0

مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

دلیل بی اعتمادی ملت‌ها به آمریکا دوگانگی رفتارهای اوست

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دوگانگی در رفتارهای آمریکا، نشان دهنده نفاقی است که موجب شده، اعتماد به آمریکا از میان برود.

دلیل بی اعتمادی ملت‌ها به آمریکا دوگانگی رفتارهای اوست/ احتمال تغییر نقشه آمریکا برای کشورهای منطقهبه گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار، ضمن تأکید بر گسترش روابط دو کشور و تقویت محور مقاومت با بیان این مطلب که آمریکا نقشه تجزیه کشورهای منطقه، تضعیف روحیه مقاومت در ملت ها و نیز تقویت رژیم صهیونیستی را دارد، از اقدامات شایسته رئیس جمهور سوریه، رهبران مقاومت و مردم این کشور در اجرای تأکیدات مقام معظم رهبری که به پیروزی ارتش سوریه و رزمندگان مقاومت منتج شده است، قدردانی کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین تأکید کرد: آمریکا بر خلاف آنچه  ادعا می کند، دشمن داعش و تروریست‌های تکفیری نیست و رفتار نمایشی و صوری وی برای تضعیف دولت قانونی سوریه است؛ لذا کسانی را که حقیقتا با داعش و تروریسم مقابله می کنند ، تروریست می خواند. آمریکایی ها نیروهای حشدالشعبی در عراق و تلاش های حزب الله در تایید دولت قانونی سوریه را تروریستی معرفی می کنند؛ حال آن که حقایق برای مردم منطقه و دنیا روشن شده است و این دوگانگی در رفتارهای آمریکا، نشان دهنده نفاقی است که موجب شده، اعتماد به آمریکا از میان برود.

آیت الله هاشمی شاهرودی به عدم پایبندی آمریکا به اصول اخلاقی اشاره کرد و گفت: اظهارات رئیس جمهور این کشور که آمریکایی ها خود از تعبیر ابله برای او استفاده می کنند، موجب از بین رفتن اعتماد ملت ها به آمریکا شده است و این عبرتی برای کشورهای اسلامی است تا دشمن حقیقی خود را بشناسند و به دشمنان اسلام اعتماد نکنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: امیدواریم با از بین رفتن تروریست ها، در موضوعات بازسازی و تکیه به مردم برای تقویت سوریه، از رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری استفاده شود. جمهوری اسلامی ایران هدفی جز سعادت ملت های مسلمان منطقه و هیچ منفعت شخصی در درگیری با آمریکا ندارد و این نگاه، الگویی برای ملت های مسلمان است که باید در کل جهان اسلام تقویت شود.

آیت الله هاشمی شاهرودی گفت: امیدواریم ملت سوریه، راهی را که تا کنون با تاکید بر نقش مردم در مبارزه با فتنه های آمریکا و هم پیمانانش پیموده است، ادامه دهد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین نسبت به احتمال تغییر نقشه آمریکا برای کشورهای منطقه هشدار داد و افزود: آمریکا ممکن است نقشه های شیطانی خود را با ورود از در دوستی دنبال کرده و محور مقاومت را هدف قرار دهد که نباید در هیچ صحنه ای فریب آن را خورد، زیرا در تاریخ منطقه جز شرارت از آمریکا دیده نمی شود.

آیت الله هاشمی شاهرودی با اشاره به بدعهدی‌های آمریکا در توافق برجام ادامه  داد: آمریکا توافق های انجام شده در برجام را زیر پا گذاشته، موضوعات دفاعی و موشکی را که حق ملت ماست و ارتباطی با برجام ندارد، مطرح و علیه سپاه پاسداران تحریم هایی را اعمال کرده که از رفتارهای مفتضحانه آنها به حساب می  آید. آمریکایی ها در ذهن خود این نقشه را پرورده اند که با نزدیک شدن به کشورهای منطقه، آنها را از منبع مقاومت یعنی جمهوری اسلامی دور کنند؛ زیرا دریافته اند که انقلاب اسلامی، انقلابی فکری است و تمدن اسلامی نیز با همین تحول فکری درجهان اسلام محقق خواهد شد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به دیدار روز گذشته رؤسای جمهور روسیه و آذربایجان با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: بیانات مهم مقام معظم رهبری در این دیدارها، نشان دهنده عزم ملت ایران در توجه به سوریه و امنیت منطقه است که امیدواریم با سرلوحه قراردادن این بیانات، پیروزی های محور مقاومت تکمیل شود و امنیت، صلح و رونق به سوریه، عراق و دیگر کشورهای منطقه باز گردد.

در این دیدار همچنین عدنان محمود، سفیر سوریه در ایران با اهدای سلام رئیس جهور و ملت خود ، روابط راهبردی دو کشور جمهوری اسلامی ایران و سوریه را موجب تقویت محور مقاومت در منطقه خواند و اظهار امیدواری کرد با شکست تروریست های تکفیری که به کمک ایران محقق شده است، دولت و ملت ایران در سازندگی سوریه نیز مشارکت داشته باشند.

سفیر سوریه در ایران افزود: روز گذشته شاهد تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه بودیم که از حمایت و همراهی آنان با تروریست ها حکایت دارد.

وی گفت: ما قدردان حمایت های مستمر مقام معظم رهبری از ملت سوریه هستیم که امروز عمق تحلیل های حکیمانه ایشان در میدان عمل برای ما آشکار شده است. جمهوری اسلامی ایران، صداقت خود را در همراهی با ملت‌های منطقه بارها اثبات کرده و امروز نگاه ها به ایران معطوف است.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

در صورت ورود زائران بدون ویزا به خاک عراق، مرزها از سوی این کشور بسته می‌شود

معاون امنیتی وزیر کشور تأکید کرد: طرف عراقی اعلام کرده که اگر مانند سال‌های قبل افرادی بدون ویزا وارد خاک عراق شوند مرزها را می‌بندند.

بخش دولتی فقط عهده‌دار امور امنیتی و زیرساختی مراسم اربعین استبه گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ذوالفقاری معاون امنیتی وزیر کشور با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص هزینه‌های زوار اربعین، با بیان اینکه بابت ویزا، بیمه، هلال احمر و شرکت‌های کارگزاری در غیر از ایام اربعین بیش از 280 هزار تومان دریافت می‌شد، اظهار کرد: اکنون با توجه به اینکه ما مسئول نرخ گذاری نیستیم و قانوناً هریک از سازمان‌ها و نهادها براساس قانون خودشان نرخ دارند، براساس شرایطی که زائران داشتند از قبل با همه این نهادها رایزنی کردیم و بیش از 80 هزار تومان هزینه زوار اربعین در این چهار مورد نسبت به غیر ایام اربعین کاهش یافته است.

وی در خصوص وضعیت حمل و نقل، گفت: چون انجمن اتوبوسرانان کشور خصوصی هستند و در طول این ایام 12 هزار اتوبوس باید در مناطق مرزی سرویس بدهند و حدود 60 هزار سرویس باید رفت و‌آمد کنند و قرار شد که آنها تلاش کنند با توجه به شرایط اربعین هزینه‌ها را کاهش دهند و در این زمینه استدلال‌هایی را مطرح کردند و براساس قوانین و مقررات خودشان نرخ‌گذاری کردند و ما هم در چندین جلسه از آنها خواهش کردیم تا آنجا که ممکن است هزینه‌های حمل و نقل را کاهش دهند و بر همین اساس نرخ کرایه‌ها را یک مقدار از نرخ مصوب خودشان کمتر اعلام کردند.

ذوالفقاری افزود: در غیر ایام اربعین این هزینه‌ها وجود دارد و معنایش این نیست که این هزینه‌ها از قبل نبوده و در ایام اربعین ایجاد شده، بلکه هزینه‌ها از قبل وجود داشته و در ایام اربعین هم با این وضعیت که کاهش یافته همچنان وجود دارد.

توزیع روزانه 6 میلیون وعده غذایی بین زائران اربعین

معاون امنیتی وزیر کشور در خصوص تأمین غذایی زائران اربعین گفت: در هر روز 6 میلیون وعده غذایی که نذورات مردم است توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: ما در خصوص مراسم اربعین با دو نگاه مواجهیم؛ یک نگاه اینکه امورات این مراسم توسط بخش دولتی و نگاه دیگر اینکه همه چیز توسط مردم انجام شود که به نظر بنده باید تلاش شود تا امور امنیتی و زیرساختی توسط بخش دولتی تأمین و سایر امور به دست مردم انجام شود.

ذوالفقاری با تأکید بر اینکه باید امنیت و زیرساخت‌ها را در مرزهای خودمان ساماندهی کنیم، تصریح کرد:‌ از سوی دیگر باید نذورات مردم را برای تأمین مایحتاج غذایی مردم در این ایام ساماندهی کنیم.

طرف عراقی اعلام کرده در صورت ورود زائران بدون ویزا به خاک عراق مرزها، بسته می‌شود

معاون امنیتی وزیر کشور با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته عده‌ای از افراد بدون اخذ ویزا به سوی مرزها می‌رفتند، اظهار کرد: در سال گذشته برخی از این افراد در مرز تجمع کردند و عده‌ای هم که بدون ویزا از مرز عبور کرده‌ بودند، سبب شدند که عراقی‌ها برای جلوگیری از این موضوع مرز را ببندند و امسال هم به ما اعلام کرده‌اند که اگر مانند سال‌های قبل افرادی بدون ویزا وارد خاک عراق شوند ما مرزها را می‌بندیم و اگر عراق مرزها را ببندد ما مشکل جدی پیدا می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه روز گذشته عده‌ای از افراد بدون ویزا به مرز مهران رفته بودند، گفت: این افراد دستگیر، عودت و سپس قرنطینه شدند و بر همین اساس من از مردم درخواست داریم، بدون ویزا سفر نکنند چون اولا خودشان یک هزینه‌ای می‌کنند که باید در میان راه برگردند و از سوی دیگر برای نیروهایی که قرار است امنیت را تأمین کنند زحمت ایجاد می‌کنند و بخشی از توان و انرژی هم برای این موضوع گرفته می‌شود.

ذوالفقاری با تأکید بر اینکه مسئله عدم عبور بدون ویزا بحثی جدی است، خاطرنشان کرد: ما هرگز اجازه عبور به افرادی که می‌خواهند بدون ویزا از مرز عبور کنند را نخواهیم داد، زیرا اگر مرز بسته شود سایر زائران با مشکل مواجه می‌شوند.

معاون امنیتی وزیر کشور در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه چرا عده‌ای از افراد پس از آ‌نکه به صورت هوایی وارد خاک عراق شدند به آنها اعلام شد که ویزایشان جعلی است، گفت:‌ چند مورد ویزای جعلی در کشور داشتیم که اینها عمدتا جزء شرکت‌های اعلام شده نبودند و تعدادی ویزا را جعل کرده بودند که خوشبختانه نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات موفق شدند با آنها برخورد کنند؛ اما آن دسته از افرادی که در خاک عراق به کشور بازگردانده شدند، مشکلشان جعل نبود بلکه مشکلشان به این دلیل بود که ویزا مربوط به مقطع قبل از اربعین بوده و به نظر ما این تنها بهانه‌ای از سوی عراق بود، زیرا که می‌توانستند در همان فرودگاه این مشکل را برای این عده از افراد ایجاد نکنند و ما هم نسبت به این موضوع اعتراض کردیم.

هیچ گونه ویزای جعلی برای زائران اربعین صادر نشده است

وی با تأکید بر اینکه تاکنون هیچ گونه ویزای جعلی برای زائران از سوی آژانس‌ها نداشته‌ایم، اظهار کرد:‌ این تعداد ویزای جعلی که کشف شده از سوی افرادی خارج از این چرخه بوده است و مردم هم باید بدانند صرف اینکه اعلام کنیم تعدادی ویزای جعلی کشف شده ،کفایت نمی‌کند و باید به مردم اطلاع رسانی شود که از چه کانالی اقدام کنند تا گرفتار افراد جاعل نشوند.

پارکینگ‌داران حق ندارند هیچ‌گونه پول علی‌الحسابی دریافت کنند/مسئولیت خودروهای پارک شده در پارکینگ‌ها بر عهده پارکینگ‌داران است 

ذوالفقاری در خصوص پارکینگ‌های مرزی گفت: بازرسان ما در مناطق مرزی حضور دارند و لحظه به لحظه وضعیت آن را گزارش می‌کنند.

معاون امنیتی وزیر کشور با اشاره به یکی از گزارش‌های دریافتی، اظهار کرد:‌ به ما اعلام کردند که یکی از این پارکینگ‌ها از مسافران مبلغی را تحت عنوان علی‌الحساب می‌گیرد و بعد از آنکه مسافر برگشت باید ببیند که اگر طلبکار است وجه خود را پس بگیرد که این یکی از مشکلات مهم بود.

وی افزود: مشکل دیگر این بود که در قبض‌های پارکینگ که به رانندگان می‌دادند مسئولیت خسارات احتمالی برای خودروی مسافران از گردن پارکینگ‌داران ساقط شده بود، لذا بلافاصله به استانداران اعلام کردیم که پارکینگ‌داران حق ندارند هیچ گونه پول علی‌الحسابی را دریافت کنند و پس از بازگشت باید مبلغ آن گرفته شود و در قبال آن مبلغ مسئولیت خودروهایی که در آن پارکینگ‌ها پارک می‌شوند هم از نظر آتش سوزی، خسارت و سرقت بر عهده پارکینگ‌داران است که باید برای رفع این مشکل همه خودروها را بیمه کنند و اگر بیمه نکنند در صورت بروز هر گونه مشکل مسئولیت بر عهده خودشان است.

ذوالفقاری خاطرنشان کرد: چنانچه مواردی از این دست گزارش شود به محض اطلاع نسبت به رفع آن اقدام خواهد شد.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

اولین اقدام شریعتمداری برای حل مشکل کارخانجات نساجی مازندران و قائمشهر بعد از طرح سوال

نماینده قائمشهر و سوادکوه اقدامات وزیر صنعت و معدن را برای حل بحران کارخانجات نساجی مازندران و قائمشهر تشریح کرد.

اولین اقدام شریعتمداری برای حل مشکل کارخانجات نساجی مازندران و قائمشهر بعد از طرح سوالسیدعلی ادیانی نماینده مردم قائمشهر و سوادکوه در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به وجود بنگاه‌های اقتصادی فوق‌العاده مهم، اثرگذار و  اشتغالزا در این حوزه گفت: کارخانجات نساجی مازندران و نساجی قائمشهر و همچنین مجموعه‌ بزرگ و اشتغال‌آفرین و درآمدزای معادن البرز مرکزی یا ذوب آهن سوادکوه در این حوزه انتخابیه قرار دارند که متاسفانه اکنون با چالش‌های جدی روبرو شده‌اند.

وی با بیان اینکه البرز مرکزی زمانی دارای 6 هزار شاغل بود و اکنون به دلیل عدم توجه جدی به نوسازی تجهیزات معدنی و واگذاری به بخش خصوصی به حدود 900 نفر آن هم در شرایط غیرقابل قبول تقلیل یافته ااست، افزود: در بحث نساجی کارخانجات مازندران و قائمشهر هم حدود 500 نفر مشغول هستند که این رقم در گذشته حدود شش هزار نفر بود، یعنی در مجموعه نساجی مازندران و قائمشهر و البرز مرکزی که روزی جمعا حدود 12 هزار نفر مشغول بودند اکنون به حدود 1400 نفر رسیده‌ است.

نماینده مردم قائمشهر و سوادکوه با تاکید براینکه هرکدام از این بنگاه‌های اقتصادی امروز بحران‌زده هستند، اظهار کرد: کارخانجات نساجی مازندران و قائمشهر و همچنین معادن البرز مرکزی شرایط بحرانی دارند و کارگران و کارمندان  آ‌ن‌ها ماه‌هاست که حقوقی دریافت نکرده‌اند و شاید اگر دولت به آن در اسرع وقت رسیدگی نکند سرانجامی مانند کارخانه هپکو و آذرآب پیدا کنند.

ادیانی تأکید کرد: براین اساس بنده طی طرح سوال از کرباسیان و شریعتمداری وزرای اقتصاد و صنعت و معدن  درخواست رسیدگی فوری به معضل بوجود آمده کردم لذا جلسه‌ای با کرباسیان در کمیسیون اقتصادی برگزار و قرار شد ظرف مدت یک ماه به وضعیت کارخانجات نساجی قائمشهر که زمانی در اختیار بانک ملی بود و متاسفانه به دلیل عدم نظارت کافی این بانک در فرآیند واگذاری به بخش خصوصی و سرمایه‌گذار تبعه ترکیه‌ای و انحرافاتی که در پرداخت تسهیلات ارزی صورت گرفت، اقدامات لازم انجام شود و وزیر اقتصاد و دارایی قول داد تا ظرف مدت یک ماه با تشکیل یک کارگروه مسائل را به لحاظ کارشناسی ارزیابی و راه برون رفت از این شرایط را پیدا و عملیاتی کند.

وی همچنین با اشاره به طرح سوال و نامه مکتوب به شریعتمداری وزیر صنعت و معدن هم درباره معادن البرز مرکزی، کارخانجات نساجی مازندران و قائم‌شهر هم تصریح کرد: در این نامه معضلات البرز مرکزی مربوط به معدن کرد‌آباد زیراب، شرکت صنعتی معدنی سامان، احداث کارخانه کک‌سازی سوادکوه و همچنینکارخانجات نساجی مازندران مطرح و درخواست رسیدگی بیان شد و خوشبختانه  براساس دستور شریعتمداری صبح روز گذشته در معاونت وزارت صنعت و معدن طی چندین ساعت جلسه‌ با تشکیل دو گروه این مسایل رسیدگی شد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه در جلسه نوبت اول وضعیت کارخانه نساجی قائمشهر بررسی شد، بیان داشت: این کارخانه در گذشته براساس اصل 44 قانون اساسی به سازمان خصوصی‌سازی واگذار شده بود که در نهایت پس از بحث‌های بسیار شهرداری قائمشهر این کارخانه را خریداری کرد، البته این کارخانه نباید در آن زمان واگذار می‌شد.

نماینده مردم قائمشهر و سوادکوه ادامه داد: سازمان توسعه ایمیدرو و هچنین نعمت‌زاده وزیر وقت صنعت و معدن آمادگی داشتند تا در قالب تزریق 5 میلیارد تومان زمینه توسعه و نوسازی کارخانه نساجی قائم‌شهر را انجام داده و سپس آن را  به بخش خصوصی واگذار کنند اما سازمان خصوصی‌سازی در اقدامی  عجولانه، بدسلیقگی و ایجاد بهانه این کارخانه را به شهرداری قائمشهر واگذار کردند، البته از این جهت سلبا و ایجابا نظر خاصی نداریم و مهم برای ما احیای نساجی مازندران است.

ادیانی اذعان کرد: لذا براساس دستور شریعتمداری جلسه صبح روز گذشته با حضور صالح‌نیا معاون وزیر صنعت در امور صنعت، طاهرپور معاونت امور مجلس، مدیران استانی، تعدادی از اعضای شورای اسلامی، فرماندار و سرپرست شهرداری شهر قائمشهر، رضیان و بنده دو نماینده قائمشهر و سوادکوه برگزار شد.

وی افزود: از آنجایی که مبنای سوال بنده کم‌توجهی وزارت صنعت و معدن در ساماندهی کارخانه نساجی بود بعد از  بحث‌ و بررسی مقرر شد وزارت صنعت طی نامه‌ای با دستگاه‌های اجرایی که مطالباتی از این نساجی دارند درخواست استمحال کرده تا با ارائه فرصتی، کارخانه نساجی قائمشهر سر و سامان بگیرد، مصوبه دیگر اعطای حدود 2 میلیارد تومان از مجاری قانونی به عنوان سرمایه در گردش به این کارخانه و مصوبه بعدی جلسه این بود که سازمان خصوصی‌سازی با رعایت موازین مجوز احداث برخی از تجاری‌سازی زمین‌های جوار جاده اصلی کارخانه نساجی قائمشهر را صادر کرده تا شهرداری بتواند با تمهید مقدمات و ایجاد اماکن تجاری و فروش آن سرمایه اولیه انتقال این نساجی را از داخل شهر به شهرک رستم کلاه مهیا کند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی تاکید کرد: از سوی دیگر مقرر شد تا در اسرع وقت ظرف دو هفته هیئت مدیره نساجی قائمشهر طرح نوسازی و احیای این نساجی را تحویل وزارت صنعت داده تا تمهید مقدمات برای دریافت تسهیلات انجام شود و به شهرداری هم اجازه داده شد تا بتواند با جذب سرمایه‌گذار و شریک تمهید مقدمات مالی جدیدی را آغاز کند.

نماینده مردم قائمشهر وو سوادکوه با اشاره به جلسه دوم روز گذشته برای بررسی موضوع کارخانجات نساجی مازندران هم گفت: مالکیت کارخانه نساجی مازندران در اختیار بانک ملی بود که آن را به یک سرمایه‌گذار تبعه ترکیه‌ای واگذار کرد اما این سرمایه‌گذار خارجی نتوانست به تعهدات خود عمل کند و فعلا این کارخانه در شرایط مطلوبی قرار ندارد، لذا جلسه دوم هم با حضور رئیس سازمان معدن و تجارت استان مازندران و معاونان وی، صالح‌نیا، طاهرپور، خانم مهرابی مدیر کل امور نساجی وزارت صنعت، خانم نصراللهی مشاور امور نساجی در وزارت صنعت، فرماندار قائمشهر، رضیان و بنده نمایندگان قائمشهر و سوادکوه، مدیر عامل کارخانجات نساجی مازندران و وکیل سرمایه‌گذار ترکیه‌ای برگزار شد.

ادیانی تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد تا وزارت صنعت و معدن طی مکاتباتی با دستگاه‌های اجرایی، استانی و ملی که مطالباتی از این کارخانه دارند مانند تأمین اجتماعی یا وام‌های دریافتی از بانک‌ها درخواست فرصت کنند، در اسرع وقت هیئت مدیره کارخانجات نساجی مازندران طرح توجیهی مربوط به راه‌اندازی ماشین آلات گران‌ قیمتی را که حدود ۱۶ سال در انبار‌ها تنها خاک می‌خورند را به هیئت مدیره وزارت صنعت ارائه کرده تا حدود 20 میلیارد تومان تسهیلات از بانک ملی دریافت کنند، وضعیت حقوقی و سمت‌های حقوقی مدیرعامل و هیئت مدیره این کارخانه در اسرع وقت ساماندهی شود تا وجهه قانونی پیدا کنند، مشکل بیمه کارگران کارخانجات نساجی مازندران حل شود، با توجه به تعیین و تکلیف وضعیت حقوقی هیئت مدیره و مدیر عامل مبلغی را به عنوان سرمایه در گردش در اختیار کارخانجات نساجی مازندران قرار بگیرد و دیگر آنکه وکیل سرمایه‌گذار ترکیه‌ای در اسرع وقت بخشی از حقوق معوقه کارگران را پرداخت کرده تا شرایط به حالت عادی بازگردد.

وی تاکید کرد: امیدواریم که مجموعه وزارت صنعت و ممعدن به مصوبات این جلسه جنبه عملیاتی ببخشند تا هرچه سریعتر وضعیت کارگران و کارمندان این مجموعه‌های اقتصادی بهبود یابد و دیگر نیازی هم به طزح سوال از وزیر در صحن علنی نباشد.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

برای نعمت عظیم اربعین باید شکرگزار درگاه الهی باشیم

دبیر شورای نگهبان گفت: ما برای وجود نعمت عظیم اربعین و زائران میلیونی آن باید شکرگزار درگاه الهی باشیم. هر قدمی که انسان در این راه می‌گذارد عبادت و مشمول ثواب است.

رای نعمت عظیم اربعین باید شکرگزار درگاه الهی باشیمبه گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، آیت‌الله جنتی در جلسه درس اخلاق شورای نگهبان وی ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی،  اظهار داشت: از خدای متعال می‌خواهیم به برکت این ایام مقدس، توفیق زیارت معصومین علیهم السلام در این دنیا و شفاعت آنها را در آخرت به ما بدهد.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه مقدمه و قدم اول مسلمانی، خداشناسی و معرفت الله است، خاطرنشان کرد: همه اصول و فروع دین از جمله نبوت، امامت، معاد، نماز، روزه در ذیل توحید تعریف می‌شود. پیامبر عظیم الشأن اسلام نیز مبنای خود برای دعوت به دین اسلام را نفی شرک و توحید و گفتن جمله «لا اله الا الله» قرار دادند.

آیت الله جنتی با اشاره به اینکه انسان همیشه در معرض غفلت و بی‌توجهی نسبت به عظمت خداوند متعال قرار داد، ادامه داد: آشنایی با معارف الهی از مسیر شناخت خداوند و دستورات وی در قرآن مهیا می‌شود. آیات زیادی درباره صفات و اسماء‌الحسنی خداوند وجود دارد. من توصیه می‌کنم مقدمات فراگیری و آشنایی معانی قرآن برای همه فراهم شود.

وی با ابراز تأسف از مهجوریت قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه، تأکید کرد:‌ ما در کنار منابع عظیم قرآنی و روایی هستیم اما تلاشی برای بهره‌مندی از آن نمی‌کنیم و متأسفانه خود را از این انوار الهی محروم کردیم. خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: «اگر دریا براى کلمات پروردگار مرکب شود پیش از آنکه کلمات پروردگار پایان پذیرد قطعا دریا پایان مى‏‌یابد هر چند نظیرش را به مدد آن بیاوریم»

عضو فقهای شورای نگهبان در توضیح این آیه گفت: منظور از کلمات خدا در این آیه، آثار الهی است نه فقط آیات قرآن، بلکه همه آثار صنع الهی اعم از موجودات، جمادات، نباتات، مرکبات و... مورد تأکید است. توجه به این مطلب، ما را به عظمت و بزرگی خدای متعال می‌رساند.

دبیر شورای نگهبان افزود: ما در عبادات خودمان از جمله نماز توجه به مسأله توحید را می‌بینیم. از شروع و مقدمات نماز مثل اذان و اقامه تا سلام آن، ذکر مقدس «الله اکبر» وجود دارد اما به این مسأله توجهی نداریم. متأسفانه یکی از گناهانی که به آن توجه نمی‌شود همین غفلت است. ما سرگرم زندگی روزمره هستیم و از جایگاه خداوند غافل هستیم.

آیت‌الله جنتی با تأکید بر جدی گرفتن درس‌های قرآن، تصریح کرد: ما باید در تمام لحظات زندگی، در خوشی و ناخوشی به یاد خدا باشیم. همانطور که خدا در قرآن اشاره می‌کند، انسان نباید تنها در مواقع گرفتاری و مشکلات به یاد خدا باشد.

وی با اشاره به روایت معجزات متعدد در قرآن یادآور شد: مگر خدای متعال دریا و سنگ، را برای نجات حضرت موسی(ع) و قوم ایشان از دست فرعونیان و رفع تشنگی نشکافت. من تعجب می‌کنم از کسانی که نسبت به وجود امام عصر (عج) تشکیک می‌کنند. مگر در قرآن به حضرت نوح و خضر نبی سلام الله علیهما اشاره نشده است، به نظر من این افراد قبل از هر چیز نسبت به قدرت و عظمت خدا تردید می‌کنند.

دبیر شورای نگهبان افزود: ما چرا باید نسبت به قدرت خدایی که از تعداد برگ درختان آگاه است[5] و انسان را در مراحل متعدد از نطفه تا گوشت و پوست و استخوان تا زمان تولد از رحم مادر می‌آفریند[6] شک کنیم. این از غفلت و بی توجهی ما است و ان شاء الله خدای متعال همه ما را بیدار کند.

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایام اربعین حسینی، اظهار داشت: ما برای نعمت وجود اربعین و زائران میلیونی آن باید شکرگزار درگاه الهی باشیم. هر قدمی که انسان در این راه می‌گذارد عبادت و مشمول ثواب است.

وی در پایان با تذکر این نکته که در گرامیداشت اربعین باید به مبنای حرکت امام حسین (ع) توجه کرد، گفت: عامل اصلی قیام حسینی توحید و حرکت در راه خدا بود. توجه به این موضوع در دعای عرفه آن حضرت مکرر مورد اشاره قرار گرفته است. آن چیزی که برای امام حسین (ع) و عزیزان و یاران ایشان شهادت را آسان می‌کرد این بود که خدای متعال ناظر بر همه امور است و سرانجام همه، بازگشت به سوی او خواهد بود.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

تبعیت از ولایت فقیه مشت محکمی بر دهان دشمنان است

رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستادکل نیروهای مسلح گفت: با تدابیر رهبری تهدیدها را خنثی کرده و دشمن کاملا سرخورده شده است.

تبعیت از ولایت فقیه مشت محکمی بر دهان دشمنان استحجت‌الاسلام حسن نمازی رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستادکل نیروهای مسلح در گفت‌وگو با خبرنگارحوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره سیاست‌های خصمانه رئیس جمهور آمریکا علیه ایران، اظهار کرد: کار استکبار دشمنی کردن است.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد کل نیروهای مسلح، تصریح کرد: استکبار با سیاست‌های وحشیانه و وقیحانه جلو آمده و اقدامات او از روی کینه و عصبانیت است.

وی با اشاره به واکنش ایران در قبال سیاست‌های خصمانه استکبار، افزود: همانطور که فرمانده کل قوا فرمودند ما وظیفه داریم که با دشمن در جهاد باشیم.

حجت‌الاسلام نمازی بیان داشت: ما باید آمادگی‌مان را همیشه حفظ کرده و به استکبار و اذناب آن اجازه نمی‌دهیم که در امور دفاعی ما دخالت کنند.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستادکل نیروهای مسلح گفت: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی منافع استکبار در منطقه به خطر افتاد و آنها به فکر چپاول مردم منطقه افتادند، اما در برابر آنها ایستادگی کردیم.

وی با تأکید بر اینکه تبعیت از ولایت فقیه مشت محکمی بر دهان آمریکا است، گفت: با تدابیر فرمانده معظم کل قوا تهدیدها را خنثی کردیم و دشمن کاملا  سرخورده شده است.

حجت‌الاسلام نمازی افزود: دولتمردان ما باید یک صدا و با وحدت کلمه در قبال سیاست‌های خصمانه دشمن بایستند و در این راستا اقدامات خوبی از سوی رئیس جمهور و دستگاه دیپلماسی کشورمان صورت گرفته است.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستادکل نیروهای مسلح گفت: دشمنی استکبار موجب وحدت بیشتر بین مسئولان شده و ما اجازه دخالت در هیچ موضوعی به دشمن را نمی‌دهیم.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

آمریکا با ملت ایران دشمن است، نه با رهبر و دولت جمهوری اسلامی/کوتاه‌آمدن امریکا را گستاخ می‌کند تنها راه، مقابله و ایستادگی است

رهبر معظم انقلاب فرمودند:شما جوانان می‌توانید بر ترفند دشمن فائق بیایید و این کشور را به آن نقطه‌ مطلوب آرمان‌های اسلامی و انقلابی برسانید.

دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان با رهبر انقلاببه گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنج‌شنبه) در دیدار پرشور هزاران نفر از دانش آموزان و دانشجویان، نسل جوان را پیشرو و پیشرانِ جامعه خواندند و تأکید کردند: این نسل خوش‌استعداد و خوش‌فهم، بی‌تردید ایران عزیز را با عبور از موانع و سختی‌ها به نقطه مطلوب خواهد رساند؛ البته تحقق این هدف درخشان، نیازمند «شناخت دشمن اصلی و خبیث ملت ایران یعنی امریکا»، «علم‌آموزی و کار و تلاش» و «تقویت ارتباط با پروردگار» است.

در این دیدار که در آستانه یوم‌الله 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی برگزار  شد، حضرت آیت الله خامنه‌ای با تجلیل از شور جوانی و قدرت تحلیل نسل جوان افزودند: طبیعت جوان، تحرک و پیشروی است اما این خصوصیت در کشور ما به سن نوجوانی نیز رسیده است.

ایشان با اشاره به نمونه‌هایی از این واقعیت شورآفرین در مراحل قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، گفتند: در حوادث انقلاب، نوجوانان همپای جوانان وارد میدان مبارزه شدند و چنان در مقابل خباثت رژیم طاغوت ایستادند که روز 13 آبان 57 را به نام خود ثبت کردند.

رهبر انقلاب اسلامی، حضور شجاعانه در صحنه‌های دفاع مقدس را به‌عنوان نمونه‌ای دیگر یادآور شدند و افزودند: نوجوانان در جنگ تحمیلی همچون مردان کارآمد و رشید جنگیدند و غوغا کردند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای، نسل نوجوان و جوان کنونی را برخوردار از همان امتیازات و ویژگی‌های جوانان نسل انقلاب و دفاع مقدس دانستند و گفتند: بر اساس اطلاعات دقیق، امروز جوانان و نوجوانان ما در بخش‌های مختلف حتی بهتر از جوانان نسل‌های قبل، مسائل را تحلیل، و عمل می‌کنند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای انحراف نسل‌های جوان با روش‌هایی همچون ترویج فحشا، مواد مخدر و بازی‌های گمراه‌کننده رایانه‌ای، افزودند: با وجود همه این دشمنی‌ها، نوجوانانِ دهه‌ هشتادی که نه امام و انقلاب را دیده اند و نه دفاع مقدس را، امروز مفاهیم اساسی انقلاب را با همان روشن‌بینی و اقتدار جوانِ فهیم اول انقلاب، دنبال می‌کنند.

ایشان با تأکید بر اینکه دشمنی‌های زورگویان جهانی تاکنون هیچ تأثیری نداشته و آنها نتوانسته‌اند هیچ غلطی بکنند، گفتند: بچه‌های عزیز من، شما نسلی هستید که خواهید توانست با فائق شدن بر ترفندهای دشمن و عبور از موانع و سختی‌ها، این کشور را به نقطه اوج و به آرمان‌های اسلامی و آرزوهای بزرگ ملت برسانید، البته تحقق این هدف چند شرط دارد.

رهبر انقلاب اسلامی در تبیین ضرورت دشمن‌شناسی به عنوان شرط اصلی تداوم مسیر تحقق اهداف نظام و ملت خاطرنشان کردند: امریکا به‌معنای واقعی کلمه، دشمن خبیث و اصلی است و این حقیقت نه از سر تعصب و نگاه بدبینانه بلکه ناشی از تجربه، فهم درست مسائل و دیدن واقعیات میدان است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهور امریکا مبنی بر تروریست‌بودن ملت ایران، افزودند: این حرف ابلهانه نشان می‌دهد امریکایی‌ها نه فقط با رهبری و دولت ایران دشمنند بلکه با اصل وجود ملتی که خستگی‌ناپذیر در مقابل آنها ایستاده، خصومت و کینه‌ورزی می‌کنند.

ایشان با یادآوری سخنان چند سال قبل یکی از مسئولان امریکایی که گفته بود باید ریشه ملت ایران را از بین ببریم، افزودند: آنها قادر به درک این حقیقت نیستند که ملتی با چنین سابقه پربار تاریخی و فرهنگی را نمی‌توان ریشه‌کن کرد.

رهبر انقلاب اسلامی، خصومت عمیق امریکا با ملت ایران را موجب کوری چشمِ محاسباتی امریکایی‌ها و تکرار اشتباهات آنها دانستند و افزودند: امریکایی‌ها از روز اول پیروزی که انقلاب یک نهال باریک بود، دشمنی را شروع کردند و امروز هم که جمهوری اسلامی به درخت سرسبز و تناوری تبدیل شده، به همان توطئه‌های بی‌نتیجه ادامه می‌دهند چرا که خصومت و کینه‌ورزی، آنها را از دیدن و درک واقعیات و ارزیابی درست محروم کرده است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با انتقاد از کسانی که معتقدند «در مقابل امریکا، قدری کوتاه بیاییم تا دشمنی آن کم شود» افزودند: تجربیات تاریخی از جمله ماجرای دکتر مصدق نشان می‌دهد امریکایی‌ها حتی به کسانی که به آنها امید می‌بندند، رحم نمی‌کنند.

ایشان در همین زمینه افزودند: مصدق برای مبارزه با انگلیسی‌ها سراغ مذاکره با امریکا رفت و به آنها اعتماد کرد اما همین امریکایی‌ها بودند که ضد او کودتا کردند.

رهبر انقلاب در جمع بندی این بخش از سخنانشان تأکید کردند: امریکایی‌ها حتی به امثال دکتر مصدق هم راضی نمی‌شوند، آنها نوکر، توسری‌خور و سرسپرده می‌خواهند تا مثل دوران محمدرضا پهلوی بر کشور مهم و پرمنفعت ایران حکومت کنند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به دشمنی‌های مکرر دولت امریکا افزودند: الان هم برای خراب کردن نتیجه مذاکرات هسته‌ای یعنی برجام نهایت خباثت را به‌عمل می‌آورند.

رهبر انقلاب اسلامی با استناد به این واقعیات افزودند: کوتاه آمدن در مقابل امریکایی‌ها، آنها را جَری و گستاخ می‌کند بنابراین تنها راه، مقابله و ایستادگی است.

ایشان با توصیه مؤکد به دانش آموزان و دانشجویان برای فراموش نکردن دشمن اصلی یعنی امریکا افزودند: این، شرط اصلیِ تداوم مسیر خوش عاقبت آینده کشور است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای درس خواندن و علم‌آموزی و کار و تلاش دانش‌آموزان و دانشجویان را شرط دیگر تحقق آینده روشن کشور برشمردند و افزودند: درس‌خواندن و علم‌آموزی باید به ارزشی والا تبدیل شود.

ایشان افزودند: ارتقای سطح علمی کشور، قدرت مواجهه با دشمنی‌ها و عبور از امواج سخت طوفانی را افزایش می‌دهد، موجب استحکام درونی بیشتر ایران می‌شود و تحقق آرزوهای بزرگ ملت را ممکن می‌سازد. 

«تقویت ارتباط با خدا» توصیه مؤکد دیگری بود که رهبر انقلاب اسلامی خطاب به نوجوانان و جوانان بیان کردند و افزودند: دل‌های نورانی و پاک شما، جلب لطف و فضل الهی را آسان‌تر می‌کند، قدر این نعمت را بدانید.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

«ولایتی» عازم لبنان شد

مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بین‌الملل برای شرکت در کنفرانس جهانی علمای مقاومت عازم بیروت شد.

«ولایتی» عازم لبنان شدبه گزارش احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی‌اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل صبح امروز (پنجشنبه 111 آبان) جهت شرکت در کنفرانس جهانی علمای مقاومت عازم لبنان شد.

دومین کنفرانس جهانی علمای مقاومت از روز گذشته (چهارشنبه 10 آبان) با مشارکت شخصیت‌ها و علمای بیش از 80 کشور جهان در بیروت آغاز شده است.

علی‌اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل عصر امروز در این کنفرانس سخنرانی خواهد داشت.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

کیفیت خدمات سلامت با محوریت عدالت ارتقا یابد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کیفیت خدمات سلامت با محوریت عدالت ارتقا یابد.

کیفیت خدمات سلامت با محوریت عدالت ارتقا یابدبه گزارشاحزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی روز گذشته (چهارشنبه 10 آبان) در دیدار با قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه معاونان این وزارتخانه با تأکید بر  اهمیت تحقق سلامت همه جانبه و رویکرد همه قوانین، سیاست‌های اجرایی و مقررات به انسان سالم گفت: خدمات بهداشتی،درمانی و سلامت باید مبتنی بر اصول و ارزش‌های اسلامی و انسانی در جامعه نهادینه شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: آگاه‌سازی مردم از حقوق خود در  حوزه بهداشت و سلامت و همچنین مسئولیت‌های اجتماعی آنان از وظایف مهم دولت به شمار می‌آید که می‌تواند مخاطرات تهدید کننده سلامت را کاهش دهد.

آیت‌الله هاشمی شاهرودی با اشاره به اولویت پیشگیری بر درمان و لزوم روزآمد نمودن برنامه‌های بهداشتی و درمانی افزود: علاوه بر سلامت جسمی با ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی و رفع موانع تنش‌آفرین در حیات فردی و اجتماعی می‌توان موجبات ارتقای سلامت روانی جامعه را فراهم آورد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با قدردانی از تلاش وزیر بهداشت و معاونان وی افزود: همه تلاش این وزارتخانه باید به بهبود کیفیت و ایمنی خدمات و مراقبت‌های سلامت با محوریت عدالت معطوف باشد و در این زمینه به پاسخگویی و اطلاع رسانی شفاف به مردم اهتمام شود.

در آغاز این دیدار، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ضمن توضیحاتی درباره عملکرد وزارتخانه، گزارشی از اقدامات به عمل آمده به منظور اجرای سیاست های کلی سلامت به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ارائه کرد.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

شبکه مافیایی صدور ویزای جعلی عراق متلاشی شد/زوار اربعین نگران ویزاهای خود نباشند

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: شبکه عظیم مافیایی صدور ویزاهای جعلی توسط وزارت اطلاعات شناسایی و متلاشی شد.

//////بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امورخارجه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره حواشی ایجاد شده در خصوص ویزاهای جعلی عراق و نگرانی زائران اربعین، اظهار کرد: معمولا در این مواقع تقاضای زیادی برای صدور پاسپورت و ویزای عراق وجود دارد، گروه‌های  مافیایی و مفسد هم با توجه به اشتیاق مردم و تقاضایی که در بازار برای این ویزا وجود دارد، ورود و سعی می‌کنند به شکلی از مردم سوءاستفاده کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: خوشبختانه آنگونه که اطلاع دارم شبکه عظیم مافیایی توسط وزارت اطلاعات مورد شناسایی قرار گرفت و با آنها برخورد شد و  جای نگرانی برای کسانی که دارای ویزای عراق هستند، وجود ندارد.

وی تأکید کرد: این شبکه قبل از اینکه بتواند در سطح گسترده اقدام به صدور ویزاهای جعلی کند متلاشی شد و جای نگرانی برای شهروندان ما در سفر به کشور عراق و زیارت عتبات وجود نخواهد داشت.

وی در پاسخ به ادعای رسانه‌های ترکیه مبنی بر اینکه ایران و ترکیه برای اقدام نظامی مشترک علیه پ.ک.ک به توافق رسیدند، چنین توافقی وجود دارد، گفت: اطلاعی درباره این همکاری ندارم.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

مراسم ترحیم پدر سردار سلیمانی در تهران برگزار می‌شود

مراسم ترحیم پدر سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس روز یکشنبه در تهران برگزار می‌شود.

مراسم ترحیم پدر سردار سلیمانی در تهران برگزار می‌شودبه  گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتیگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مراسم ترحیم پدر سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس در تهران برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ این مراسم روز یکشنبه (14 آبان ماه) از ساعت 14:30 تا 17:30 در مسجد پیامبر اعظم(ص) واقع در فاز سه شهرک شهید محلاتی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

بازدید رئیس مجلس از مرز مهران قطعی نشده است/90 هزار زائر از پایانه مرزی مهران تردد داشتند

سخنگوی ستاد اربعین ایلام گفت: هنوز برنامه بازدید رئیس مجلس شورای اسلامی از مرز مهران قطعی نشده است.

///علیرضا شیروی سخنگوی ستاد اربعین ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار دولتگروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین آمار تردد زائران از مرز مهران، اظهار کرد: تعداد زائران مرز مهران در حال افزایش بوده و طبق روال عادی ورود و خروج آنها در حال انجام است.

وی افزود: طبق آخرین آمار تاکنون 80 هزار زائر از طریق مرز مهران از کشور خارج و 10 هزار نفر هم وارد کشور شدند.

شیروی همچنین درباره سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به مرز مهران و بازدید از این پایانه مرزی، ادامه داد: براساس اخبار دریافتی هنوز برنامه بازدید رئیس مجلس شورای اسلامی از مرز مهران قطعی نشده است و به محض اینکه سفر وی  به استان ایلام نهایی شد، اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

سخنگوی ستاد اربعین ایلام با اشاره به تعطیلی مدارس مهران، گفت: مدارس مهران به دلیل هجوم ریزگردها و آلودگی هوا روز گذشته تعطیل شد اما از آغاز هفته جدید شورای عالی آموزش و پرورش درباره تعطیلی مدارس  تصمیم‌گیری می‌کند.

وی یادآور شد: از زائران درخواست می‌کنیم برنامه خود را برای سفر به کربلا مدیریت و با به همراه داشتن مدارک معتبر در مبادی ورودی حضور پیدا کنند، چرا که مدارک آنها مورد شناسایی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

مردم با شعار "مرگ بر آمریکا" ماهیت استکباری آنها را به جهانیان نشان می‌دهند

عضو شورای مرکزی جمنا گفت: مردم با شعار مرگ بر آمریکا به جهانیان ماهیت استکباری و استعماری آنها را نشان می دهند.

۶۰ هزار مستشار آمریکا از ایران حق توحش می‌گرفتند/ انقلاب اسلامی حیات خلوت آمریکا را بر هم زدلطف الله فروزنده عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب اسلامی در گفت و گو با خبرنگار احزاب و تشکل های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به ذکر دلایل سر دادن شعار "مرگ بر آمریکا" بعد از گذشت حدود چهار دهه از انقلاب اسلامی پرداخت و اظهار کرد: بصیرت مردم ایران روز به روز افزایش یافته و دشمنی آمریکا برای آن‌ها آشکارتر شده است.

فروزنده با بیان اینکه در بحث برجام بدعهدی‌های مکرر آمریکا را دیدیم، تصریح  کرد: ملت ایران هوشمند است و با شعار مرگ بر آمریکا می‌خواهد به جهانیان ماهیت استکباری و استعماری آمریکا را نشان دهد.

سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی اضافه کرد: آمریکا قبل از انقلاب  اسلامی جزیره امنی به نام ایران داشت و شاه مخلوع نوکر تمام قد و ژاندارم آنان در منطقه بود؛ آمریکایی‌ها نفت و ثروت ایران را غارت می‌کردند شصت هزار مستشار در کشورمان داشتند که حق توحش می‌گرفتند، مسلماً پاسخ ظلم و ستم آمریکا شعار "مرگ بر آمریکا" است.

فروزنده با اشاره به صدور گفتمان انقلاب اسلامی به منطقه، تاکید کرد: امروز دیگر ملت‌ها زیر بار زورگویی و ستم آمریکا نمی‌روند چرا که جمهوری اسلامی به ملت‌ها احترام می‌گذارد و به آنان شخصیت می‌دهد، این تعامل موجب می‌شود تا آنان هویت پیدا کنند و در مقابل استکبار بایستند.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب اسلامی، خاطر نشان کرد: ایران نقش تعیین‌کننده و فعالی در منطقه دارد و آمریکا این را بر نمی‌تابد؛ ملت ایران منافع استعماری آمریکا را به خطر انداخته و حیات خلوتش را در منطقه برهم زده است، آمریکا می‌خواهد از تمام ظرفیت هایش علیه مردم و انقلاب استفاده کند.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

مواضع اروپایی‌ها در برجام باید روشن‌تر شود

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: اروپایی‌ها منافع خود در برجام را تامین کردند و مواضع آن‌ها باید مقداری صریح‌تر شود.

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11محمدرضا باهنر رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرنگار احزاب و تشکل های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اینکه ما  شعار برد-برد را در مسئله برجام در پیش گرفتیم، اظهار کرد: آمریکا در این توافق تنها نبوده و کشور‌های اروپایی آن را همراهی کردند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد:"من دیپلمات نیستم، من انقلابی ام، حرف را صریح و صادقانه می‌گویم "، یکی از مهم‌ترین بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در نشان دادن بی اعتمادی به ایالات متحده  پایبند  نبودن این کشور به تعهداتش است.

باهنر تصریح کرد: در طول 40 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی به هیچ وجه این کشور را قبول نداشتیم چرا که آنان همواره در مقابل سخنان امام و در جریان انقلاب برای ما سنگ اندازی می‌کردند.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین تاکید کرد:  شرایط به گونه‌ای بود که دیپلمات‌های ما مجبور به انجام مذاکره بودند کمااینکه نظام ما نیز به این امر راضی بود، اما این آمریکاست که امروز به پیمان خود عمل نکرده و به تعبیر ریاست جمهوری کشورمان هنوز مرکب تعهدات قبلی اش خشک نشده، حرف از مذاکره جدید با دیگر کشور‌ها می‌زند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به اینکه کشور‌های اروپایی وارد آزمون جدیدی شده اند، گفت: اروپاییان در جریان برد-برد برنامه جامع اقدام مشترک، منافع خود را تامین کردند و اکنون باید دید که آنان در بازی برجام، آمریکا را همراهی خواهند کرد یا خیر.

باهنر اذعان داشت: اصرار آمریکا به منظور بر هم زدن برجام باعث انزوای بیشتر  این کشور خواهد شد و از همان ابتدا نیز معتقد بودیم که ایالات متحده به تعهدات خود پایبند نخواهد بود.

وی با بیان اینکه مواضع اروپایی ها درقبال برجام باید مقداری صریح‌تر شود،  افزود: اکنون آنان در حال محاسبه مصالح خود هستند و اگر زمانی احساس کنیم که آنان به تعهدات خود پایبند نخواهند بود ما نیز مقابله مثل خواهیم کرد.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به بی ثباتی وضع اقتصاد غرب تصریح کرد: در سال‌های گذشته برخی از کشور‌های اروپایی به ایران سفر کرده و راغب به سرمایه گذاری در کشورمان بودند و ما درست در همین زمان به بزرگ نبودن اقتصاد خود اشاره کردیم.

باهنر در پایان با اشاره به پاسخ این کشور‌ها در مقابل اظهارات ایران بیان کرد: اروپایی ها معتقدند اشتغال در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و ایران و در مجموع منطقه آسیای میانه منطقه وسیع و بکری برای سرمایه گذاری خواهد بود.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

از اسکورت خاص آقای پوتین تا اوج همگرایی تهران، مسکو و باکو

تصاویر صفحه نخست روزنامه‌های سیاسی کشور که صبح امروز در پیشخوان مطبوعات عرضه می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تصاویر صفحه نخست روزنامه‌های سیاسی کشور که صبح امروز در پیشخوان مطبوعات عرضه می‌شود، به شرح زیر است:

از اسکورت خاص آقای پوتین تا اوج همگرایی تهران، مسکو و باکو

از اسکورت خاص آقای پوتین تا اوج همگرایی تهران، مسکو و باکو

از اسکورت خاص آقای پوتین تا اوج همگرایی تهران، مسکو و باکو

از اسکورت خاص آقای پوتین تا اوج همگرایی تهران، مسکو و باکو

از اسکورت خاص آقای پوتین تا اوج همگرایی تهران، مسکو و باکو

از اسکورت خاص آقای پوتین تا اوج همگرایی تهران، مسکو و باکو

از اسکورت خاص آقای پوتین تا اوج همگرایی تهران، مسکو و باکو

از اسکورت خاص آقای پوتین تا اوج همگرایی تهران، مسکو و باکو

صفحه نخست روزنامه‌های 11 آبان؛

صفحه نخست روزنامه‌های 11 آبان؛

صفحه نخست روزنامه‌های 11 آبان؛

صفحه نخست روزنامه‌های 11 آبان؛

صفحه نخست روزنامه‌های 11 آبان؛

صفحه نخست روزنامه‌های 11 آبان؛

صفحه نخست روزنامه‌های 11 آبان؛

صفحه نخست روزنامه‌های 11 آبان؛

صفحه نخست روزنامه‌های 11 آبان؛

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:مهمترین اخبار روز پنج شنبه 1396/8/11

ایران، روسیه و آذربایجان بیانیه مشترک امضا کردند

اجلاس روسای جمهوری اسلامی ایران، جمهوری آذربایجان و فدراسیون روسیه چهارشنبه شب با امضای یک بیانیه مشترک به پایان رسید.

امضای این بیانیه مشترکبه گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رییس جمهور پیش از امضای بیانیه مشترک و در یک جمع بندی نشست در جمع روسای جمهوری روسیه و آذربایجان ، از تحقق عمده اهداف نخستین نشست سه جانبه در باکو خبر داد و گفت: در نشست باکو علاوه بر مسایل کلان منطقه‌ای در خصوص سه موضوع ویژه اقتصادی شامل حوزه حمل و نقل و کریدور شمال – جنوب، حوزه انرژی، برق و همکاری‌های نفت و گاز و همچنین حوزه تحولات ساختاری برای توسعه همکاری‌های اقتصادی، تمرکز کردیم که امروز با خرسندی اعلام می کنم در هر سه حوزه گام های خوبی برداشته ایم.

روحانی افزود: در زمینه حمل و نقل و کریدور شمال – جنوب، اتصال خط آهن بندر عباس به هلسینکی از طریق تهران، رشت، آستارا، باکو و سپس در روسیه تا مسکو و سن پیترزبورگ تا اروپا به سرعت در حال پیشرفت است. امیدوارم با تکمیل فاز رشت – آستارا و افتتاح آن در آینده ای نزدیک ، این گام بلند را با حضور تمام روسای جمهور مسیر با هم جشن بگیریم.

رییس جمهور به گام های تحقق یافته در مسیر همکاری‌های مشترک سه کشور در حوزه انرژی اشاره کرد و گفت: شرکت‌های بزرگ نفتی روسی برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های نفتی ایران در حال مذاکره با طرف‌های ایرانی هستند که این اقدام بسیار مؤثر خواهد بود.

روحانی اظهارداشت: با شرکت‌های نفت و گاز آذربایجان نیز در خصوص همکاری‌های دوجانبه، بویژه در زمینه اکتشاف و بهره‌برداری در دریای خزر در حال گفتگو هستیم و این تحولات، در آینده نشان خواهد داد، روند منطقه‌ای شدن اقتصاد کشورهایمان در حوزه انرژی با سرعت قابل قبولی مسیر حرکت خود را طی می‌کند.

رییس جمهور گفت: در حوزه تحولات ساختاری هم در توسعه همکاری‌های اقتصادی، ایران روابط با اتحادیه اورآسیا را بزودی توسعه خواهد داد و یکسان‌سازی استانداردها بین سه کشور و ایجاد کریدور سبز گمرکی در کنار توسعه همکاری های بانکی و تبادلات با پول ملی و اتصال شبکه‌های بانکی و بسیاری اقدامات دیگر مسیر روشنی را در آینده فراروی ما قرار می دهد.

روحانی بیانیه تهران را در ادامه بیانیه باکو، تکمیل‌کننده و شتاب‌دهنده روند همکاری سه کشور دانست و گفت: ایران ، روسیه و جمهوری آذربایجان سه کشور نفتی و گازی هستیم که تلاش های مشترک‌مان می‌تواند زمینه رشد سریع‌تر اقتصادهایمان را فراهم کند. در این رابطه ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری مشترک سه جانبه برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف اقتصادی، توسط ما خواهد توانست توانمندی‌هایمان را چند برابر و توسعه همکاری‌هایمان را افزون‌تر کند.

رییس جمهور با ابراز امیدواری از اینکه هر نشست سه جانبه ، گام جدیدی برای همکاری‌ها و تعاملات بیشتر میان تهران ، مسکو و باکو باشد ، بار دیگر از حضور روسای جمهوری روسیه و آذربایجان در تهران سپاسگزاری و ابراز امیدواری کرد که در نشست آتی سه کشور در مسکو گام های بلند دیگری برداشته شود.

انتهای پیام/

 
 
پنج شنبه 11 آبان 1396  4:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها