادگار مانده است.
شهيد 'محمدحسين عليخاني' از رزمندگان استان کرمانشاه بود که 15 شهريور 1395 در نبرد با تروريست هاي تکفيري داعش در حلب سوريه به همراه شهيد 'اکبر نظري' ديگر رزمنده کرمانشاهي به شهادت رسيد.
استان کرمانشاه در راه دفاع از حرم اهل بيت (ع) 15 شهيد را تقديم اسلام کرده است.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 31 مرداد 1397  10:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها