پاسخ به:سخنک
او مرا می ستاید، پس به من حق می دهد. این خریّت در نتیجه گیری، نیمی از زندگی ما گوشه نشینان را تباه می کند. زیرا خران را به همسایگی و دوستی با ما وا می دارد. فریدریش نیچه
سهراب سپهری
در تنهایی، صداها طنین دیگری دارند. فریدریش نیچه
من خیال می کنم که هیچ چیز مانع از آن نیست که یک دیپلمات خوب تبدیل به بازیگر عالی شود، جز نگرانی از مرتبه و وقار. فریدریش نیچه
بسیاری از مردم از نظر شخصیت مادی به اوج کمال می رسند، اما عقل آنها به این مقام عادت ندارد و بسیاری از آدمهای دیگر برعکس. فریدریش نیچه
آن کس که خویشتن را تحقیر می کند، در مقام تحقیرگر به خویشتن احترام می گذارد. فریدریش نیچه
حکیم در مقام منجم، مادام که ستارگان را بر فراز سر خویش حس نمی کند، نگرش اهل شناخت را ندارد. فریدریش نیچه
آرامش همیشگی نیز کسل کننده است؛ گاهی طوفان هم لازم است. فریدریش نیچه
جنگ، قانون ابدی زندگی است و صلح، آسایش میان دو جنگ است. فریدریش نیچه
کمابیش هر چیزی که وجود دارد در معرض نابودی است؛ زندگی، خود چیزی جز ستیزه و جدال ارزشها و مبارزه برای نابودی اندیشه ها و آرمانها نیست. فریدریش نیچه
من نمی خواهم متهم کنم؛ حتی نمی خواهم متهم کنندگان را متهم کنم. من نمی خواهم با زشتی ها سر جنگ داشته باشم. فریدریش نیچه
من افرادی را که در میان اشیاء تاریک پیرامون خود در جستجوی آرامش هستند می شناسم؛ یعنی کسانی که در زمان خواب، اتاق خود را تاریک می کنند یا به درون دخمه می خزند. فریدریش نیچه
1 در زمان صلح، انسان جنگجو به جان خودش می افتد. فریدریش نیچه
جوان جبهه می گیرد، جبهه بر ضد "جوانی" ... و ده سال بعد می فهمد که این کار نیز از روی جوانی بوده است. فریدریش نیچه
پیرترین و جوانترین مارها چنین می گویند : «هر جا درخت معرفت است، همانجا بهشت است». فریدریش نیچه
در حقیقت، غیبت تجلی رشک و نفرت فرو خورده ی گروههای محروم اجتماعی است. فریدریش نیچه