0

گفت و شنود/ قابلمه!

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

گفت و شنود/ قابلمه!

 
لوگو کیهان

از کی تا به حال دشمنان امام و مارکسیست‌ها و ضدانقلابیون فراری خیرخواه نظام و مردم شده‌اند؟! ثانیا؛ روزنامه ایران به عنوان ارگان دولت چه اصراری دارد.

به گزارش مشرق، گفت: روزنامه ایران در واکنش به بیانیه مشترک دبیر کل حزب کارگزاران و جمعی از مدعیان اصلاحات، ضدانقلابیون فراری و دشمنان تابلودار امام که پیشنهاد مذاکره با ترامپ را داده بودند، نوشت؛ قصد آنها خیر بوده است!

 

گفتم: اولا؛ از کی تا به حال دشمنان امام و مارکسیست‌ها و ضدانقلابیون فراری خیرخواه نظام و مردم شده‌اند؟! ثانیا؛ روزنامه ایران به عنوان ارگان دولت چه اصراری دارد که بیانیه خیانت‌آمیز این جماعت بدنام و بدسابقه را خیرخواهانه معرفی کند؟!


گفت: ‌ای عوام! خب برای اینکه هر دو از یک قماشند!


گفتم: یارو به رفیقش گفت؛ برو یک قابلمه و یک قاشق بیار تا بهت نشون بدم چرا به تو میگن خل و چل؟ و بعد با قاشق چند ضربه به قابلمه زد، رفیقش گفت؛ کیه در میزنه و یارو گفت؛ واسه همین بهت میگن خل و چل، حالا برو در و باز کن ببین کیه؟!

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

چهارشنبه 30 خرداد 1397  8:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها