طالع متولدين مرداد ماه سال اسب
طالع مشترک :
|
قادر به انجام هر کاري است فقط به فکر خودش است. خودخواه است و اعتنايي به افرادي که مي خواهند راهش را ببندند ندارد تا حدي خودپرست است. در رابطه با جنس مخالف موجود ضعيفي است. |
طالع مرد :
|
ممکن است روزي چند بار از زيبائي شما تعريف و تمجيد کند. پول خيلي زيادي در اختيارتان بگذارد، صادقانه وفادار بماند و عاشقي پاکباز شود. احتمال وفاداري او در دوران بعد از ازدواج خيلي بيشتر از دوران نامزدي يا آشنايي است و حالا دليلش را هم برايتان مي گويم. مرد متولد مرداد هم متکبّر تر و هم تنبل تر از آن است که به شکار زنهاي زيبا بپردازد، و در نتيجه وقتي کسي را پيدا کرد که بتواند حيطه وي را اداره کند، در حالي که او شاهانه روي تاب توري خود دراز مي کشد و با بچه هايش بازي مي کند و از زن و بچه خويش با سرسختي تمام دفاع مي نمايد و اين توهم را در آنها و ديگران بوجود مي آورد که اين اوست که حکمران مطلق مي باشد، ديگر هرگز او را ترک نمي کند و مانع از دست رفتن چنين جواهر گرانقيمتي مي گردد. |
طالع زن : |
شما اگر مي خواهيد که دختر متولد مرداد ماه را به خانه خود بياوريد و اسم خود را روي او بگذاريد بايد با رقباي متعددي دست و پنجه نرم کنيد و در اين مبارزه اگر اسم شما نخست وزير، وزير، وکيل يا هر اسم پر طمطراق ديگري باشد شانس موفقيت زيادتري خواهد داشت و اين امر چنان در مورد دختران متولد مرداد صادق است که اگر من بشنوم يکي از آنها با مردي ازدواج کرده است که يک نام خانوادگي خيلي معمولي دارد، بزحمت آن را باور مي کنم. البته يک چنين امکاني وجود دارد، در دنياي نا هر چيزي ممکن است، اما باور کنيد که زن متولد مرداد پس از ازدواج هر طور شده سعي مي کند اين نام خانوادگي معمولي را عوض کند و شوهرش را براي کسب مقامات و پيشرفت در امور اداري تشويق و ترغيب کند. او از اينکه خانم رئيس خانم مديرکل يا خانم وزير باشد بسيار احساس غرور و شادي مي کند. |
اگر من و شما خودمان را اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود
سه شنبه 21 دی 1389 10:36 PM
تشکرات از این پست