0

برشی_از_یک_کتاب

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:برشی_از_یک_کتاب

بهانه های زیادی میشود گرفت تا بعد از جدایی دوباره چند خطی با هم حرف بزنیم.

مثلا "سلام، شماره ی فلانی را داری؟"

یا "سلام عزیزم فردا ساعت 6 منتظرم"

و بعد در پیام بعدی بنویسیم

که ببخشید اشتباهی فرستادم!

و هزاران هزار بهانه ی دیگر

اما عزیزترین بهانه ی من برای عاشق ماندن،‌ بجای تمام بهانه هایی که باید برای دوباره هم کلام شدن با هم بیاوریم، بیا هیچ بهانه ای دست دنیا ندهیم که ما را از هم جدا کند...بیا بهانه ی عشق، برای زنده ماندن باشیم...

#صفا_سلدوزی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  9:18 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

برای یک شروع تازه با خودت هیچگاه دیر نیست، سفر به درون در همان حال پریشانی و درماندگی بی تردید فروردین پُرباری ست که شاید کمتر کسی تجربه کرده باشد، در همه ی زمان ها باید قرار ملاقاتی با خود گذاشت درست همان جا که نای راه رفتنی در تو نیست، درحقیقت آدم در بند است که به رهایی فکر می کند، در تاریکی ست که به دنبال روشنایی می گردد، بهار و فروردین همین افکار نو و آشتی با خویشتن است که تمام سال و ماه را اردیبهشت می کند . . .

وقتی اولین گام ها را با زانوان خسته و به تنهایی برمیداری همیشه درخاطرت خواهد ماند به هیچ شانه ای اعتمادی نیست، در انتها همین دست ها و چشمان نگران توست که باید پاییز و زمستانت را بهاری کند. فروردین نگاه تازه ی من و تو به زندگی ست که می تواند سالیانی دراز را اردیبهشتی کند.

#حاتمه_ابراهیم_زاده

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  9:19 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

#برشی_از_یک_کتاب 📚

وقتی عادت کردید که چیزی را به خود نگیرید، دیگر نیازی نیست به آنچه دیگران می گویند یا انجام می دهند، اعتماد کنید. فقط نیاز دارید که به خود اعتماد کنید و انتخاب های مسئولانه ای انجام دهید. شما هرگز مسئول اعمال دیگران نیستید؛ فقط مسئول خودتان هستید. وقتی که واقعا این مطلب را درک کردید و از به خود گرفتن همه چیز دست برداشتید، آن وقت به سختی امکان دارد که سخنان یا اعمال دیگران موجب آزارتان شود.

#دون_میگوئل_روئیز

از کتاب: چهار میثاق

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  9:19 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

#برشى_از_يك_كتاب 📚

"مادربزرگم نظریه بسیار جالبی داشت. می‌گفت هر یک از ما با یک قوطی کبریت در وجودمان متولد می‌شویم اما خودمان قادر نیستیم کبریت‌ها را روشن کنیم؛ همانطوری که دیدی برای این کار محتاج اکسیژن و شمع هستیم. در این مورد، به عنوان مثال اکسیژن از نفس کسی می‌آید که دوستش داریم؛ شمع می‌تواند هر نوع موسیقی، نوازش، کلام یا صدایی باشد که یکی از چوب کبریت‌ها را مشتعل می‌کند… آدمی باید به این کشف و شهود برسد که چه عاملی آتش درونش را پیوسته شعله ور نگه می‌دارد… خلاصهٔ کلام، آن آتش غذای روح است. اگر کسی به موقع در نیابد که چه چیزی آتش درون را شعله ور می‌کند، قوطی کبریت وجودش نم بر می‌دارد و هیچ یک از چوب کبریت‌هایش هیچ وقت روشن نمی‌شود."

#لورا_اسکوئیول

از كتاب : 

مثل آب برای شکلات

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  10:14 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

گاهى بعضى از آدم ها مى شوند مُسَكِن زندگى ما

تمام درد هايمان را با بودنشان فراموش ميكنيم

اولين پناهمان مى شوند در لحظه هايى كه خوب نيستيم

هر ٨ ساعت،هر ٦ ساعت، هر ١ ساعت

مُدام آن ها را وارد زندگيمان ميكنيم

درست است ؛خوب مى شويم، درد هم يادمان ميرود

اما فكر بعدش را هم بكنيد 

روزى كه شايد مُسَكِنى نبود

يا حتى روزى كه به دُز مسكن هميشگيمان عادت كرديم و خوب نشديم

زندگى اى كه به مسكن عادت كرد،

ديگر به تنهايى از پس درد ها بر نمى آيد

#الف_كاف

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  10:15 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

"ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ" ﻋﻀﻮﯼ ﺍﺯ ﺑﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺩﺭﺳﺖ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﻓﻮﺭﺍ ﺑﻪ ﻓﮑﺮ "ﻗﻠﺐ" ﻣﯽ ﺍﻓﺘﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ ﮐﻪ " ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ " ﺩﻧﺪﺍﻥ ﺁﺩﻡ ﺍﺳﺖ 

ﺩﻧﺪﺍﻥ ﺟﻠﻮﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺮﻕ ﻣﯽ ﺯﻧﺪ ...

ﺣﺎﻻ ﺗﺼﻮﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﺭﺍ ﮐﻪ " ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ " ﺁﺩﻡ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ! 

ﺁﺭﺍﻡ ﻭ ﻗﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﺩﻡ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ ! 

ﻏﺬﺍ ﺍﺯﮔﻠﻮﯾﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻧﻤﯿﺮﻭﺩ، ﺷﺒﻬﺎ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﺑﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽﻧﺸﯿﻨﯽ ...

ﺁﻥ ﻗﺪﺭ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﺗﺎ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯽ ﺭﺍﻫﯽ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺟﺰ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻧﺪﺍﻥ " ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ" ﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﮑﺸﯽ ﻭ ﺑﯿﺎﻧﺪﺍﺯﯼ ﺩﻭﺭ !بعد ... ﺣﺎﻻ ... 

ﺩﻧﺪﺍﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺭﺍ ﮐﻪ ﮐﺸﯿﺪﻩ باﺷﯽ، ﺣﺎﻟﺖ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ، ﺭﺍﺣﺖ ﻣﯽﺧﻮﺍﺑﯽ، ﺭﺍﺣﺖ ﻏﺬﺍ ﻣﯿﺨﻮﺭﯼ ﻭ ﺷﺒﻬﺎ ﺩﯾﮕﺮ ﮔﺮﯾﻪ ﺍﺕ ﻧﻤﯽﮔﯿﺮﺩ 

ﻭﻟﯽ ...

ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺟﺎﯼ ﺧﺎﻟﯽ ﺍﺵ ﻫﺴﺖ ، 

ﺣﺘﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﺗﻪ ﺩﻝ ﻣﯽ ﺧﻨﺪﯼ...

#دیل_کارنگی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  10:15 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

#داستان_کوتاه 

نزدیک محل کارم یه سوپرمارکت هست که هر روز صبح ازش خرید میکنم....

فروشنده یه مرد تقریبا سی و چند ساله ست با صورت بور و موهای کم پشت و عینکِ گِرد.

یه بار وقتی داشت حساب کتاب میکرد بهش گفتم:

آقا... شما یه انرژیِ مثبت و حالِ خوبی همراهت هست که باعث شده من اگه هیچ چیزی هم احتیاج نداشته باشم به بهانه ی حتی یه شکلات هر روز صبح میام اینجا....تا اون چند کلمه سلام و صبح بخیر رو باهات دیالوگ کنم.

توقع داشتم تعجب کنه و بگه واقعا ؟ و بعد هم تشکر و تعارف!

اما همون طور که سرش پایین بود و داشت وسیله ها رو میذاشت توی پاکت یه خنده ی بامزه ای کرد و با ابرو، به سمت چپ روی میز ، به چندتا گلِ ظریفِ صورتی رنگ اشاره کرد و گفت:

محل کارش یه کوچه بالاتره

هر روز صبح میاد یه بطری شیر میگیره و موقع رفتن این گُلارو اون گوشه جا میذاره ...

یه لحظه دست از کار کشید و رفت و گل های روی میز رو برداشت و مقابل صورتش گرفت و با پلکای بسته نفس کشید و ادامه داد:

مطمئنم دست پرورده ی خودشه...بوی چشماشو میده...

من هیچ وقت اون گل هارو ندیده بودم و حالا تمومِ اون لبخند های شیرین و لحن گرم و حالِ خوبِ آقای فروشنده دستگیرم شده بود.

این واقعیت رو باید قبول کرد که ما آدما تویِ احوال همدیگه نقشِ اساسی داریم.

بعضی اوقات میتونیم تنها دلیلِ حالِ خوبِ یه نفر باشیم...

اما حواسمون باشه بی گدار به آب نزنیم

اگه تکلیفمون با خودمون معلوم نیست به زندگی کسی ورود نکنیم.

و اگه دلیلِ حالِ خوبِ یه نفر شدیم بی منطق جا نزنیم و رهاش نکنیم!

نگو جامعه همینه و منم دست پرورده ی این دنیای بی مسئولیتم!

ما مسئولیم رفیق

لا اقل در برابر احساساتِ آدما...

که ترمیم نمیشه

#علی_سلطانی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  10:16 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

#برشی_از_یک_کتاب 

عزيز من!

زندگی بدون روزهای بــد نمیشود

بدون روزهای اشک و درد و خشم و غم.

اما روزهای بد

همچون برگهای پاییزی، باور کن که شتابان فرومیریزند، و در زیر پاهای تو، اگر بخواهی، استخوان میشکنند، و درخت استوار و مقاوم برجای میماند.

عزیز من!

برگهای پاییزی بی شک، به تداوم بخشیدن به مفهوم درخت و مفهوم بخشیدن به تداوم درخت، سهمی از یــاد نرفتنی دارنــد.

#نادرابراهيمي 

از کتاب: چهل نامه کوتاه به همسرم

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  10:16 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

#شعر_جهان 

هنوز بدرود نگفته ای، دلم برایت تنگ شده است

چه بر من خواهد گذشت

اگر زمانی از من دور باشی

هر وقت که کاری نداری انجام دهی

تنها به من بیاندیش

من در رویای تو شعر خواهم گفت

شعری درباره چشم هایت

و دلتنگی

#جبران_خلیل_جبران

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  10:17 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

‏زان شبی که 

‌ وعده کردی روز وصل

روز و شب را می‌شمارم

‌ روز و شب...

#مولانا

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  10:25 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

#برشی_از_یک_کتاب 

به هر حال هر رابطه ای ممکن است تمام شود! 

هیچ تضمینی نیست که رابطه ای تا آخر عمر ادامه یابد!

ولی اين كه به اين دلايل از ارتباط سرباز بزنی؛

مثل این است که از لذت دیدن طلوع خورشید، خودت را محروم کنی چون از دیدن غروب بیزاری...

#اروين_دی_يالوم

از کتاب: دژخیم عشق

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  10:26 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

#داستان_کوتاه 

میدانی ، روزی که ماجرای عشق تو را به مادرم گفتم، چه اتفاقی افتاد؟

اصلأ بگذار از اول برایت بگویم...

قبل از اینکه حرفی بزنم موهایم را باز کردم و روی شانه أم ریختم مادرم گفته بود موهایت را که باز میکنی انگار چندسال بزرگتر میشوی...میخواستم وقتی از عشق تو میگویم بزرگ باشم ...

بعد از آن دو استکان چای ریختم، بین خودمان بماند اما دستم را سوزاندم و نتوانستم بگویم آخ ، بلکه دلم آرام بگیرد ، مجبور بودم چون مادر اگر میفهمید بزرگ شدنم را باور نمیکرد ... دست سوخته أم را زیر سینی پنهان کردم چای را مقابلش گذاشتم و کنارش نشستم ، عشقت توی دلم مثل قند آب میشد و نمیدانستم از کجا باید شروع کنم.....با تردید گفتم :"مادرجان، اگر آدم عاشق باشد زندگی چقدر دلنشین تر بر آدم میگذرد ، نه؟"

عینک مطالعه را از چشمش برداشت و نگاهش را به موهایم دوخت، انگار که حساب کار دستش آمده باشد، نگاهش را از من گرفت و بین گل های قالی، گم کرد.

- "عشق" چیز عجیبی ست دخترکم ، انگار که جهانی را توی مردمک چشمت داشته باشی و دیگر هیچ نبینی، هیچ نخواهی و با تمام ندیدن ها و نخواستن ها بازهم شاد باشی و دلخوش..

عشق اما خطرات خاص خودش را دارد، عاشق که باشی باید از خیلی چیزها بگذری، گاهی از خوشی هایت، گاهی از خودت، گاهی از جوانی أت..

دستی به موهای کوتاهش کشید و ادامه داد:

عاشقی برای بعضی ها فقط از دست دادن است..

برای بعضی ها هم بدست آوردن...اما من فکر میکنم زنها بیشتر از دست میدهند..

گاهی موهایشان را که مبادا تار مویی در غذا معشوقه ی شان را بیازارد..

گاهی ناخن های دستشان را که مبادا تمیز نباشد و معشوقه شان را ناراحت کند..

گاهی عطرشان را توی آشپزخانه با بوی غذا عوض میکنند 

دستشان را میسوزانند و آخ نمیگویند...

مکث کرد و سوختگی روی دستش را با انگشت پوشاند:

گاهی نمیخرند، نمیپوشند، نادیده میگیرند که معشوقه شان ناراحت نشود! تازه ماجرا ادامه دار تر میشود وقتی زنها حس مادری را تجربه میکنند، عشقی صد برابر بزرگتر با فداکاری هایی که در زبان نمیگنجد..

دخترکم عاشقی بلای جان آدم نیست اما اگر زودتر از وقتش به سرت بیاید از پا در می آیی..

لبخندی زدم ، از جایم بلند شدم و به اتاقم رفتم ، جای سوختگی روی دستم واضح تر شده بود، رو به روی آینه ایستادم و به خودم نگاه کردم... عاشقی چقدر به من نمی آمد، موهایم را بافتم ، دلم میخواست دختر کوچک خانواده بمانم، برای بزرگ شدن زود بود ...خیلی زود

#نازنین_عابدین_پور

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  10:27 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

️روزی گدایی به دیدن صوفی درویشی رفت و دید که او بر روی تشکی مخملین در میان چادری زیبا که طناب هایش به گل میخ های طلایی گره خورده اند، نشسته است. گدا وقتی این ها را دید فریاد کشید: این چه وضعی است؟ درویش محترم! من تعریف های زیادی از زهد و وارستگی شما شنیده ام اما با دیدن این همه تجملات در اطراف شما، کاملا سرخورده شدم.

درویش خنده ای کرد و گفت : من آماده ام تا تمامی این ها را ترک کنم و با تو همراه شوم. با گفتن این حرف درویش بلند شد و به دنبال گدا به راه افتاد. او حتی درنگ هم نکرد تا دمپایی هایش را به پا کند.

بعد از مدت کوتاهی، گدا اظهار ناراحتی کرد و گفت: من کاسه گداییم را در چادر تو جا گذاشته ام. من بدون کاسه گدایی چه کنم؟ لطفا کمی صبر کن تا من بروم و آن را بیاورم.

صوفی خندید و گفت: دوست من، گل میخ های طلای چادر من در زمین فرو رفته اند، نه در دل من، اما کاسه گدایی تو هنوز تو را تعقیب می کند .

در دنیا بودن، وابستگی نیست. وابستگی، حضور دنیا در ذهن است و وقتی دنیا در ذهن ناپدید شود وارستگی حاصل خواهد شد.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  10:27 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وای از 

بی حواسی اول صبح !

تا بخواهد

شیرینی رویای دیشب

از سرت برود و

یادت بیافتد 

مدتهاست 

او رفته 

و

تو تنهایی 

میبینی

دوتا فنجان چای تلخ

مانده روی دستت ...

#هستی_دارایی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  10:28 AM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

#برشی_از_یک_کتاب 

چه قدر دردناک است این مشکل که همیشه برای فرار از دست یک " آدم" به " آدم" دیگری پناه برده‌ایم...

اعتیاد به آدم ‌ها بدترین نوع اعتیاد است.

#ریچارد_یاتس

از كتاب: جاده انقلابی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

سه شنبه 27 تیر 1396  10:29 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها