0

برترین های فضای مجازی روز شنبه 1396/08/13

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

علی‌اکبر ولایتی در دیدار با سید حسن نصرالله+عکس

علی اکبر ولایتی صفحه اینستاگرام خود را به تصویری از دیدارش با سید حسن نصرالله اختصاص داد.

برترین های فضای مجازی روز شنبه 1396/08/13به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تصویری از دیدار  علی اکبر ولایتی رییس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل با سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در حاشیه اجلاس اتحادیه علمای مقاومت در بیروت را می‌بینید که این عکس در صفحه  اینستاگرام علی اکبر ولایتی  به اشتراک گذاشته شده است.

علی اکبر ولایتی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

"دیدار با حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای سید حسن نصرالله دبیر کل محترم حزب الله لبنان در حاشیه اجلاس اتحادیه علمای مقاومت در بیروت "

انتهای پیام/

شنبه 13 آبان 1396  7:05 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

پاسخ به:برترین های فضای مجازی روز شنبه 1396/08/13

خاطره مهراب قاسم‌خانی از پدربزرگش+عکس

مهراب قاسم خانی صفحه اینستاگرام خود را به تصویری قدیمی از پدربزرگ و مادرش اختصاص داد.

پاسخ به:برترین های فضای مجازی روز شنبه 1396/08/13به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندانگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهراب قاسم خانی نویسنده مجموعه ها و فیلم های سینمایی همچون: باغ مظفر، مرد هزار چهره ، شب های برره، نقطه چین و پاورچین در صفحه اینستاگرامش تصویری قدیمی از پدربزرگ و مادرش در  سال‌های دور  منتشر کرد و خاطره ای از آن دوران را تعریف کرد.

مهراب قاسم خانی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

"از اون بابا بزرگاى جدى بود. هم دوسش داشتم، هم ازش حساب میبردم. توى ستارخان که بودیم طبقه بالاى ما بودن. یادمه یه بار که درس نخونده بودم مامانم منو فرستاد بالا پیشش. اونم فقط بهم یه نگاه کرد. فقط همین، ولى هنوزم یادمه نگاهش رو. سخت‌ترین تنبیه زندگیم بود... چند سال بعدش به خاطر سکته مغزى دیگه جدى نبود. نرم و مهربون بود، گریه میکرد، آدما و اتفاقا رو فراموش کرده بود. الان نه خودش هست، نه اون دختر و پسرش که دو طرفش نشستن. دلم واسه هر سه شون کلى تنگ شده...
پ. ن: اون فسقلى اخمو که روى پاى بابابزرگم نشسته، بعداً شد مامان من "

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

ساناز سماواتی در کنار پروفسور بالتازار+عکس

ساناز سماواتی صفحه اینستاگرامش را به تصویری از خود در کنار یوسف تیموری اختصاص داد.

پاسخ به:برترین های فضای مجازی روز شنبه 1396/08/13به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندانگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ساناز سماواتی که با  سریال نود شب "مهران مدیری" به شهرت رسید، در صفحه اینستاگرامش عکسی از خودش در کنار یوسف تیموری که با گریم پروفسور بالتازار است منتشر کرد.

ساناز سماواتی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

"من و پروفسور بالتازار ! همین الان یکهویی ..."

ساناز سماواتی در کنار پروفسور بالتازار+عکس

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

سانسور رسانه های غربی در مقابل بزرگترین پیاده روی جهان

رسانه های غربی چندین سال است که در مقابل پیاده روی میلیونی اربعین سکوت می کنند.

سانسور رسانه های غربی در مقابل بزرگترین پیاده روی جهانبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛راهپیمایی عظیم اربعین و تجمع میلیونی تشیع در سالهای گذشته  با استقبال بی نظیر مردم، آن هم از سرتاسر جهان، روبرو بوده است.

بعد از گذشت سالها از تجمع میلیونی اربعین، هنوز رسانه های غربی با بایکوت این خبر مهم در تلاش هستند تا این اتفاق بزرگ را از دید مردم جهان پنهان کنند هر چند در این عمل ناموفق بوده اند.

البته در گذشته رسانه های غربی با به تصویر کشیدن تشیع انگلیسی در تلاش بودند تا با تخریب تشیع، چهره اسلام را به گونه‌ی دیگری برای مردم جهان به تصویر بکشند. هر چند اتفاق مهم اربعین توسط کشورهای غربی و رسانه های وابسته آنها مورد بایکوت قرار گرفته است اما نشر اخبار این اتفاق مهم جهانی در شبکه های اجتماعی ، سانسور رسانه های غربی را شکسته  است.

این نکته نیز قابل بیان است که رسانه های متعدد غربی با تغییر تاکتیک بر خلاف سال های گذشته، امسال با رویکرد متفاوتی در موضوع پیاده روی اربعین وارد شده اند. انتشار اخبار پیاده روی اربعین در برخی از این رسانه ها دیده می شود هر چند انتشار این اخبار در ابعاد بسیار کوچکی انجام می شود. با این تفاسیر تغییر تاکتیک رسانه های غربی فقط با هدف کوچک سازی مراسم اربعین انجام شده است.

سانسور رسانه های غربی در مقابل بزرگترین پیاده روی جهان

حال در طول چند سال اخیر که پیاده روی اربعین در ابعاد گسترده تری و با حضور 60 ملیت مختلف اجرا شده، به تنهایی بایکوت رسانه های غربی شکسته شده است. انبوه جمعیت، حضور مردم از سراسر جهان و ارزش های خبری زیادی که اربعین با خود به همراه داشت توانست خود را بر بایکوت رسانه های غربی تحمیل کند.

دولت های غربی قطعا نمی خواهند اسلام، با چهره اصلی خود به مردم جهان نشان داده شود و به گونه ای به مردم جهان القاء می کنند که هیچ تفاوتی بین شیعه و وهابیت وجود ندارد و یا اینکه تمامی مسلمانان دارای تفکر تکفیری_داعشی هستند.

پیاده روی اربعین و تجمع میلیونی در مقابل تمامی افکار نادرست غربی توانسته  چهره واقعی تشیع و اسلام را به جهان معرفی می کند؛ بنابر این اتفاق میلیونی که مسالمت آمیز و بدون خونریزی انجام می شود،  سوال مهمی را در ذهن انسان های جهان ایجاد کرده است و  با اخباری که رسانه های غربی نشان داده بسیار تفاوت دارد.

انتهای پیام/

شنبه 13 آبان 1396  7:06 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

پیام وزیر کشور به مناسبت روز 13 آبان

رحمانی فضلی به مناسبت روز دانش آموز مطلبی را در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک گذاشت.

پاسخ به:برترین های فضای مجازی روز شنبه 1396/08/13به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛  ۱۳ آبانروز دانش‌آموز  نام گذاری شده است، علت نامگذاری این روز، واقعه کشتار جمعی از دانش‌آموزان تهرانی است که به نشانه اعتراض به حکومت پهلوی در صبح روز ۱۳ آبان ۱۳۵۷ در محوطه دانشگاه تهران جمع شده بودند. به منظور گرامی‌داشت این روز، ۱۳ آبان در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز دانش‌آموز نامگذاری شده است.

به همین مناسبت رحمانی فضلی وزیر کشور با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود، این روز را یادآور به زانو درآمدن دیو استعمار و کوتاه کردن دست استکبار جهانی از کشور برشمرد.

رحمانی فضلی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

"بسم الله الرحمن الرحیم
روز سیزده آبان که در تاریخ انقلاب اسلامی و تقویم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری گردیده، نقطه عطفی در تاریخ #انقلاب_اسلامی و برگ زرینی از حماسه آفرینی دانش آموزان و دانشجویان عزیز است. در این روز دانشجویان متعهد و انقلابی ایران توانستند در امتداد خون شهدای دانش آموز و دانشجو، با تسخیر #لانه_جاسوسی_آمریکا، قدرت شکست ناپذیری طاغوت زمان را در هم شکنند و فریاد ظلم ستیزی ایرانیان را در صحنه‌های بین المللی طنین انداز نمایند.
واقعه #سیزده_آبان که به تعبیر معمار کبیر انقلاب اسلامی، انقلاب دوم نامیده شد، یادآور به زانو درآمدن دیو استعمار و کوتاه کردن دست استکبار جهانی از کشور عزیزمان، ایران اسلامی است. این روز که براستی روز پایداری ملت در برابر آمریکای شیطان صفت می‌باشد، به دل‌های مومنان جسارت، استکبار ستیزی و درس شهادت و دلیری آموخت و به همه مظلومان جهان ثابت کرد؛ با عزم راسخ ولو با دستان خالی می‌توانند چپاولگران و ظالمان را به زباله دانی تاریخ بسپارند.
دولتمردان #آمریکا در طول تاریخ به انحای مختلفی اقدام به دشمنی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نموده اند که نمونه اخیر آن عدم پایبندی به توافق چند جانبه برجام و تعهدات بین المللی آن‌ها بود، که این خود نشان از خوی استکباری و غیر قابل اعتماد بودن آن‌ها در نظام بین المللی است.
ناگزیر فردای انقلاب به دست نسل جوان سپرده خواهد شد این تجربه گرانسنگ استکبار ستیزی، تکلیف سنگینی هم بر دوش اصحاب علم و دانش و هم مسئولان و سیاستگذاران ایران اسلامی می‌نهد و ما را به این حقیقت رهنمون می‌سازد که؛ با تکیه بر تعهد، کسب تخصص و دانش همراه با ایمان، مسیر مقدس امام راحل و شهدای راه استقلال و آزادی را ادامه دهیم.
به نمایندگی از جامعه بزرگ وزارت کشور، این روز بزرگ را به یکایک ملت ایران تبریک و تهنیت عرض نموده و برای آن‌ها استمرار ایستادگی در مسیر حق و ثبات قدم در راه استکبار ستیزی را مسئلت دارم.
عبدالرضا رحمانی فضلی
وزیر کشور"

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

اینترنت بالنی در مرز مهران راه اندازی شد

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران گفت: فناوری اینترنت بالنی توسط پژوهشگاه فضایی ایران در مرز مهران، برای ارائه خدمت اینترنت بدون سیم به زائران اربعین حسینی، راه‌اندازی شد.

اینترنت بالنی در مرز مهران راه اندازی شدبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسن حدادپور رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اعلام این مطلب گفت: بالن مقید با محموله مخابراتی توسط متخصصان این پژوهشگاه در مرز مهران راه‌اندازی شده و به زائران اباعبدالله الحسین(ع) در ایام اربعین، خدمات اینترنتی رایگان ارائه می‌دهد.

وی افزود: بالن مقید با قابلیت حمل محموله مخابراتی ۵۰ کیلویی در ارتفاع ۵۰۰ متری به پرواز درآمده و توانمندی انتقال و توزیع اینترنت وای فای در فواصل حدود ۴۴ کیلومتر را داراست.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران اظهار داشت: پروژه بالن مقید از حدود یک سال پیش در این پژوهشگاه به اجرا درآمده و در پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی با موفقیت انجام شده است.

وی تصریح کرد: نصب و استقرار کل سیستم با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات ایلام در مرز مهران انجام شده و بستر ارائه خدمات اینترنتی به زائران اربعین حسینی تا ۴۴ کیلومتری فراهم شده است.

به گفته حدادپور در این پروژه، فرستنده رادیویی درشهر مهران مستقر و بالن در منطقه مرزی به پرواز درآمده است و از آن به عنوان یک دکل اینترنتی استفاده می شود. پهنای باند دریافتی از زیرساخت توسط فرستنده به بالن ارسال و در دایره‌ای در منطقه پایین دست بالن، اینترنت وای فای رایگان و بدون پسورد ارائه می شود.

اینترنت به شعاع 20 کیلومتر در اختیار کاربران

وی افزود: در این پروژه، بالن در ارتفاع حداقل ۳۰۰  متری ازسطح زمین قرار می‌گیرد و اینترنت را در شعاع ۲۰ کیلومتری دریافت و برای کاربران پخش می‌کند.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه فناوری اینترنت بالنی  مقید برای ارائه ارتباطات در مناطق عمومی که دارای جمعیت متمرکز است در ارتفاع پایین و در فاصله ۳۰۰ تا ۷۰۰ متری از سطح زمین قرار می‌گیرد، افزود: این بالن مخابراتی برای ارتباط‌رسانی در مواقع بحران با توجه به ازدحام جمعیت، کاربردی است. به همین دلیل، این سیستم برای اطلاع‌رسانی به سیستم‌های خدمات‌رسان مانند امداد و هلال احمر برای دستگاه‌های اجرایی ذیربط کاربرد دارد.

حدادپور اظهار کرد: بالن فضایی مقید به صورت مقطعی به فضا فرستاده می‌شود و پس از اتمام کار به زمین هدایت می‌شود. در ضمن، اکنون این پروژه به صورت پایلوت به اجرا درآمده، اما در ادامه می‌تواند به جهت محدوده پوشش و نرخ سرویس دهی قابلیت افزایش را داشته باشد. 

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

قیاس کاخ علی کریمی با خانه پدر سردار سلیمانی توسط کاربران + تصاویر

کاربران فضای مجازی با انتشار تصاویری از ویلای علی کریمی در لواسان و خانه پدری سردار سلیمانی، ادعای کریمی را در اینستاگرامش مورد نقد قرار دادند.

قیاس کاخ علی کریمی با خانه پدر سردار سلیمانی توسط کاربران + تصاویربه گزارش خبرنگارحوزه اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی کریمی فوتبالیست مشهور کشورمان همانقدر که محبوبیت داشت پرحاشیه هم بود. 

این بازیکن پس از چالش‌های بسیار با باشگاه نفت، بار دیگر با انتشار پستی درباره کوروش حاشیه ساز شد. چند روز پیش علی کریمی در اینستاگرام خود با انتشار عکسی از مقبره کوروش و انتساب نادرست حدیثی از امام علی (ع) به او، واکنش‌های بسیاری را از سوی کاربران سبب شد.اما  وی به جای اصلاح اشتباهش با جمله ای  دیگر کار را خراب تر کرد . او در جمله خود با اشتراک گذاشتن شعری، به قیاس مقبره کوروش  و برخی از اماکن مذهبی پرداخت.

در ادامه کاربران نیز با انتشار تصویری از ویلای بسیار مجلل و ماشین گرانقیمت کریمی در لواسان این پست را مورد نقد قرار داده  و باز هم نسبت به آن واکنش نشان دادند. در ارتباط با این موضوع آنها تصویری هم از خانه پدری ساده و بی‌آلایش سردار سلیمانی منتشر کرده و باقیاس این دو عکس، گفتند بی‌ادعایی در عمل نشان داده می‌شود نه در کلام و شعر.

در ادامه تصاویر انتشار یافته در فضای مجازی را از سوی کاربران مشاهده  می‌کنید. 

کاخ علی کریمی

انتهای پیام/

شنبه 13 آبان 1396  7:09 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

# مرگ_ بر_آمریکا / راهپیمایی مجازی کاربران در اینستاگرام + تصاویر

کاربران فضای مجازی به مناسبت روز دانش‌آموز و تسخیر لانه جاسوسی با به راه انداختن هشتگ مرگ بر آمریکا در صفحه اینستاگرام خود، این روز را گرامی داشتند.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به مناسبت 13 آبان جوانان در فضای اینستاگرام هشتگ مرگ بر آمریکا به راه  انداختند.

در روز 13 آبان 1357 گروهی از دانش‌آموزان انقلابی وارد دانشگاه تهران شده و  فریاد الله اکبر سر دادند. کم کم دانشجویان هم به آنها پیوسته و اجتماع بزرگتری را  تشکیل دادند. ماموران رژیم پهلوی به طور آماده‌باش در آن محل حضور و در صورت جدی شدن موضوع دستور شلیک داشتند.  درابتدا ماموران با گاز اشک‌آور اقدام به متفرق کردن دانش‌آموزان کردند اما اثری نداشت و فریاد آنها را هرچه رساتر کرد. رژیم پهلوی با مشاهده مقاومت دانش‌آموزان و دانشجویان، آنها را به گلوله بستند. درپی این فاجعه، تعداد زیادی جوان و نوجوان به شهادت رسیدند. امام خمینی (ره) برای گرامیداشت یاد شهدای این روز، 13 آبان را به عنوان روز دانش‌آموز ثبت کردند.

همچنین در این روز لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط اما به تسخیر  درآمد.

از آنجا که این روز برای جوانان و نوجوانان انقلابی از اهمیت بالایی برخوردار است کاربران فضای مجازی با اشتراک گذاشتن پست‌هایی در صفحه اینستاگرامشان آن را گرامی داشتند. 

# مرگ_ بر_ آمریکا/ 

# مرگ_ بر_ آمریکا/

# مرگ_ بر_ آمریکا/

# مرگ_ بر_ آمریکا/

# مرگ_ بر_ آمریکا/

# مرگ_ بر_ آمریکا/

# مرگ_ بر_ آمریکا/

# مرگ_ بر_ آمریکا/

# مرگ_ بر_ آمریکا/

# مرگ_ بر_ آمریکا/

# مرگ_ بر_ آمریکا/

# مرگ_ بر_ آمریکا/

# مرگ_ بر_ آمریکا/

# مرگ_ بر_ آمریکا/

# مرگ_ بر_ آمریکا/

انتهای پیام/

شنبه 13 آبان 1396  7:10 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

سردار آزمون از گوشی جدید خود رونمایی کرد+عکس

سردار آزمون مهاجم ملی پوش کشورمان از گوشی جدید خود در اینستاگرام رونمایی کرد.

+عکس

به گزارش خبرنگار حوزه ورزشکارانگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛سردار آزمون با انتشار استوری در اینستاگرامش از گوشی جدیدش رونمایی کرد و نوشت:"مرسی از  کادوی خوشگلت"

گفتنیست گوشی جدید سردار آزمون آیفونX جدیدترین مدل گوشی های هوشمند از کمپانی اپل است که دکمه Home Screenn ندارد و با کشیدن انگشت  روی صفحه(مثلا از بالا به پایین) می توانید از برخی قابلیت های این گوشی استفاده کنید.

شایان ذکر است سردار آزمون ملی پوش کشورمان در تیم روبین کازان روسیه توپ  می زند.

+عکس

انتهای پیام/

شنبه 13 آبان 1396  7:11 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

محسن ربیع خواه هافبک پرسپولیس مصاحبه علیه هواداران را تکذیب کرد+عکس

محسن ربیع خواه هافبک پرسپولیس به حواشی پیرامون خود در اینستاگرامش واکنش نشان داد.

محسن ربیع خواه هافبک پرسپولیس مصاحبه علیه هواداران را تکذیب کرد+عکسبه گزارش خبرنگار حوزه ورزشکارانگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛محسن ربیع خواههافبک سرخ پوشان با انتشار پستی در اینستاگرامش پیرامون حواشی پیش آمده اخیر  نوشت:"سلام خدمت هواداران عزیز من هیچگاه در هیچ رسانه ای علیه هواداران مصاحبه نکردم  و هیچوقت خودم را در مقابل شما قرار ندادم و همیشه در کنار شما هستم عاشق تک تکتون هستم به امید قهرمانی #اتحاد

گفتنی است پس از بازی با سایپا برخی خبرگزاری ها مصاحبه ای از محسن ربیع خواه منتشر کردند و از قول وی نوشتند:"من سعی می کنم در خدمت تیم باشم و به پرسپولیس کمک کنم و برای گزارشگران بازی نمی کنم. برنامه هایی که سرمربی از من می خواهد را در زمین اجرا می کنم و همین که برانکو از من راضی  باشد کافی است."

محسن ربیع خواه هافبک پرسپولیس مصاحبه علیه هواداران را تکذیب کرد+عکس

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

از تولد گرفتن برای بچه های فرح تا اعدام به جرم محبّت امام(ره)+عکس

صفحه اینستاگرامی نشر آثار امام خمینی(ره) به مناسبت سالروز شهادت طیب حاج رضایی عکسی از روز اعدام وی را منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون  گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛صفحه اینستاگرامی حفظ و نشر آثار امام خمینی(ره) عکسی از روز اعدام و شهادت شهید طیب حاج رضاییمنتشر کرد و نوشت:"از تولد گرفتن برای بچه های فرح تا اعدام به جرم محبّت امام(ره)

چند ساعت بعد از دستگیری ما، طیب حاج رضایی رو کت بسته آوردند و تو بند ما انداختن. وقتی ما رو به زندان باغشاه بردند، طیب هم همراهمون بود. من  باهاش کاری نداشتم؛ چون همیشه دور و برش یک مشت چاقوکش بود. خودش هم از بزن بهادرها و لات‌های تهران بود و طرفدار شاه؛ جوری که وقتی فرح پهلوی بچه دار شد و پسر اولش ، رضا پهلوی را به دنیا آورد، طیب کوچه و محل را چراغونی  کرد. رو همین حساب، تا طیب را دیدم، محلش نگذاشتم و پشتم را طرفش کردم. دستبند به دستش بود. سلام کرد و گفت: محمد آقا ! ما رفیق نامرد نیستیم.
جوابش را ندادم؛ اما می دونستم که ساواک از علاقه طیب به آقای خمینی سوء استفاده می کند. آنزمان، طیب با شعبان [ شعبان جعفری معروف به شعبان بی مخ ] سرشاخ شده بود . هر دو ، یکه بزن جنوب شهر بودند و حرفشان خریدار  داشت. شعبان، ورزشکار بود و طرفدار شاه؛ طیب میدان‌دار و بارفروش و دست و دلباز و خیر و یتیم نواز. در حالی که همیشه شنیده بودیم او طرفدار و فدایی شاهه، یهو ورق برگشت و طیب شد بر ضد شاه. حالا تو دل طیب چه حال و احوال و انقلابی پیدا شده بود، خدا می‌دونه. سران مملکت جلسه گذاشتند که با طیب زد و بند کنند و وادارش کنند که بگه خمینی به من پول داده تا بارفروشها رو تیر کنم .

آن روز در دادگاه، طیب رو به سرهنگ نصیری گفت: حرفهای شما درست؛ اما ما تو قانون مشتی‌گری، با بچه های حضرت زهرا در نمی‌افتیم. من این سید رو نمی شناسم؛ اما با او در نمی افتم.

عاقبت دادگاه شاه به اسماعیل حاج رضایی، طیب حاج رضایی، من و حاج علی نوری حکم اعدام داد و به برادران کاردی و شمشاد و بقیه، ده تا پانزده سال زندان دادند.

بعد از اعلام حکم، ما را به بندهامون منتقل کردند. نصف شب، مأمور شهربانی آمد و زد به در زندان و گفت: محمد باقری! حاج علی نوری! اعلاحضرت با یک درجه تخفیف، عفو ملوکانه به شما داده.

اینها را گفتند تا طیب تو بزنه و از ترس اعدام، حرفش رو پس بگیره و بگه آقای خمینی منو تحریک کرد؛ اما طیب که تو یک سلول دیگه زندانی بود، بلند گفت: این حرفها رو برای ننه‌ات بزن! یک بار گفتم، باز هم می‌گم، من با بچه حضرت زهرا در نمی افتم.

فردا شب، صدایی از سلول طیب آمد. فهمیدم دارن می برندشان برای اعدام. وقتی می‌رفتن،طیب زد به میله سلول من و گفت: محمد آقا! اگه یک روز خمینی رو دیدی، سلام منو بهش برسون و بگو خیلی‌ها شما رو دیدند و خریدند ، ما ندیده شما رو خریدیم."

گفتنی است 11 آبان ماه روز شهادت طیب حاج رضایی مشهور به حر انقلاباست که قبر این  شهید درحرم شاه عبدالعظیم شهر ری واقع است.

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

فراز و فرود نخبگی در ایران +عکس

محسن رضایی نخبگان سياسی ایران را هم عامل پيشرفت و هم در مقاطعی عامل عقب نگاشته شدن كشور دانست.

نخبگان سیاسی هم عامل پیشرفت و هم عامل عقب نگاه داشته شدن کشور+عکسبه گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون  گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار پستی در اینستاگرامش نوشت:

"نخبگان سياسی

نخبگان سياسی ایران هم عامل پيشرفت و هم در مقاطعی عامل عقب نگاشته شدن كشور بوده‌اند. وقتی جنگ و بحران پیش می‌آيد، با هم متحد و با مردم  همراه می‌شوند و مناسبات قدرت را به فراموشی مي‌سپارند؛ ولی به محض موفقیت و در فضاي آرامش به جان هم می‌افتند و از مردم فاصله می‌گیرند تا آنجا كه فرصت‌های به دست آمده برای پیشرفت كشور يكی يكی از دست می رود. "

نخبگان سیاسی هم عامل پیشرفت و هم عامل عقب نگاه داشته شدن کشور+عکس

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها