
گوجه فرنگی و بادمجان هر چقدر هم به هم بیایند اسفناج و قارچ هم به همکان اندازه به هم میآیند مخصوصا این دو تا در پیراشکی هم خوشمزه می شوند. ابن پیراشکی مثل پنبه نرم است
مواد لازم:
یوفکا ۳ عدد
روغن زیتون ۱ استکان ( روغن مایع هم می شود)
اسفناج ۳۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و پاپریکا
رویه:
زرده تخم مرغ
ماست ۲ قاشق
روغن زیتون ۳-۴ قاشق
توجه : می توانید مواد داخلی را بسته به میلتان تغییر دهید.
طرز تهیه :
اسفناج ها را در آب کم می پزیم.پیاز را خرد می کنیم و مقداری از آن را با روغن زیتون تفت می دهیم رویش قارچ ریز خرد شده را می ریزیم وقتی قارچ ها آبش را کشید اسفناج و تمک و ادویه جات دلخواه را می ریزیم و از حرارت برمی داریم روی یوفکا ریخته رویش با برس روغن زیتون می ریزیم و رول میکنیم در سینی فر مثل پیراشکی گل قرار می دهیم بقیه یوفکاها را هم به همین شکل درست می کنیم رویش زرده تخم مرغ , ماست و روغن ریخته و در فر ۱۷۵ درجه قرا رمی دهیم تا رویش طلایی شود
منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir)