سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
کره : ۲ قاشق سوپخوری
آب : ۱ لیتر
ادویه : ۳ قاشق سوپخوری
توت : ۳ عدد
تخم مرغ : ۳ عدد
شیر هموژنیزه : ۰.۵ فنجان
سیب زمینی و تره فرنگی را قطعه قطعه نموده با آب و نمک در قابلمه بجوشانید. پس از ۲۰ دقیقه مواد فوق را از الک رد کرده دوباره آن را توی قابلمه ریخته پنج دقیقه دیگر بجوشانید. سپس شیر و زرده تخم مرغ و کره و نان سرخ شده را داخل ظرف سوپ خوری ریخته سوپ موجود در قابلمه را در آن بریزید و آن را سر سفره بیاورید.