0

غذای ایتالیایی؛ پیتزای مارگاریتا

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

غذای ایتالیایی؛ پیتزای مارگاریتا




پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است.

مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:

  1. ریحان تازه: یک بسته کوچک، حدود 100 گرم
  2. پنیر موزارلا: 250- 200 گرم 
  3. گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود. 
  4. سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند. 
  5. خمیر پیتزا: یک عدد بزرگ 
  6. نمک و فلفل  به اندازه لازم


طرز تهیه:


  • فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.  
  • روی سس ها برگ های ریحان را پخش کنید.
  • روی برگ های ریحان، گوجه فرنگی ها را بچینید.
  • پیتزا را درون فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود، حرارت دهید.

یاس

سه شنبه 21 دی 1389  12:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها