🔗 شایسته سالاری
✅برگرفته از مطالب آقای دکتر حسین تهرانی
در گروه مجاور من، نیروی جوانی از حدود یکسال قبل وارد شرکت شده است که برخلاف سایر ژاپنیها کمی بیشتر اهل معاشرت و گفتگو است و هرچند وقت با هم گپی میزنیم.
چون تازه وارد و جوان است مطابق قانون شرکتهای ژاپنی، هر چی کارِ گِل تمیزکاری و باربری هست را به او حواله میدهند!
چند وقت پیش در یک مهمانی متوجه شدم که این بنده خدا، پسر معاون مدیر عامل شرکت میتسویی است!! و شرکت میتسویی یکی از پولدارترین و عظیمترین موسسات مالی و اقتصادی در ژاپن و جهان است. با کمال تعجب ازش پرسیدم که چرا پیش پدرت نرفتی تا هم راحت باشی و هم بسادگی پولدار بشوی و اینقدر اینجا برای حقوق ناچیز ، مجبور به انجام کار سخت و تحمل شرایط طاقت فرسا نباشی. پاسخ داد که در تقاضای شغلی شرکت میتسویی پذیرفته نشدم و حتی به مرحله مصاحبه هم نرسیدم و بخش جذب شرکت تشخیص داد که توانایی لازم برای ورود به این شرکت را ندارم ! ازش پرسیدم که با پدرت در این رابطه صحبت کردی؟ گفت از طرفی از اینکه قبول نشدم از پدرم خجالت می کشیدم و از طرف دیگر هم اطمینان داشتم که پدرم هم هیچ کاری برای من انجام نمیدهد!!
در نهایت ازش پرسیدم که از وضعیت کنونی ناراحت نیستی که شغل پردرآمد و راحت را از دست دادی و اینجا اینطوری ازت کار و بیگاری میکشن !
جواب داد که اولا حتی اگر به شرکت میتسویی هم وارد میشدم حقوقش چندان با حقوق کنونی ام متفاوت نبود و کارش هم چه بسا سنگینتر و سختتر بود ( بخاطر اینکه مجبور بودم نشان بدهم که بخاطر توانایی خودم وارد شرکت شده ام نه بخاطر توصیه و پارتی پدرم!) و از طرفی هم، خودم را اینقدر توانمند نمیبینم که وارد آن شرکت بشوم!!
پس خودم و پدرم و دیگران راحتتر هستند که در همین وضعیت و شغل ادامه بدهم و باعث زحمت خودم و بقیه نشوم!!
👇👇👇👇👇👇