0

من دیگر اسیر نیستم

emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

من دیگر اسیر نیستم

من دیگر اسیر نیستم

من دیگر اسیر نیستم

با سلام

اینکه در کربلا و در ایام اربعین و مراسم پیاده روی چه میگذرد هم بیانش آسان است و هم سخت.

آسان است,  چون یک گزارش ظاهری از شور مردم و این همه زائر و نوکری های پرهیجان مردم میتواند شرحی باشد از این روز های کربلا

اما سخت است چون دل این داستان هزاران سر بگو و راز مگو دارد که یا به وصف نیایند و یا در تیر رس فهم ما نیستند .

هر چه هست روایت عجیبی است, پر است از آدم شدن , از رشد و رهایی, نمیدانی چطور برای تو اتفاق افتاد , اما می بینی که دیگر آن بیچاره بی بضاعت گذشته نیستی.

بزرگ تر شده ایی و میفهمی.

احساس میکنم به اندازه گذشته نفهم نیستم , احساس اسارت نمیکنم, گویا بیدارم و گوش هایم  صداهای خوبی می شنوند...

خدا در همین نزدیکی است, دیگر خیلی خارج از دسترس نیست, بعد از اربعین با خدا راحت تر حرف میزنی , و چقدر دنیا خنده دار است.

وصف همین دارایی های بعد از اربعین نیز خودش معرفت میخواهد , سخت است از عشق گفتن ...

نمیدانم در میان آن همه جمعیت و در دل آن موج حسین , چه شده است که:

شبم ، روز شده ...

اینجا همه نور است, و جهان پر از روشنایی است.

گویا, آیات نور همه  تفسیر شده اند...

و حبیب به میدان آمده است تا بگوید که چرا حسین , خودِ بهشت است.

حرفم تمام نیست , سرعت قلم نه به شور دل و نه به شعورِ دلم نرسد و نخواهد رسید.....

تمام .

یاعلی

امروز دوشنبه بیست و چهارم صفر ۱۴۳۹ و بیست و دوم آبانماه ۱۳۹۶ است و من اسیر نیستم.

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
سه شنبه 23 آبان 1396  10:14 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها