راهنمای خرید کیف لپ تاپ
بعد از خرید لپ تاپ سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که حالا چطور لپ تاپی را که خریدم حمل یا جابجا کنم ؟
چه کیف لپ تاپی انتخاب کنم که هم بتواند از لپ تاپ من در برابر ضربه های احتمالی محافظت کند هم با معیارهای انتخاب من مانند وزن, رنگ, جنس, قیمت, برند یا میزان فضایی مورد نظر برای حمل اسناد یا مدارک یا.......... هم خوانی داشته باشد.
انتخابی که اگر بیش از خرید و انتخاب لپ تاپ زمان بر نباشد کمتر نیست. با ما همراه باشید تا با انواع کیف لپ تاپ و مدل های متنوع آن در بازار آشنا شده تا زمان خرید به مشکل انتخاب بر نخوریم و بتوانیم انتخاب هوشمندانه و ایده آلی داشته باشیم.
انواع کیف لپ تاپ
1-کیف لپ تاپ باریک :
کیف لپ تاپ باریک یا Slime بیشتر برای لپ تاپ های مینی یا مینی نوت بوک یا تبلت استفاده میگردد. فضای ایجاد شده در این نوع کیف که بیشتر به کاور تبلت یا لپ تاپ معروف هستند کم است و فقط برای حمل دستگاه برای مسافت های کوتاه استفاده میشود و امکان حمل اسناد یا متعلقات خود لپ تاپ مثل شارژر و.....برای شما وجود ندارد.
2-کیف لپ تاپ دستی :
محبوبترین کیف در بین انواع کیف لپ تاپ , کیف لپ تاپ دستی میباشد .این مدل از کیف ها به دلیل حمل راحت و امکان حمل متعلقات لپ تاپ یا مدارک شما مورد اقبال بیشتر خربداران واقع شده است.
3-کیف لپ تاپ چرخدار یا کیف خلبانی :
از این مدل بیشتر برای حمل لپ تاپ در مسافرت استفاده میگردد.شما میتوانید علاوه بر حمل لپ تاپ خود آن هم به صورت مطمئن و به شکلی که از ضربه یا آسیب دیدن لپ تاپ محافظت کنید و وسایل مسافرت خود را نیز حمل کنید. این کیف مانند چمدانی میماند که میتوانید لپ تاپ خود را با اطمینان در آن جای دهید و حمل کنید.
4-کیف لپ تاپ زنانه :
همانطور که از اسم آن پیداست این کیف مختص بانوان است.اگر دقت کرده باشید همیشه همراه بانوان یک کیف دستی زنانه است و این یکی از واجبات در محیط بیرون است.شرکت هایی مثل تارگوس برای اینکه نیاز مشتری خود را تامین کند اقدام به ساخت کیفی کرده خانم ها بتوانند علاوه بر حمل لپ تاپ وسایل شخصی مانند کیف پول کیف و لوازم آرایش و .....حمل کنند.
5-کوله پشتی لپ تاپ :
این مدل کیف بی شک یکی از محبوب ترن ها در بین مدل های کیف لپ تاپ است. طرافداران آن بیشتر قشر جوان یا دانشجویان هستند.با خرید این کیف به دلیل داشتن فضای زیاد و حمل راحت میتوانید علاوه بر لپ تاپ یا نوت بوک وسایل شخصی زیادی را با خود جابجا کنید.
امیدوارم این مطلب کوتاه در زمان خرید به شما در انتخاب کیف لپ تاپ تان کمک کند.
اگر نظر یا تجربه ای در این خصوص دارید خوشحال خواهم شد ان را در پایین در قسمت نظرات بیان بفرمایید.
ممنون