
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
پیازسرخ شده : یک عدد
گوجه فرنگی حلقه شده : یک کیلوگرم
بادمجان : یک کیلوگرم
فلفل دلمه ای حلقه شده : سه عدد
آب : یک استکان
آبلیمو : به مقدار لازم
ادویه، نمک، زردچوبه و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه:
در آغاز بادمجان ها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده و سرخ می کنیم.
گوشت، پیاز و ادویه را مخلوط کرده و از آن کباب های کوچکی به اندازه یک انگشت سبابه درآورده و سرخ می کنیم سپس هرکدام از کباب ها را لای بادنجان های سرخ شده گذاشته و می پیچیم و در آخر یک خلال دندان در آن فرو می کنیم تا از هم باز نشوند. سپس آنها را روی حلقه های گوجه و فلفل چیده، آب و کمی آبلیمو اضافه کرده و روی بادمجان ها می ریزیم و مجددا حلقه های فلفل و گوجه را روی آن می چینیم با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه می گذاریم این خورش مغز پخت شود.
این خورش را با نان و یا با برنج می توانید میل کنید.
نوش جااااااااااااااااااااااان