پیتزای مارگاریتا یا مارگریتا، نوعی غذای کلاسیک ایتالیایی است.
مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است:
- ریحان تازه: یک بسته کوچک، حدود 100 گرم
- پنیر موزارلا: 250- 200 گرم
- گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود.
- سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند.
- خمیر پیتزا: یک عدد بزرگ
- نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
- فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
- سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
- روی سس ها برگ های ریحان را پخش کنید.
- روی برگ های ریحان، گوجه فرنگی ها را بچینید.
- پیتزا را درون فر به مدت 20- 15 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود، حرارت دهید.