0

شیرینی قرابیه تبریز را در منزل تهیه کنید

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

شیرینی قرابیه تبریز را در منزل تهیه کنید

قرابیه (به ترکی آذربایجانی: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین، شهرستان مراغه و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته میشود.

مواد لازم:

 بادام سفید (بدون پوست): 300 گرم
 شکر: 520 گرم
 سفید تخم مرغ: 120 گرم
 خلال پسته و بادام: به مقدار لازم
 

شیرینی قرابیه تبریز را در منزل تهیه کنید 

طرز تهیه:
 
1. بادام را داخل آب ریخته و به مدت نیم ساعت خیس کنید سپس آبکش کرده و به مدت 2 ساعت داخل آبکش قرار دهید.
 
2. بادام، شکر و 20 گرم از سفیده را داخل غذاساز ریخته تا کمی خمیری شود.
 
3. سپس دو بار از چرخ گوشت رد کنید (مواد نباید زیاد سفت باشد).
 
4. باقی مانده سفیده را اضافه کرده و با همزن بزنید تا سفید و یکدست شود.
 
5. سپس خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و روی کاغذ کاهی ماسوره زده و روی آن خلال پسته و بادام بریزد.
 
6. فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کرده و شیرینی ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.

نکته:
 
1. در صورت نیاز و سفت بودن خمیر، سفیده تخم مرغ به مقدار کم اضافه شود.
 
2. دقت داشته باشید خمیر به روغن نیفتد تا قرابیه با کیفیت خوبی داشته باشید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 9 دی 1396  12:01 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 nezarat_ravabet nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها