سعی کنید در تهیه این سالاد، برای طعم بهتر از آب لیموی تازه و اگر در دسترس نبود، از سرکه بالزامیک استفاده کنید.
مقدار تهیه: برای 4 نفر
کل زمان تهیه: 1.5 ساعت
مواد لازم:
جوانه گندم: یک پیمانه
لوبیا سبز: نصف پیمانه
ذرت نیم پز شده: نصف پیمانه
پیازچه: 6 عدد
گوجه فرنگی کوچک: 4 عدد
گردوی خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
زیتون سبز: نصف پیمانه، هسته آن ها درآورده شود.
جعفری تازه: 2 قاشق غذاخوری ، خرد شود.
آب لیموی تازه: 4 - 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
سبزی جات خشک معطر: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا لوبیا سبز و ذرت ها را با مقداری نمک جوشانده و بپزید، سپس آن ها را از آب بیرون آورده و بگذارید خنک شوند.
جعفری، گردو، گوجه فرنگی و پیازچه ها را خرد کنید و ذرت، لوبیا سبز، زیتون و جوانه گندم را به آن ها اضافه کنید.
نمک، فلفل، پودر سبزی جات معطر، آب لیمو و روغن زیتون را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و قبل از سرو، یک ساعت آن را در یخچال خنک کنید.
نوش جان