0

حکایت های آموزنده

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:حکایت های آموزنده

عتيقه شيطان

گويند روزي شيطان وسايل و ابزار كار خود را حراج كرده بود چرا كه از شغل خود خسته شده بود. ابزاري بسيار لوكس و زيبا چون شهوت، غرور، دروغ، خيانت و غيره.

در ميان تمام اين ابزار و وسايل جنسي بود كه از همه كهنه تر و گرانبهاتر بود. از شيطان پرسيدند كه اين چيست كه با وجودي كه بسيار كهنه است اينقدر گرانقيمت و گرانبها است؟ پاسخ شيطان به قدري زيبا و خردمندانه بود كه من شك كردم كه اين موجود آيا شيطان است يا خودِ خودِ فرشته.

شيطان گفت: «اين نااميدي، يأس و بي تفاوتي است. زماني كه هيچ يك از ابزارم در برخورد با بنده اي كارآيي نداشت و بدرد نخور به نظر رسيد، از اين ابزار استفاده مي كنم. دليل اينكه بسيار كهنه است اين است كه براي همه انسانها مورد استفاده قرار گرفته است و دليل اينكه بسيار گران است اين است كه بسيار خوب كار مي كند و خوب جواب مي دهد.»

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:09 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

★ دختربچه ایتالیایی

یکی تعریف می کرد: 

کنار سی و ( پل اصفهان نشسته بودم . نگاهم به دختر بچه سه یا چهار ساله خارجی افتاد که از پدر و مادرش اندکی فاصله گرفته بود و داشت مرا نگاه میکرد !

بقدری چهره زیبا و بانمکی داشت که بی اختیار با دستم اشاره کردم به طرفم بیاید, اما در حالتی از شک و ترس از جایش تکان نخورد !

دو سه بار دیگر هم تکرار کردم اما نیامد!!!

به عادت همیشگی ، دستم را که خالی بود مشت کردم و به سمتش گرفتم تا احساس کند چیزی برایش دارم !بلافاصله به سویم حـرکت کرد!!

در همین لحظه پدرش که گویا دورادور مواظبش بود بسرعت به سمت من آمد و یک شکلات را مخفیانه در مشتم قرار داد !

بچه آمد و شکلات را گرفت!!!

به پدرش که ایتالیایی بود گفتم من قصد اذیت او را نداشتم!

او گفت میدانم و مطمئنم که میخواستی با او بازی کنی,اما وقتی مشتت را باز میکردی او متوجه میشد که اعتمادش به تو بیهوده بوده است!!! 

کار تو باعث می گردید که بچه ، دروغ را تجربه کند و دیگر تا آخر عمرش به کسی اعتماد نکند..

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:11 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

★ زن دروغگو

یکی از قهرمانان مشهور گلف جهان ،

وقتی در یک مسابقه پیروز شد ، زنی به سویش دوید و گفت :

"بچه ام مریض است ، به من کمک کن و گرنه خواهد مرد".

او بلافاصله ، همه پولی را که برنده شده بود به آن زن داد .

هفته بعد ، یکی از مقامات ورزش گلف با او تماس گرفت و گفت :

"خبر بدی برایت دارم . آن زن کلاهبردار بوده و اصلا ازدواج نکرده بوده که

بچه ای داشته باشد"

قهرمان مشهور گلف ، در پاسخ گفت :

"این که خبر خوبیست ، یعنی بچه ای مریض نبوده که در حال مرگ باشد، خدا را شکر"

مدل ذهنی انسانهای بزرگ اینگونه اسٺ .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:13 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

★ دزد کانادایی

درکانادا پیرمردی را به خاطر دزدیدن نان به دادگاه احضار کردند.

پیرمرد به اشتباهش اعتراف کرد ولی کار خودش را اینگونه توجیه کرد: 

خیلی گرسنه بودم و نزدیک بود بمیرم، قاضی گفت: 

تو خودت می دانی که دزد هستی و من ده دلار تو را جریمه می کنم و میدانم که توانایی پرداخت آنرا نداری به همین خاطر من جای تو جریمه را پرداخت میکنم، درآن لحظه همه سکوت کرده بودند و دیدند که قاضی ده دلار از جیب خود درآورد و درخواست کرد به خزانه بابت حکم پیرمرد پرداخت شود سپس ایستاد و به حاضرین در جلسه گفت:

همه شما محکوم هستید و باید هرکدام ده دلار:جریمه پرداخت کنید چون شما در شهری زندگی میکنید که فقیری مجبور می شود تکه ای نان دزدی کند؛ درآن جلسه دادگاه ۴٨٠ دلار جمع شد و قاضی آن را به پیرمرد بخشید.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:15 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

جسدی در کوچه

ﺷﺒﻲ "ﺳﻠﻄﺎﻥ محمود" ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ ﻣﻴﻜﺮﺩ ﻭ ﻧﻤﯿﺘﻮﺍﻧﺴﺖ ﺑﺨﻮﺍﺑﺪ؛

ﺑﻪ ﺭییس ﻣﺤﺎﻓﻈﺎﻧﺶ ﮔﻔﺖ : ﺑﯿﺎ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﺮﻭﯾﻢ ﻭ ﺍﺯ ﺣﺎﻝ ﻣﻠﺖﺧﺒﺮ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ .

ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﮔﺸﺖ ﻭ ﮔﺬﺍﺭ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻣﺮﺩﯼ ﺭﻭﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﻭﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯﮐﻨﺎﺭﺵ ﺭﺩﻣﯿﺸﻭﻧﺪﻭ ﺍﻋﺘﻨﺎﯾﯽ به ﺍﻭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻨﺪ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺰﺩﯾﮑﺘﺮ ﺷﺪﻧﺪ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﮐﺮﺩﻧﺪ،

" ﻣﺮﺩ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ " ﻓﻮﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﻭﻣﺪﺗﯽ ﻧﯿﺰ ﺍﺯﻣﺮﮒ ﺍﻭ ﻣﯿﮕﺬﺭﺩ .

ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﮐﻪ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎ ﺍﺯ ﮐﻨﺎﺭ ﺟﺴﺪ ﺭﺩ ﻣﯿﺸﺪﻧﺪ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ :ﭼﺮﺍ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺩ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﯿﺪ؟

ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩﻧﺪ :ﺍﻭ ﻓﺮﺩﯼ ﻓﺎﺳﺪ ، " ﺩﺍﯾﻢ ﺍﻟﺨﻤﺮ " ﻭ "ﺯﻧﺎﮐﺎﺭ " ﺑﻮﺩ!

ﺳﻠﻄﺎﻥ محمود ﺑﻪ ﮐﻤﮏ ﻫﻤﺮﺍﻫﺶ ﺟﻨﺎﺯﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﻣﺮﺩ ﺑﺮﺩﻩ ﻭ ﺗﺤﻮﯾﻞﻫﻤﺴﺮﺵ ﺩﺍﺩ ..

ﻫﻤﺴﺮﺵ ﺑﺎ ﺩﯾﺪﻥ ﺟﻨﺎﺯﻩ ﮔﺮﯾﻪ ﻭ ﺷﯿﻮﻥ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ :

ﺧﺪﺍ ﺭﺣﻤﺘﺖ ﮐﻨﺪ ﺍﯼ ﻭﻟﯽ ﺧﺪﺍ ! 

ﺗﻮ ﺍﺯ ﺻﺎﻟﺤﯿﻦ ﻭ ﻧﯿﮑﻮﮐﺎﺭﺍﻥ ﺑﻮﺩﯼ !!....

ﻣﻦ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﻣﯿﺪﻫﻢ ﮐﻪ ﺗﻮ " ﻭﻟﯽ ﺍﻟﻠﻪ " ﻭ ﺍﺯ "ﺻﺎﻟﺤﯿﻦ " ﻫﺴﺘﯽ !

"ﺳﻠﻄﺎﻥ " ﺑﺎ ﺗﻌﺠﺐ ﮔﻔﺖ :

ﭼﻄﻮﺭ ﻣﯿﮕﻮﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﻭ ﺍﺯ ﺍﻭﻟﯿﺎﺀ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﭼﻨﯿﻦ ﻭﭼﻨﺎﻥ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺍﺵ ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ؟ !! 

ﺯﻥ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩ : ﺑﻠﻪ ، ﻣﻦ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﭼﻨﯿﻦ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﻭ ﻭﺍﮐﻨﺸﯽ ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﺍﺯﻗﻀﺎﻭﺕ ﺁﻧﺎﻥ ﻣﺘﻌﺠﺐ ﻧﯿﺴﺘﻢ . 

ﺳﭙﺲ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ :

ﺷﻮﻫﺮﻡ ﻫﺮ ﺷﺐ ﺑﻪ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﻣﺸﺮﻭﺏ ﻓﺮﻭﺷﯽ ﻣﯿﺮﻓﺖ ﻭ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ می توﺍﻧﺴﺖ ﻣﺸﺮﻭﺏ ﻣﯿﺨﺮﯾﺪ ﻭ ﻣﯿﺂﻭﺭﺩ ﺧﺎﻧﻪ ﻭ ﺩﺭﻭﻥ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﻣﯽﺭﯾﺨﺖ ﻭ ﻣﯿﮕﻔﺖ :ﺍﻟﺤﻤﺪ ﻟﻠﻪ ﺍﻣﺸﺐ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺍﺯ ﮔﻤﺮﺍﻩ ﺷﺪﻥ ﻭﻓﺴﺎﺩ ﻣﺭﺩﻡ ﮐﻤﺘﺮ ﺷﺪ؛ !

ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻣﻨﺰﻝ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ "ﺯﻧﺎﻥ ﻓﺎﺣﺸﻪ ﻭ ﺑﺪﻧﺎﻡ " ﻣﯿﺮﻓﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻭ ﭘﻮﻝ ﻣﯿﺪﺍﺩ ﻭ ﻣﯿﮕﻔﺖ :ﺍﯾﻦ ﺩﺭ ﺁﻣﺪ ﺍﻣﺸﺒﺖ !

ﺍﻣﺸﺐ ﺩﺭﺏ ﻣﻨﺰﻟﺖ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﺑﺒﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﮐﺴﯽ ﭘﺬﯾﺮﺍﯾﯽ ﻧﮑﻦ !! ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺑﻪ ﻣﻨﺰﻝ ﺑﺮﻣﯿﮕﺸﺖ ﻭ ﻣﯿﮕﻔﺖ :ﺍﻟﺤﻤﺪﻟﻠﻪ ﺍﻣﺸﺐ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﺍﺯ ﺍﺭﺗﮑﺎﺏ ﮔﻨﺎﻩ ﻭ ﮔﻤﺮﺍﻩ ﺷﺪﻥ ﻭ ﺑﻪ ﻓﺴﺎﺩ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺷﺪﻥ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺷﺪ !!

ﻣﻦ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻣﻼﻣﺖ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﻭ ﻣﯿﮕﻔﺘﻢ :

ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺍﺕ ﺟﻮﺭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﻭﺟﻨﺎﺯﻩ ﺍﺕ ﺭﻭﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻣﺎﻧﺪ ﻭ ﮐﺴﯽ " ﻏﺴﻞ " ﻭ " ﮐﻔﻨﺖ " ﻫﻢ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ . 

ﺍﻣﺎ ﺍﻭ ﻣﯿﮕﻔﺖ :ﻏﺼﻪ ﻧﺨﻮﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻤﺎﺯ ﻣﯿﺖ ﻭ ﮐﻔﻦ ﻭ ﺩﻓﻦ ﻣﻦ، ﺳﻠﻄﺎﻥ ﻭ ﺍﻭﻟﯿﺎﺀ ﻭ ﻋﻠﻤﺎﯼ ﺍﺳﻼﻡ ﺣﺎﺿﺮ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ !!!

ﺳﻠﻄﺎﻥ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ :

ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻗﺴﻢ ﻣﻦ " ﺳﻠﻄﺎﻥ ﻭ ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﮐﺸﻮﺭ " ﻫﺴﺘﻢ .

ﻭ ﻓﺮﺩﺍ ﺻﺒﺢ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻋﻠﻤﺎﯼ ﺍﺳﻼﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻏﺴﻞ ﻭ ﮐﻔﻨﺶ ﻣﯽﺁﯾﯿﻢ ...ﺻﺒﺢ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ "ﺳﻠﻄﺎﻥ " ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ "ﻋﻠﻤﺎ " ﻭ " ﻣﺸﺎﯾﺦ " ﻭ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﻭ ﺟﻤﻊ ﮐﺜﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﺮ ﺟﻨﺎﺯﻩ ﻧﻤﺎﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺪ ﻭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺎﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺩﻓﻦ ﮐﺮﺩﻧﺪ !!...

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:16 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

※ پیرمرد و عصا

مجلس ميهماني بود......

پير مرد از جايش برخاست تا به بيرون برود... 

اما وقتي که بلند شد، عصاي خويش را بر عکس بر زمين نهاد.....

و چون دسته عصا بر زمين بود، تعادل کامل نداشت...

ديگران فکر کردند که او چون پير شده، ديگر حواس خويش را از دست داده و متوجه نيست که عصايش را بر عکس بر زمين نهاده.....

به همين خاطر صاحبخانه با حالتي که خالي از تمسخر نبود به وي گفت:

پس چرا عصايت را بر عکس گرفته اي؟!      

پير مرد آرام و متين پاسخ داد:

زيرا انتهايش خاکي است، مي خواهم فرش خانه تان خاکي نشود.....

مواظب قضاوتهايمان باشيم....

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:18 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

★ جنجال دفن ماشین

ﭼﻨﺪﯼ ﭘﯿﺶ، ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺛﺮﻭﺗﻤﻨﺪﺗﺮﯾﻦ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺑﺮﺯﯾﻞ ﺩﺭ ﭘﺴﺘﯽ ﺭﻭﯼ ﻓﯿﺲﺑﻮﮐﺶ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺭﻭﯼ ﺑﻨﺘﻠﯽ ﻧﯿﻢﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺩﻻﺭﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ، ﮐﻪ ﺑﻪﺗﺎﺯﮔﯽ ﺧﺮﯾﺪﻩ ﺑﻮﺩ، ﺩﻓﻦ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ. ﺁﻗﺎﯼ ﺷﯿﮑﯿﻨﻮ ﺍﺳﮑﺎﺭﭘﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﺴﺘﻨﺪﯼ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩﯼ ﻓﺮﻋﻮﻥﻫﺎﯼ ﻣﺼﺮ ﺑﺎﺳﺘﺎﻥ ﺩﯾﺪﻩ، ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻪﺗﻘﻠﯿﺪ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ

ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪﺗﺮﯾﻦ ﺩﺍﺭﺍﯾﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﻓﻦ ﮐﻨﺪ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﺑﺘﻮﺍﻧﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﺪ!

ﺩﺭ ﻣﺪﺕ ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺪﻓﯿﻦ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﺍﻋﻼﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ، ﺍﯾﻦ

ﮐﺎﺭ ﺍﻭ ﻣﻮﺟﯽ ﺍﺯ ﺟﻨﺠﺎﻝ ﺩﺭ ﺭﺳﺎﻧﻪﻫﺎﯼ ﺑﺮﺯﯾﻞ ﺑﻪﺭﺍﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻭ ﻧﻈﺮﺍﺕﻣﻨﻔﯽ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺷﺪ؛ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﺣﻤﻘﺎﻧﻪ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺪ ﻭ ﻣﻌﺘﻘﺪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺍﻭ ﺩﺳﺖﮐﻢ ﺑﺎ ﺑﺨﺸﯿﺪﻥ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ

ﺑﻌﺪﯼ ﺧﻮﺩ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﺪ!

ﺍﻣﺎ ﺍﻭ، ﻣﺼﻤﻢ، ﺩﺭ ﯾﮏ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﯼ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﯽ ﺻﺪﻫﺎ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ ﻭ ﻋﮑﺎﺱ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪﯼ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﺷﻬﺮ ﺳﺎﺋﻮﭘﺎﺋﻮﻟﻮ ﺩﻋﻮﺕ ﮐﺮﺩ ﺗﺎ ﺷﺎﻫﺪ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﺗﺪﻓﯿﻦ ﺑﺎﺷﻨﺪ.

ﺧﻮﺩﺭﻭ ﺑﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﮔﻮﺩﺍﻝ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻗﺎﯼ ﺍﺳﮑﺎﺭﭘﺎ ﺑﺮ ﺳﺮ ﻣﺰﺍﺭ ﺧﻮﺩﺭﻭﯼ

ﺧﻮﺩ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩ، ﺍﻣﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺗﻞ ﺧﺎﮎ ﺭﻭﯼ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ،

ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺗﻮﻗﻒ ﺩﺍﺩ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺧﺎﻧﻪ ﺩﻋﻮﺕ ﮐﺮﺩ. ﺑﻌﺪ ﻣﺸﻐﻮﻝ

ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻤﻊ ﺷﺪ: ‏« ﺍﻟﺒﺘﻪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﯿﺴﺘﻢ، ﺍﻟﺒﺘﻪ ﮐﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﻢ ﺭﺍ ﺩﻓﻦ ﻧﺨﻮﺍﻫﻢ ﮐﺮﺩ. ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺑﻪﺳﺒﺐ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﯽﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﻣﺎﺷﯿﻨﻢ ﺭﺍ ﺩﻓﻦ ﮐﻨﻢ،

ﺩﺭﺑﺎﺭﻩﺍﻡ ﻗﻀﺎﻭﺕِ ﺑﺪ ﮐﺮﺩﻧﺪ، ﺍﻣﺎ ﺍﻏﻠﺐ ﻣﺮﺩﻡ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﺎﺍﺭﺯﺵﺗﺮ ﺍﺯ

ﺑﻨﺘﻠﯽ ﻣﻦ ﺭﺍ ﺩﻓﻦ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ . ﺁﻧﻬﺎ ﻗﻠﺐ، ﮐﻠﯿﻪ، ﮐﺒﺪ، ﺷﺶ، ﻭ ﭼﺸﻢﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ

ﺑﻪ ﺧﺎﮎ ﻣﯽﺳﭙﺎﺭﻧﺪ. ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺍﺣﻤﻘﺎﻧﻪ ﺍﺳﺖ؛ ﺯﯾﺮﺍ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﻧﯿﺎﺯﻣﻨﺪ

ﺍﻫﺪﺍﯼ ﻋﻀﻮﻧﺪ. ﺩﻓﻦﺷﺪﻥ ﻣﺮﺩﮔﺎﻥ ﺑﺎ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺳﺎﻟﻤﯽ ﮐﻪ ﭼﻪﺑﺴﺎ ﺟﺎﻥ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ

ﺭﺍ ﻧﺠﺎﺕ ﺑﺪﻫﻨﺪ ﺑﺰﺭﮒﺗﺮﯾﻦ ﺧﺴﺮﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﺟﻬﺎﻥ ﺍﺳﺖ . ﺍﺭﺯﺵ ﺑﻨﺘﻠﯽ ﻣﻦ ﺣﺘﯽ

ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻧﯿﺴﺖ. ﻫﯿﭻ ﺛﺮﻭﺗﯽ، ﻫﺮﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﺯﯾﺎﺩ، ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪﺗﺮ ﺍﺯ ﯾﮏ

ﻋﻀﻮ ﺑﺪﻥ ﻧﯿﺴﺖ؛ ﺯﯾﺮﺍ ﻫﯿﭻﭼﯿﺰ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪﺗﺮ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻧﯿﺴﺖ. ‏»

ﺁﻗﺎﯼ ﺍﺳﮑﺎﺭﭘﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﻪﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﻫﻔﺘﻪﯼ ﺍﻫﺪﺍﯼ ﻋﻀﻮ ﺩﺭ ﺑﺮﺯﯾﻞ ﻭ ﺑﺎ

ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺍﻫﺪﺍﯼ ﻋﻀﻮ ﺑﺮﺯﯾﻞ ‏( ABTO ‏) ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩ ﺗﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺟﻠﺐ ﮐﻨﺪ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺍﺳﻢ، ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ABTO ﮐﻤﭙﯿﻦ ﺟﺪﯾﺪﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺷﻌﺎﺭ ‏« ﺩﻓﻦﮐﺮﺩﻥ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺎﺍﺭﺯﺵﺗﺮ ﺍﺯ ﺑﻨﺘﻠﯽ ﺍﺣﻤﻘﺎﻧﻪ ﺍﺳﺖ ‏»

ﺭﺍﻩﺍﻧﺪﺍﺯﯼ ﻛﺮﺩ.

ﻣﻮﺟﯽ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻫﺪﺍﯼ ﺍﻋﻀﺎ ﺩﺭ ﺑﺮﺯﯾﻞ ﺑﻪﺭﺍﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﺑﯽﺳﺎﺑﻘﻪ

ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺁﻗﺎﯼ ﺍﺳﮑﺎﺭﭘﺎ ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﺷﺒﮑﻪﻫﺎﯼ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺑﺮ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ

172 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﻧﻔﺮ ﺗﺄﺛﯿﺮﮔﺬﺍﺭ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﭘﺴﺖﻫﺎﯼ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺍﻫﺪﺍﯼ ﺍﻋﻀﺎ ﭘﺲ ﺍﺯ

ﺁﻥ 743 ﺩﺭﺻﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﭘﺴﺖ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺩﻓﻦﺷﺪﻥ ﺑﻨﺘﻠﯽ ﺑﻪ ﺍﺷﺘﺮﺍﮎ

ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺷﺪﻧﺪ. ﻭ ﺍﻫﺪﺍﯼ ﺍﻋﻀﺎ ﺩﺭ ﺑﺮﺯﯾﻞ ﺩﺭ ﻣﺪﺕ ﯾﮏ ﻣﺎﻩ 31/5 ﺩﺭﺻﺪ

ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﯾﺎﻓﺖ...

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:20 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

★ درس مرد به همسرش

زنی مشغول درست کردن تخم مرغ برای صبحانه بود.

ناگهان شوهرش سراسیمه وارد آشپزخانه شد و داد زد : مواظب باش ، مواظب باش ، یه کم بیشتر کره توش بریز....وای خدای من ، خیلی زیاد درست کردی ... حالا برش گردون ... زود باش باید بیشتر کره بریزی ... وای خدای من از کجا باید کره بیشتر بیاریم ؟؟ دارن می‌سوزن مواظب باش ، گفتم مواظب باش ! هیچ وقت موقع غذا پختن به حرفهای من گوش نمی‌کنی ... هیچ وقت!! برشون گردون ! زود باش ! دیوونه شدی ؟؟؟؟ عقلتو از دست دادی ؟؟؟ یادت رفته بهشون نمک بزنی ... نمک بزن ... نمک ...

زن به او زل زده و ناگهان گفت : خدای بزرگ چه اتفاقی برات افتاده ؟! فکر می‌کنی من بلد نیستم یه تخم مرغ ساده درست کنم؟

شوهر به آرامی گفت : فقط می‌خواستم بدونی وقتی دارم رانندگی می‌کنم، چه بلائی سر من میاری.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:21 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

★ ناشکر نباش

از شخصی پرسیدند:

روزها و شب هایت چگونه می گذرد؟

با ناراحتی جواب داد:

چه بگویم!

امروز از گرسنگی مجبور شدم کوزه ی سفالی که یادگار سیصد ساله ی اجدادم بود بفروشم و نانی تهیه کنم . . .

گفت: خداوند روزی امروزت را سیصد سال پیش برایت کنار گذاشته و تو باز اینگونه ناشکری می کنی؟!!!

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:22 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

★ نجات نقاش از خطر مرگ

نقاش مشهوری درحال اتمام نقاشی اش بود. آن نقاشی بطورباورنکردنی زیبا بودو میبایست در مراسم ازدواج شاهزاده خانمی نمایش داده میشد.

نقاش آنچنان غرق هیجان ناشی از نقاشی اش بودکه ناخودآگاه در حالیکه آن نقاشی را تحسین میکرد، چند قدم به طرف عقب رفت. نقاش هنگام عقب رفتن پشتش را نگاه نکرد

که یک قدم به لبه پرتگاه ساختمان بلندش فاصله دارد.شخصی متوجه شد که نقاش چه میکند .میخواست فریاد بزند،اما ممکن بود نقاش بر حسب ترس غافلگیر شود و یک قدم به عقب برود و نابود شود،مرد به سرعت قلمویی رابرداشت و روی آن نقاشی زیبا را خط خطی کرد.نقاش که این صحنه را دید باسرعت و عصبانیت تمام جلو آمد تا آن مرد را بزند.اما آن مرد تمام جریان را که شاهدش بود را برایش تعریف کرد که چگونه در حال سقوط بود.

براستی گاهی آینده مان را بسیار زیبا ترسیم میکنیم،اما گویا خالق هستی میبیند چه خطری در مقابل ماست و نقاشی زیبای مارا خراب میکند.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:23 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

★ تصمیم نوبل

آلفرد نوبل از جمله افراد معدودي بود كه اين شانس را داشت تا قبل از مردن، آگهي وفاتش را بخواند!

زماني كه برادرش لودويگ فوت شد، روزنامه‌ها اشتباهاً فكر كردند كه نوبل معروف (مخترع ديناميت) مرده است. آلفرد وقتي صبح روزنامه ها را مي‌خواند با ديدن تيتر صفحه اول، ميخكوب شد: «آلفرد نوبل، دلال مرگ و مخترع مر‌گ آورترين سلاح بشري مرد!»

آلفرد، خيلي ناراحت شد. با خود فكر كرد: «آيا خوب است كه من را پس از مرگ اين گونه بشناسند؟»

سريع وصيت نامه‌اش را آورد. جمله‌هاي بسياري را خط زد و اصلاح كرد. پيشنهاد كرد ثروتش صرف جايزه‌اي براي صلح و پيشرفت‌هاي صلح آميز شود. امروزه نوبل را نه به نام ديناميت، بلكه به نام مبدع جايزه صلح نوبل، جايزه‌هاي فيزيك و شيمي نوبل و ... مي‌شناسيم. او امروز، هويت ديگري دارد.

يك تصميم، براي تغيير يك سرنوشت كافي است!

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:24 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

★ سکه پیروزی

در خلال يك نبرد بزرگ، فرمانده قصد حمله به نيروي عظيمي از دشمن را داشت.

فرمانده به پيروزي نيروهايش اطمينان داشت ولي سربازان دو دل بودند.

فرمانده سربازان را جمع كرد، سكه اي از جيب خود بيرون آورد، رو به آنها كرد و گفت: «سكه را بالا مي‏اندازم، اگر رو بيايد پيروز مي‏شويم و اگر پشت بيايد شكست مي‏خوريم.»

بعد سكه را به بالا پرتاب كرد.

سربازان همه به دقّت به سكه نگاه كردند تا به زمين رسيد.

سكه به سمت رو افتاده بود.

سربازان نيروي فوق‏العاده‏ اي گرفتند و با قدرت به دشمن حمله كردند و پيروز شدند.

پس از پايان نبرد، معاون فرمانده نزد او آمد و گفت: «قربان، شما واقعاً مي‏خواستيد سرنوشت جنگ را به يك سكه واگذار كنيد؟»

فرمانده با خونسردي گفت: «بله و سكه را به او نشان داد.»

هر دو طرف سكه رو بود!

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:24 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

★ راهب جوان و زن زيبا

دو راهب از ميان جنگل مي گذشتند كه چشمشان به زني زيبا افتاد كه كنار رودخانه ايستاده بود و نمي توانست از آن عبور كند. راهب جوان تر به خاطر آن كه سوگند عفت خورده بودند، بدون هيچ كمكي از رودخانه عبور كرد اما راهب پير تر آن زن را بغل گرفت و از رودخانه عبور داد. زن از او تشكر كرد و دو راهب به راه خود ادامه دادند. راهب جوان در سكوت، مرتب اين واقعه را براي خود مرور مي كرد: «چگونه او اين كار را انجام داد؟»

اين را راهب جوان با عصبانيت به خود مي گفت: «آيا سوگند را فراموش كرده است؟»

راهب جوان هر چه بيشتر فكر مي كرد بيشتر عصباني مي شد و در ذهن خود با اين موضوع مي جنگيد: «اگر من چنين كاري را انجام داده بودم حتما" توبيخ مي شدم، اين براي من غير قابل هضم است.»

او به راهب پير نگاه كرد تا ببيند آبا او از كار خود شرمنده است يا خير، ولي مي ديد كه راهب پير خيلي راحت و خونسرد به راه خود ادامه مي دهد. نهايتا" راهب جوان نتوانست بيش از اين طاقت بياورد و از راهب پير پرسيد: «چگونه جرأت كردي به آن زن نگاه كني و او را در آغوش بگيري و حمل كني؟ مگر سوگند را فراموش كرده اي؟»

راهب پير با تعجب به او نگاهي كرد و سپس با مهرباني به او گفت: «من همان موقع كه او را بر زمين گذاشتم ديگر حمل نكردم ولي تو هنوز داري او را حمل مي کنی؟!!! 

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:47 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

★ آزمایشگاه ادیسون🔬

اديسون در سنين پيري پس از كشف لامپ، يكي از ثروتمندان آمريكا به شمار مي رفت و درآمد سرشارش را تمام و كمال در آزمايشگاه مجهزش كه ساختمان بزرگي بود هزينه مي كرد. اين آزمايشگاه، بزرگترين عشق پيرمرد بود. هر روز اختراعي جديد در آن شكل مي گرفت تا آماده بهينه سازي و ورود به بازار شود. در همين روزها بود كه نيمه هاي شب از اداره آتش نشاني به پسر اديسون اطلاع دادند كه آزمايشگاه پدرش در آتش مي سوزد و حقيقتاً كاري از دست كسي بر نمي آيد و تمام تلاش ماموان فقط براي جلوگيري از گسترش آتش به ساير ساختمانها است. آنها تقاضا داشتند كه موضوع به شكل مناسبي به اطلاع پيرمرد رسانده شود.

پسر با خود انديشيد كه احتمالاً پيرمرد با شنيدن اين خبر سكته مي كند و لذا از بيدار كردن او منصرف شد و خودش را به محل حادثه رساند و با كمال تعجب ديد كه پيرمرد در مقابل ساختمان آزمايشگاه روي يك صندلي نشسته است و سوختن حاصل تمام عمرش را نظاره مي كند. پسر تصميم گرفت جلو نرود و پدر را آزار ندهد. او مي انديشيد كه پدر در بدترين شرايط عمرش بسر مي برد.

ناگهان پدر سرش را برگرداند و پسر را ديد و با صداي بلند و سر شار از شادي گفت: «پسر تو اينجايي؟ مي بيني چقدر زيباست! رنگ آميزي شعله ها را مي بيني! حيرت آور است! من فكر مي كنم كه آن شعله هاي بنفش به علت سوختن گوگرد در كنار فسفر به وجود آمده است. واي! خداي من، خيلي زيباست! كاش مادرت هم اينجا بود و اين منظره زيبا را مي ديد. كمتر كسي در طول عمرش امكان ديدن چنين منظره زيبايي را خواهد داشت. نظر تو چيست پسرم؟»

پسر حيران و گيج جواب داد: «پدر تمام زندگيت در آتش مي سوزد و تو از زيبايي رنگ شعله ها صحبت مي كني؟ چطور ميتواني؟ من تمام بدنم مي لرزد و تو خونسرد نشسته اي!»

پدر گفت: «پسرم از دست من و تو كه كاري بر نمي آيد. مأمورين هم كه تمام تلاششان را مي كنند. در اين لحظه بهترين كار لذت بردن از منظره ايست كه ديگر تكرار نخواهد شد. در مورد آزمايشگاه و باز سازي يا نو سازي آن فردا فكر مي كنيم. الآن موقع اين كار نيست. به شعله هاي زيبا نگاه كن كه ديگر چنين امكاني را نخواهي داشت.»

توماس آلوا اديسون سال بعد مجدداً در آزمايشگاه جديدش مشغول كار بود و همان سال يكي از بزرگترين اختراعات بشريت يعني ضبط صدا را تقديم جهانيان نمود. آري او گرامافون را درست يك سال پس از آن واقعه اختراع كرد.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:50 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

★ بیسکوئیت

يك زن جوان در سالن فرودگاه منتظر پروازش بود. چون هنوز چند ساعت به پروازش باقي مانده بود، تصميم گرفت براي گذراندن وقت كتابي خريداري كند. او يك بسته بيسكوئيت نيز خريد. او برروي يك صندلي نشست و در آرامش شروع به خواندن كتاب كرد. در كنار او مردي نشسته بود و داشت روزنامه مي‌خواند. وقتي كه او نخستين بيسكوئيت را به دهان گذاشت، متوجه شد كه مرد هم يك بيسكوئيت برداشت و خورد. او خيلي عصباني شد ولي چيزي نگفت.

پيش خود فكر كرد: «بهتر است ناراحت نشوم. شايد اشتباه كرده باشد.»

ولي اين ماجرا تكرار شد. هر بار كه او يك بيسكوئيت برمي‌داشت، آن مرد هم همين كار را مي‌كرد. اين كار او را حسابي عصباني كرده بود ولي نمي‌خواست واكنش نشان دهد.

وقتي كه تنها يك بيسكوئيت باقي مانده بود، پيش خود فكر كرد: «حالا ببينم اين مرد بي‌ادب چكار خواهد كرد؟»

مرد آخرين بيسكوئيت را نصف كرد و نصفش را خورد. اين ديگه خيلي پرروئي مي‌خواست. او حسابي عصباني شده بود. در اين هنگام بلندگوي فرودگاه اعلام كرد كه زمان سوار شدن به هواپيماست. آن زن كتابش را بست، چيزهايش را جمع و جور كرد و با نگاه تندي كه به مرد انداخت از آنجا دور شد و به سمت دروازه اعلام شده رفت. وقتي داخل هواپيما روي صندلي‌اش نشست، دستش را داخل ساكش كرد تا عينكش را داخل ساك قرار دهد و ناگهان با كمال تعجب ديد كه جعبه بيسكوئيتش آنجاست، باز نشده و دست نخورده! خيلي شرمنده شد. از خودش بدش آمد. يادش رفته بود كه بيسكوئيتي كه خريده بود را داخل ساكش گذاشته بود. آن مرد بيسكوئيت‌هايش را با او تقسيم كرده بود، بدون آن كه عصباني و برآشفته شده باشد. در صورتي كه خودش آن موقع كه فكر مي‌كرد آن مرد دارد از بيسكوئيت‌هايش مي‌خورد خيلي عصباني شده بود و متاسفانه ديگر زماني براي توضيح رفتارش و يا معذرت‌خواهي نبود.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

دوشنبه 26 تیر 1396  7:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها