0

طرز تهیه ناگت پنیری

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه ناگت پنیری

 

طرز تهیه ناگت

 

ناگت مرغ پنیری

 

مواد لازم برای ناگت مرغ پنیری

گوشت مرغ چرخ‌شده: ۴۰۰ گرم
نان تُست: دو عدد
پنیر رنده‌شده (موزارلا، سوئیسی، گودا یا…): ۱۵۰ گرم
شیر: نصف فنجان
نمک: به‌میزان دلخواه
فلفل: به‌میزان دلخواه
آرد: به‌میزان دلخواه
پودر سوخاری: به‌میزان دلخواه
تخم‌مرغ: دو عدد
روغن سرخ‌کردنی: به‌میزان لازم

طرز تهیه ناگت مرغ پنیری

طرز تهیه ناگت

برای شروع، گوشت مرغ چرخ‌شده را در کاسه‌ای بزرگ بریزید. شیر را در یک خورش‌خوری بریزید و سپس نان‌ها را درون آن فرو ببرید. حالا نان‌ها را روی مرغ‌های درون کاسه بگذارید و به‌ مقدار دلخواه به مواد درون کاسه نمک اضافه کنید. فلفل سیاه را هم اضافه کنید. پنیر رنده‌شده را به‌دلخواه انتخاب کنید؛ پنیری مانند موزارلا، گودا یا سوئیسی. با دست همۀ مواد را مخلوط کنید.

بخشی از مواد آماده‌شده را بردارید و به شکل دلخواه درآورید. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و کمی هم‌ بزنید تا مخلوط شوند. در دو ظرف جداگانه آرد و پودر سوخاری بریزید. موادی را که شکل داده‌اید، ابتدا در ظرف آرد، سپس در تخم‌مرغ‌ها و در نهایت در پودر سوخاری بغلتانید. به مدت ۳۰ دقیقه آن‌ها را در فریزر بگذارید.

بعد از گذشت این زمان، در یک تابه گود روغن بریزید و اجازه بدهید تا حسابی داغ شود. ناگت‌ها را از فریزر خارج کنید و در روغن بریزید تا سرخ شوند. بعد از اینکه ناگت‌ها طلایی شدند، آن‌ها را از تابه خارج کنید و روی حولۀ آشپزخانه یا دستمال جاذب روغن بگذارید. ناگت شما آماده است.

 
 

امیدواریم که طرز تهیه ناگت پنیری برای شما مفید باشد و در کنار میل‌کردن این غذا اوقاتی خوش را با خانواده تجربه کنید. از تجربیاتتان برای ما بنویسید و ما را از پیشنهادات ارزندۀ خود محروم نکنید.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
شنبه 22 اردیبهشت 1397  4:01 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها