طرز پخت آش کلم به سبک باکویی
آش کلم یک نوع آش خوشمزه، مقوی و مخصوص آذربایجان است.
مواد لازم برای آش کلم به سبک باکویی :
| برنج نیم دانه خیس شده |
یک دوم پیمانه |
| بلغور جو خیس شده |
1 پیمانه |
| نخود خیس شده |
1 پیمانه |
| لوبیا سفید خیس شده |
1 پیمانه |
| کلم برگ خرد شده |
1 عدد |
| هویج نگینی خردشده |
4 عدد |
| پیاز بزرگ نگینی خردشده |
1 عدد |
| رشته آش |
150 گرم |
| سبزی آش |
1 کیلوگرم |
| ترخون خردشده |
150 گرم |
| فلفل سیاه و نمک |
به میزان لازم |
| کشک |
به میزان لازم |
| سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ |
به میزان لازم |
| روغن مایع |
به میزان لازم |
طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی :
پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود، لوبیا سفید (از قبل خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده) و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.
هویج را به مواد افزوده و پس از 5 دقیقه برنج، بلغور، سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره)، ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد.
رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.
آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ، پیازداغ، و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.
منبع : masterchefmag.com