0

آتش به اختیار یعنی...

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

آتش به اختیار یعنی...

​​​​​​

آتش به اختیار یعنی...

* یعنی جهادگری در عرصه فرهنگ و حی و حاضر بودن در میدان.

* یعنی منتظر دستور نباشید و حرکت کنید که قطعاً این به‌معنای خروج از چارچوب‌های قانون و ادب نیست. به‌معنی شلوغ‌کاری و قانون‌شکنی و طلبکاری نیست، بلکه به این معنی است که وقتی دستگاه‌ها دچار اشتباه هستند یا اصل‌ و فرع را تشخیص نمی‌دهند، نباید افسران جنگ نرم منتظر بمانند تا مقام معظم رهبری به مسائل ورود نمایند و بعد آن‌ها شروع به حرکت کنند.

* یعنی مالک اشتر که حضرت فرمودند من اگر چیزی به او نگویم و خودش تصمیم بگیرد، همان تصمیمی را می‌گیرد که من می‌خواهم.

* یعنی زمانی که در پاره‌ای از حوادث حتی بسیاری از خواص سکوت می‌کنند، تو خاموش ننشینی و از هیچ تهدیدی نهراسی.

* یعنی وقتی سند 2030 در کشور مطرح می‌شود، جرئت داشته باشی آن را نقد کنی نه این‌که آن‌قدر سکوت کنی تا امام تو به صحنه بیاید و از کوتاهی تو گلایه کند.

* یعنی هر نوع اقدام رسانه‌ای فرهنگی و فکری علیه غرب‌گرایی نیاز به‌فرمان ندارد و جوانان فرهیخته می‌توانند با تشخیص خود عملیات کنند و جواب مشاوران یاوه‌گویی که می‌گویند «هرگاه ما نقد فلسفه غرب کردیم از توسعه بازماندیم» را بدهند.

* یعنی هنگام کار و زحمت غیبت نکنیم و موقع تقسیم پول و میز، نفر اول باشیم.

* یعنی با این‌که استادیم و مقام مسئول، اما فقط دنبال کارهای شیک و مجلسی نباشیم. لازم شد، عملگی هم بکنیم.

* یعنی زمانی که جشنواره فیلم فجر انقلاب اسلامی در ایام سالگرد پیروزی انقلاب دچار ترویج فیلم‌های ضدانقلابی و ضدارزشی می‌شود، عده‌ای جوان انقلابی به صحنه بیایند و جشنواره فیلم مردمی عمار را در لبیک گفتن به ندای «اَین عمار» امامشان راه بیندازند و آثار فاخری را تولید کنند که کارگردانان فرنگ‌رفته هم انگشت‌به‌دهان بمانند.

* یعنی اگر جریان لیبرال سرمایه‌داری جهاد سازندگی را تعطیل کرد، اردوهای جهادی را راه بیندازی و ضعف‌های مدیریت اجرایی کشور را در رسیدگی به پابرهنگان که صاحبان حقیقی این انقلاب‌اند جبران کنی و در این مسیر همه با لباس خاکی با یک هدف و با نیتی خالص کار کنند.

و در یک‌کلام، آتش به اختیار یعنی تشخیص وظیفه و عمل به تکلیف کردن در هر زمانی.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

پنج شنبه 27 مهر 1396  10:14 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها