0

اسفناج و قارچ در خمیر یوفکا

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

اسفناج و قارچ در خمیر یوفکا

 

p-pirashki

گوجه فرنگی و بادمجان هر چقدر هم به هم بیایند  اسفناج و قارچ هم به همکان اندازه به هم میآیند مخصوصا این دو تا در پیراشکی هم خوشمزه می شوند. ابن پیراشکی مثل پنبه نرم است

مواد لازم:

یوفکا ۳ عدد

روغن زیتون ۱ استکان ( روغن مایع  هم می شود)

اسفناج ۳۰۰ گرم

قارچ ۲۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

نمک و فلفل و پاپریکا

رویه:

زرده تخم مرغ

ماست ۲ قاشق

روغن زیتون ۳-۴ قاشق

توجه : می توانید مواد داخلی را بسته به میلتان تغییر دهید.

طرز تهیه :

اسفناج ها را در آب کم می پزیم.پیاز را خرد می کنیم و مقداری از آن را با روغن زیتون تفت می دهیم رویش قارچ ریز خرد شده را می ریزیم  وقتی قارچ ها آبش را کشید اسفناج و تمک  و ادویه جات دلخواه را می ریزیم و از حرارت  برمی داریم روی یوفکا ریخته رویش با برس روغن زیتون می ریزیم  و رول میکنیم در سینی فر مثل پیراشکی گل قرار می دهیم بقیه یوفکاها را هم به همین شکل درست می کنیم رویش زرده تخم مرغ , ماست و روغن ریخته و در فر ۱۷۵ درجه  قرا رمی دهیم تا رویش طلایی شود

 منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir)

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

پنج شنبه 11 آبان 1396  12:29 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها