0

وب گردی (یکشنبه 1396/03/21)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

جلوگیری از پوسیدگی دندان با هسته انگور!

نتایج مطالعات نشان داده است ترکیب طبیعی در هسته انگور وجود دارد که نه تنها دندان را تقویت می‌کند بلکه با پوسیدگی آن هم مبارزه می‌کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   جدیدترین مطالعات نشان داده است، مصرف انگور بیش از هر ماده دیگری از دندان در برابر پوسیدگی حفاظت می‌کند. 

بر این اساس، محققان ادعا کرده‌اند، ترکیب طبیعی در هسته انگور وجود دارد که نه تنها دندان را تقویت می‌کند بلکه با پوسیدگی نیز مبارزه می‌کند. 

دانشمندان باور دارند، دانه‌های میوه‌های آبدار به عنوان یک سلاح جدید در مبارزه با پوسیدگی دندان باید به کار روند که در بین آنها مفید بودن هسته دانه‌های انگور آزمایش و ثابت شده است. 

پژوهشگران دانشگاه ایلینوی در کالج شیکاگو، عمر دندان پر شده را حداکثر 10 سال اعلام کرده‌اند و گفته‌اند همین مدت هم در شرایطیست که فرد به خوبی از دندانش مراقبت کند و دندانش نیز با مواد درجه یک پر شده باشد. 

آمارها نشان می‌دهد، بیش از چهار پنجم جمعیت جهان دندان پر شده دارند و از این تعداد حداقل یک سوم آن مربوط به بزرگسالان می‌شود. 

هسته انگور سرشار از آنتی اکسیدان از جمله اسید فنول‌ها، توکوفرول و پروانتوسیانیدین است که برای سلامتی بدن غوغا می‌کنند؛ این آنتی اکسیدان‌ها بدن را در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت کرده و باعث تقویت بافت‌ها و ارگان‌ها می‌شوند. خواص آنتی اکسیدانی، ویتامین‌های C و E و بتاکاورتن موجود در هسته انگور به مدت 33 روز در بدن فعال می‌شوند و با  عناصر مضر و آسیب رسان مقابله می‌کنند. 

از طرفی سرشار بودن هسته انگور از آنتی اکسیدان‌ها، این قابلیت را به هسته آن می‌دهد که سرطان‌های پوست، پروستات و سینه را دفع کند و دانشمندان همین خاصیت هسته انگور را دلیلی برای تقویت دندان و مبارزه با پوسیدگی می‌دانند. 

منبع : فارس 

انتهای پیام/

یک شنبه 21 خرداد 1396  11:15 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

پاسخ به:وب گردی (یکشنبه 1396/03/21)

رسیدگی به ٢ پرونده تعرض در دادگاه کیفری تهران

پرونده اتهامی چهار مرد که به صورت جداگانه متهم به آزار و اذیت دو زن شده‌اند، در دادگاه کیفری استان تهران مورد رسیدگی قرار گرفت.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در نخستین رسیدگی، پرونده زن جوانی که ادعا کرده بود از طرف دو مرد مورد آزار و اذیت قرار گرفته است، مورد بررسی قرار گرفت، این پرونده در پی شکایت زن جوانی در یکی از اداره‌های پلیس پایتخت به جریان افتاد. این زن به مأموران گفت: ساعت ٨:٣٠ شب در خانه نشسته بودم که زنگ خانه به صدا درآمد در را باز کردم ناگهان دو مرد جوان به طرف من حمله کردند و من را مورد آزار و اذیت قرار دادند، بعد از آن نیز تلفن همراهم را سرقت کردند و از خانه من خارج شدند.  

او در ادامه به مأموران گفت: من آن دو مرد را می‌شناسم؛ قبلا آنها را در خانه زهرا، همسایه‌ پایینی دیده‌ام. پس از شکایت این زن، مأموران آن دو مرد را که مهدی و کامیار نام دارند بازداشت کردند و مورد بازجویی قرار دادند. مهدی که ابتدا منکر آزار این زن جوان شد، پس از ارائه مستندات از سوی پلیس لب به سخن گشود و گفت: چندی پیش زهرا به من گفت با این زن مشکل دارد؛ برای همین از من خواست به خانه او بروم و تلفن همراهش را سرقت کنم. قبول کردم و موضوع را با کامیار در میان گذاشتم. آن روز با کامیار به خانه این زن رفتیم، ابتدا فقط می‌خواستیم تلفن همراه او را سرقت کنیم، اما بعد از اینکه تلفن همراهش را گرفتیم، دست‌وپای او را بستیم و او را مورد آزاد و اذیت قرار دادیم. البته او زن پاک‌‌دامنی نیست و رفتار‌های خلاف عفت عمومی انجام می‌دهد.

به‌این‌ترتیب، با توجه به شکایت‌ این زن جوان و سایر مدارک موجود کیفرخواست علیه متهمان صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه هشت دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی اصغرزاده ارسال شد و مهدی و کامیار به صورت غیرعلنی در این دادگاه محاکمه شدند. بعد از انجام تشریفات قانونی مهدی در برابر قضات قرار گرفت و گفت: قبول دارم که این زن را مورد آزار قرار داده‌ام، اما به او تجاوز نکرده‌ام. همان‌طور که قبلا گفتم این زن رفتار‌های خلاف عفت عمومی انجام می‌دهد و زن پاکدامنی نیست.  

با پایان سخنان شاکی و متهمان، رئیس دادگاه پایان جلسه را اعلام کرد و قضات برای تصمیم‌گیری دراین‌باره وارد شور شدند و مهدی و کامیار را به ٩٩ ضربه شلاق و یک سال تبعید محکوم کردند.  

در دومین پرونده که آن‌هم در شعبه هشت دادگاه کیفری استان تهران مورد رسیدگی قرار گرفت، پرونده دو مرد که متهم به تعرض به زن جوانی در ورامین بودند، مورد رسیدگی قرار گرفت. چندی پیش زن جوانی با ظاهری آشفته به پلیس آگاهی مراجعه کرد و از دو مرد جوان شکایت کرد. فریبا، ٢٠ساله، به مأموران آگاهی گفت: دو پسر جوان به نام‌ سجاد و امیر که آنها را می‌شناسم به‌زور من را به انباری منزلی در ورامین بردند و مورد تجاوز قرار دادند. آنها همچنین از من فیلم گرفتند و تهدید کردند اگر به کسی حرفی بزنم فیلم‌ها را در فضای مجازی پخش می‌کنند. مأموران با شنیدن حرف‌های این دختر جوان تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند. مأموران دو پسر جوان را مورد بازجویی قرار دادند. آنها به مأموران گفتند فریبا را می‌شناسند. اما هرگز به او تجاوز نکرده‌اند و او دروغ می‌گوید. در ادامه تحقیقات مأموران متوجه شدند سجاد خواستگار فریبا بوده است. اما پس از مدتی بنا به برخی دلایل حاضر به ازدواج با او نشده است.  

در نتیجه با شکایت زن جوان، کیفرخواستی علیه متهمان صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه هشتم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی اصغرزاده ارسال شد و متهمان پای میز محاکمه رفتند. ابتدای جلسه، نماینده دادستان کیفرخواست را قرائت کرد. سپس فریبا بار دیگر شکایت خود را مطرح کرد بعد از آن سجاد در برابر قضات ایستاد و گفت: فریبا دروغ می‌گوید. من هرگز به او تجاوز نکرده‌ام. چندی پیش با فریبا آشنا شدم، قرار بود با یکدیگر ازدواج کنیم. همراه با خانواده‌ام به خواستگاری او رفتم؛ اما پس از اینکه خانواده‌ام به تحقیقات محلی رفتند، متوجه شدند فریبا دختر خوبی نیست و حاضر نشدند فریبا عروسشان شود. ابتدا کمی در مقابل آنها مقاومت کردم؛ اما پس از مدتی قانع شدم که فریبا زن زندگی نیست و ارتباطم را با او قطع کردم. چندی پیش فریبا با من تماس گرفت و از من خواست او را ببینم من هم قبول کردم و همراه با امیر به دیدنش رفتم؛ اما بینمان هیچ اتفاقی نیفتاد. فریبا این کارها را می‌کند تا مجبور به ازدواج با او شوم. پس از پایان جلسه رسیدگی، سجاد و امیر از اتهام تجاوز به عنف و عمل منافی عفت، تبرئه شدند.  

منبع:شرق 

انتهای پیام/

یک شنبه 21 خرداد 1396  11:15 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

کلاهبرداری اینترنتی از طریق سایت همسریابی

افرادی که در سایت‌های مجازی ارتباط برقرار می‌کنند، نمی‌توانند شریک زندگی خوبی برای شما باشند، چون بسیاری از افراد هویت واقعی‌شان را ابراز نمی‌کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   سرهنگ حبیب‌الله رجبلی از شناسایی فردی که در فضای مجازی با استفاده از نرم‌افزارهای همسریابی آنلاین اقدام به کلاهبرداری از کاربران می‌کرد، خبر داد. وی افزود: فردی با مراجعه به پلیس فتا اعلام کرد که مبلغ ۳۵‌ میلیون ریال به صورت غیرمجاز از حساب وی برداشت شده است. به مرور چندین شاکی دیگر ضمن مراجعه به پلیس فتا با موضوع مشابه اقدام به شکایت کردند. تمام شاکیان از اینکه چه کسی یا چه کسانی این برداشت‌ها را انجام دادند، اظهار بی‌اطلاعی و عنوان كردند تمام اطلاعات مربوط به حساب بانکی نزد خودشان محفوظ بوده است. این مقام انتظامی ادامه داد: پرونده در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت و پس از اقدامات فنی مشخص شد تنها وجه مشترک این شاکیان وجود نرم‌افزار همسریاب روی گوشی همراه آنهاست که همگی عضو این نرم‌افزار بودند. سرهنگ رجبلی گفت: با بررسی‌های بیشتر مشخص شد در این نرم‌افزار با پرداخت دو هزار تومان آدرس و مشخصات همسر انتخابی برای کاربران نمایش داده می‌شد و سازندگان این نرم‌افزار با طراحی درگاه پرداخت اینترنتی جعلی (فیشینگ) کاربرانی را که قصد پرداخت اینترنتی دارند به این صفحه جعلی هدایت کرده و قربانیان نیز در این صفحه جعلی تمام اطلاعات بانکی نظیر شماره کارت، رمز دوم و cvv٢ را وارد می‌کردند که کلاهبرداران با استفاده از این اطلاعات تمام موجودی حساب قربانیان را به تاراج می‌بردند. رئیس‌پلیس فتای استان فارس ادامه داد: کارشناسان پلیس فتای فارس در مدت کوتاهی موفق به شناسایی متهم شدند که در استان همدان فعالیت می‌کرد و پرونده برای ادامه روند قضائی و دستگیری به آن استان ارسال شد. سرهنگ رجبلی در ادامه گفت: در صورتی که هرکدام از شهروندان با موضوع مشابه شکایتی دارد، هرچه‌سریع‌تر با مراجعه به مقام قضائی ضمن طرح شکایت به پلیس فتا رجوع کنند. رئیس‌پلیس فتای فارس درباره سایت‌ها و نرم‌افزارهای همسریابی هشدار داد و گفت: با افزایش روزافزون استفاده از اینترنت در برقراری ارتباطات دوستانه، نرم‌افزار‌ها و سایت‌ها و کانال‌های دوست‌یابی و همسریابی جایگاه ویژه‌ای در بین جوانان پیدا کرده است. افراد جوان در این سایت‌ها به دنبال دوستانی هستند که ویژگی‌های مشابه با خودشان داشته باشند و حتی در برخی موارد به دنبال شریک زندگی آینده خود هستند. وی برای جلوگیری از به‌دام‌افتادن به وسيله این‌گونه کلاهبرداران اظهار کرد: افرادی که در سایت‌های مجازی ارتباط برقرار می‌کنند، نمی‌توانند شریک زندگی خوبی برای شما باشند، چون بسیاری از افراد هویت واقعی‌شان را ابراز نمی‌کنند. سرهنگ رجبلی به کاربران توصیه کرد: در برابر درخواست پولی که از شما می‌شود هوشیار باشید، هرگز جزئیات کارت اعتباری، جزئیات حساب بانکی یا کپی مدارک شخصی را برای افرادی که آنها را نمی‌شناسید یا به آنها اعتماد ندارید ارسال نکنید. 

منبع:شرق 

انتهای پیام/

یک شنبه 21 خرداد 1396  11:16 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

تفاوت مصرف روغن های سرخ کردنی و پخت و پز را جدی بگیرید

روغن های مایع به رغم تفاوت هایی که دارند، نمی توانند درجه حرارت بالا را تحمل کنند بنابراین می سوزند و سوختن آنها در مرحله سرخ کردن می تواند آن را به مواد سرطان زا تبدیل کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،    نسترن محمدی با بیان اینکه روغن خام حاصل از دانه ها و میوه های روغنی یا منابع حیوانی حاوی ناخالصی هایی است که در طعم، رنگ، بو، شفافیت، پایداری، ارزش تغذیه ای و بطور کلی در کیفیت روغن موثرند، اظهارداشت: این ناخالصی ها با عملیات تصفیه از روغن خارج می شوند و سعی بر این است که تا حد امکان مواد با ارزش حفظ و از بروز تغییرات شیمیایی در تری گلیسریدها جلوگیری شود. 

وی با بیان این توضیح که فرآوری روغن شامل مراحل صمغ گیری، تصفیه قلیایی و یا فیزیکی، بی رنگ کردن و بوگیری است، افزود: معمولا پس از افزودن آنتی اکسیدان روغن ها بسته بندی می شود، ضمن آنکه در صورت نیاز به تولید روغن هیدروژنه یا جامد، روغن تحت عملیات هیدروژنه کردن قرار می گیرد. 

محمدی با بیان تقسیم بندی انواع روغن خوراکی، گفت: مصرف روغن مایع جهت استفاده در سالاد و پخت و پز و غذاهایی است که معمولا نیاز به سرخ کردن در حرارت زیاد ندارند  در حالی که روغن سرخ کردنی به علت پایداری زیاد در برابر حرارت در غذاهایی که نیاز به سرخ کردن طولانی و عمیق دارند، مورد استفاده قرار می گیرد. 

وی با بیان این توضیح که در صورت عدم دسترسی به روغن مایع جهت پخت و پز می توان از روغن جامد کم ترانس استفاده کرد، افزود: در زمان خرید باید به برچسب روغن توجه  کرد، اگر میزان ایزومر ترانس آن از مقدار خاصی تجاوز نکرد قابلیت استفاده به عنوان روغن مناسب پخت و پز و غیر قابل مصرف برای سرخ کردن را دارا خواهد بود. 

محمدی با توصیه اکید به استفاده از روغن مخصوص سرخ کردنی در سرخ کردن مواد غذایی، ادامه داد: روغن گیاهی مایع را به شرط بکارگیری در پخت و پز و سالاد، می توان بطور کامل جانشین روغن جامد کرد زیرا روغن های مایع به رغم تفاوت هایی که دارند، نمی توانند درجه حرارت بالا را تحمل کنند بنابراین می سوزند و سوختن آنها در مرحله سرخ کردن می تواند آن را به مواد سرطان زا تبدیل کند. 

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، آسان ترین راه بهرمندی صحیح از روغن های خوراکی را کنترل اطلاعات روی برچسب روغن ها دانست و از مردم خواست در کنترل این فرآورده ها حتما به تاریخ تولید و انقضاء، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، نشان سازمان غذا و دارو، نام و آدرس کارخانه تولید کننده، شرایط نگهداری، میزان اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع و اسید چرب ترانس دقت کنند. 

محمدی در مورد روغن غنی شده توجه به نوع و مقادیر ویتامین درج شده روی برچسب و در مورد روغن های وارداتی دارا بودن برچسب فارسی با درج تاریخ تولید و انقضاء ، سری ساخت ، شماره مجوز بهداشتی واردات، نام تجاری و نام شرکت و کشور سازنده را توصیه کرد. 

منبع:مهر 

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

بهترین نوشیدنی ها برای ماه رمضان+اینفوگرافی

یکی از موارد تغذیه ای که در ماه مبارک رمضان بیشتر به آن توجه می شود، نوشیدنی هاست؛ مخصوصا اگر این ماه در فصول گرم سال قرار گرفته باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   در این اینفوگرافی بهترین نوشیدنی ها برای پیشگیری و رفع عطش آورده شده است، با ما همراه باشید.

منبع:جام جم

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

مرگ یک زن بر اثر مصرف قرص برنج

فرماندار کهگیلویه گفت: مصرف قرص برنج توسط زوج دهدشتی در جنوب کهگیلویه و بویراحمد سبب فوت زن ۱۹ ساله شد و شوهرش نیز در بخش مراقب‌های ویژه بیمارستان بستری است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علی پوزش شنبه شب اظهار داشت: بانوی ۱۹ ساله دهدشتی با استفاده از قرص برنج اقدام به خودکشی کرده است. 

وی بیان کرد: این زن بعد از مصرف قرص برنج به بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت انتقال داده شد و در آنجا جان خود را از دست داد. 

فرماندار کهگیلویه عنوان کرد: شوهر ۳۲ ساله این زن ۱۹ ساله نیز در اقدامی مشترک پس از شنیدن خبر فوت همسرش اقدام به خوردن قرص برنج کرده بود. 

پوزش افزود: این جوان ۳۲ ساله هم اینک با سطح هوشیاری بسیار پایین در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت بستری است. 

مردم از این قرص برای جلوگیری از فساد برنج استفاده می‌کنند و از این رو این ماده سمی به قرص برنج معروف است. 

بر اساس گزارش‌ها سالانه ۶ هزار نفر در سطح کشور به علت انواع مسمومیت‌ها از بین می‌روند که به‌طور تقریبی ۱۰ درصد از آن مربوط به قرص برنج است. 

شهر دهدشت مرکز شهرستان کهگیلویه بیش از ۶۵ هزار نفر جمعیت دارد.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/

یک شنبه 21 خرداد 1396  11:17 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

زیروبم پراید هاچبک 111

زیروبم پراید هاچبک 111

خودروی پراید در سالیان اخیر انتقادها و لطیفه‌های فراوانی را با خود به همراه داشته است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خودروی پراید در سالیان اخیر انتقادها و لطیفه‌های فراوانی را با خود به همراه داشته است. اگرچه بسیاری از این انتقادات وارده به این خودرو صحیح است، لیکن پراید هنوز هم یکی از خودروهای پرطرفدار موجود در بازار است و قطعاً این موضوع به خاطر قیمت پایین این خودرو به نسبت سایر خودروهاست.

زیروبم پراید هاچبک 111

پراید برای اولین بار در سال ۱۳۷۲ در ایران تولید شد و همه مدل‌های آن زمان از نوع کاربراتوری بودند. در ابتدا پراید سدان با نام صبا و پراید هاچ بک با نام نسیم در بازار عرضه می‌شد. پس از گذشت سال‌های متمادی پراید هاچ بک امروزی شده، با نام پراید ۱۱۱ یا سایپا ۱۱۱ تولید می‌شود. تفاوت عمده این خودرو با مدل‌های قبلی هاچ بک تولیدی در چراغ‌های جلو و عقب، شکل پنجره عقب و برخی موارد جزئی دیگر است. پراید ۱۱۱ همانند انواع دیگر پراید با توجه به امکانات و آپشن هایی که داشتند، در ۵ تیپ مختلف ST، LX، SL، SX و EX عرضه می‌شد، اما به دلیل اجباری شدن ترمز ABS بر روی خودروها تیپ های ST و LX در سال ۱۳۹۱ از رده خارج شدند.

زیروبم پراید هاچبک 111

نقد و بررسی نمای بیرونی
آنقدر ظاهر انواع خودروهایی که با نام پراید در بازار عرضه می‌شوند برای بیننده تکراری شده است که شاید دیگر لازم به توضیحی راجع به بدنه و نمای ظاهری این خودرو نباشد. البته این زیادشدن انواع مدل‌ها و شباهت فاحش همه انواع مدل‌های پراید به یکدیگر، شاید تشخیص مدل و تیپ آن را در نگاه اول بسیار سخت کرده است. پراید ۱۱۱ نیز از این مسئله مستثنا نیست، این خودروی سبک دهه ۸۰ میلادی که فقط با تغییر اندک در شکل چراغ‌های عقب و جلو، جلوپنجره، سپر، شکل پنجره عقب و برخی تغییرات جزئی دیگر، به اسم خودرویی جدید وارد بازار می‌شود. البته ظاهراً استحکام ورق بدنه این خودرو نسبت به انواع دیگر پراید تاحدودی تقویت‌شده است.

نقد و بررسی فضای داخلی
فضای داخلی با توجه به‌اندازه کوچک کلی این خودرو چندان زیاد نیست اما به دلیل اندازه کوچک صندلی‌هایش، فضای نشستن سرنشینان را می‌توان کافی توصیف کرد. داشبورد و کنسول میانی پراید طراحی ساده و مطابق با انواع دیگر پراید را دارد. داشبورد پرایدهای ۱۱۱ که اخیراً تولید می‌شوند تغییریافته و با عنوان داشبورد جدید عرضه می‌شود.

نقد و بررسی رانندگی خودرو
با اضافه شدن فرمان هیدرولیک کمی به سهولت رانندگی با این خودرو افزوده شده است و البته وزن پایین این خودرو نیز می‌تواند در سرعت و شتاب آن تاثیر گذار باشد که مجموعه این عوامل شاید بتواند مشتری را راضی به خرید این خودرو بکند.

نقد و بررسی ایمنی
در میان همه تیپ های پراید ۱۱۱، ترمز ABS، کیسه هوا راننده و فرمان هیدرولیک جزء موارد و امکاناتی است که می‌تواند متفاوت باشد. البته با توجه به اجباری شدن ترمز ضد قفل ABS و کیسه هوا برای همه خودروها، قاعدتاً پراید نیز نباید از این قاعده مستثنا باشد. همچنین فرمان این خودرو در تیپ های فول تر هیدرولیک است. سیستم قفل مرکزی و ضد سرقت از دیگر امکاناتی است که پراید ۱۱۱ داراست.

نقد و بررسی ارزش خرید خودرو
قیمت کمتر نسبت به دیگر خودروها و همچنین مصرف کم خودروی پراید ازجمله عوامل فروش و تعدد این خودرو در سال‌های اخیر بوده است. این خودرو ازلحاظ ایمنی در سطح پایینی قرار دارد و به همین خاطر رانندگی با سرعت‌بالا با این خودرو می‌تواند به یک نوع بازی مرگ نامیده شود.

منبع: جام جم آنلاین

انتهای پیام/

یک شنبه 21 خرداد 1396  11:17 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

کشف سلاح‌های ویژه از همدستان تروریست‌های کشته شده در مجلس و حرم امام(ره)/ از تیربار مدرن ارتش آمریکا

کشف سلاح‌های ویژه از همدستان تروریست‌های کشته شده در مجلس و حرم امام(ره)/ از تیربار مدرن ارتش آمریکا تا راکت انداز RPG با مهمات خاص +عکس

در جریان عملیات روزهای اخیر نیروهای امنیتی و نظامی کشورمان علیه همدستان تروریست‌های به هلاکت رسیده در تهران، حجم زیادی از اسلحه و مهمات از آنها کشف شده که در این میان، نمونه‌های قابل توجهی وجود دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  با گذشت چند روز از حمله وحشیانه چند تروریست وابسته به داعش به ساختمانی در مجلس و صحن حرم امام خمینی (ره)، همچنان ابعاد مختلف و اتفاقات حول این موضوع، مورد بحث و بررسی رسانه ها و افواه عمومی قرار می گیرد. با توجه به تدارک تسلیحاتی و برنامه ریزی این دو تیم تروریستی، نتیجه به دست آمده که عمدتا ناظر بر شهادت انسانهای بی گناه و بی دفاع است، نشان می دهد یگانهای حفاظتی و نیروهای امنیتی - نظامی به خوبی و سرعت بر این حمله غافلگیرانه فائق آمده و جلوی گسترش تلفات و دامنه حملات را گرفته اند، بویژه آنکه مستندات نشان می دهد عمده شهدا مربوط به تیراندازی های تروریست ها پس از ورود به مدخل بخش ملاقات مردمی مجلس بوده و در مقابله با نیروهای حفاظتی، کاری از پیش نبردند. 

تصاویر منتشره از رسانه ملی پس از یکی از عملیاتهای ضد تروریستی اخیر که در چندین نقطه از کشور انجام شده، حجم زیادی از اسلحه و مهمات را نشان می دهد که گروهک های تفکیری و صهیونیستی، برای ناامن سازی کشورمان ذخیره کرده بودند اما با هوشیاری و عملیات ضربتی، قبل از استفاده علیه امنیت ملی و شهروندان ایرانی، کشف و ضبط شد. در این مطلب شما را با برخی از این کشفیات قابل توجه آشنا می کنیم. 

M16  آمریکایی با سایت هدف گیری پیشرفته 

در یکی از تصاویر منتشر شده از تسلیحات بدست آمده از این گروهک ها، به سلاح ام 16 آمریکایی برمی خوریم. به دلیل کیفیت پاین تصویر نمی توان مدل دقیق ام 16 مورد نظر را تشخیص داد اما به نظر می رسد، گونه کشف شده، M16A2 باشد؛ یک سلاح هجومی با کالیبر 5.56 میلی متری که در نیروهای مسلح آمریکا و بسیاری از هم پیمانان این کشور مورد استفاده قرار گرفته و در سالهای اخیر در حجم زیادی در دست گروه های تروریستی در منطقه خاورمیانه مشاهده شده است.

کشف سلاح‌های ویژه از همدستان تروریست‌های کشته شده در مجلس و حرم امام/ از تیربار مدرن ارتش آمریکا تا راکت انداز RPG با مهمات خاص +عکس

ام 16 مجهز به سایت ACOG 

اما بر روی این سلاح، یک سایت هدف گیری پیشرفته نیز مشاهده می شود که به صورت مخفف ACOG شناخته می شود. این سایت هدف گیری توسط شرکت آمریکایی Trijicon تولید می شود و بسته به مدل و جزییات به کار رفته در آن می تواند تا 1500 دلار نیز قیمت داشته باشد. متاسفانه به دلیل کیفیت پایین تصویر موجود نمی توان به صورت دقیق درباره مدل به کار رفته در این سامانه اپتیکی نظر داد. 

3 مدل تیربار مختلف برای داعشی ها 

در بخش تیربارها نیز سه مدل تیربار مختلف از نیروهای تروریست کشف شده است. یکی از آنها تیربار سبک Type 73 است. این تیربار که از گلوله های 54*7.62 میلی متری استفاده می کند نزدیک به بیش از 10 کیلوگرم وزن داشته و نواخت تیر آن در حدود 600 الی 700 گلوله در دقیقه است. این تیربار در سالهای اخیر در منطقه خاورمیانه خصوصا در عراق و یمن در دفعات زیادی مشاهده شده است. 

تیربار بعدی مدل Zastava M84 ساخت یوگوسلاوی سابق است که از تروریست ها ضبط شده است. این تیربار در حدود 8 کیلو و 800 گرم وزن داشته و با گلوله های 54*7.62 میلی متری مسلح می شود. نرخ آتش این سلاح در حدود 700 الی 800 گلوله در دقیقه بوده و برد آن نیز در حدود 1000 متر است. این تیربار در حقیقت کپی یوگوسلاوها بر اساس سری معروف پی کا ساخت شوروی سابق است. عراق و افغانستان از جمله دارندگان این تیربار هستند و به احتمال فراوان از یکی از این دو کشور این سلاح به دست ترویستی های داعشی رسیده است.

کشف سلاح‌های ویژه از همدستان تروریست‌های کشته شده در مجلس و حرم امام/ از تیربار مدرن ارتش آمریکا تا راکت انداز RPG با مهمات خاص +عکس 

تیربارها با ترتیب از بالا به پایین : تایپ 73 ، Zastava M84 و دو قبضه M249 

اما نکته بسیار جالب در مورد سلاح های بدست آمده از این تروریست ها، دو قبضه مسلسل  M249 که تیربار سبک استاندارد ارتش آمریکا و بسیاری از همپیمانانش به حساب می آید، است. این سلاح در اصل تولید کشور بلژیک و شرکت FN Herstal است. این تبربار با فشنگ های 5.56 میلی متری تغذیه شده و می تواند به شکل نواری یا خشابی آن را تغذیه کرد. 

نرخ آتش این سلاح در حدود 800 گلوله در دقیقه است و برد آن نیز در حدود 700 متر است. وزن این سلاح در حدود 7.5 کیلوگرم است. این سلاح در حقیقت از گلوله های استاندارد سلاح سازمانی ارتش های ناتو تغذیه می شود و فلسفه آن ایجاد آتش سنگین تر برای جوخه های پیاده نظام بدون استفاده از کالیبر متفاوت است. با توجه به بهره گیری نیروهای تروریستی از چنین تیربارهایی، مشخص است که آنها قصد ایجاد حجم وسیعی از آتش گلوله بر علیه مردم کشورمان و نیروهای مدافع امنیت را داشتند که خوشبختانه قبل از هر حرکتی، کشف و خنثی شد. 

آر پی جی 7 با مهمات خاص 

اما به نوعی می توان خطرناک ترین سلاح بدست آمده از این گروه های تروریستی را راکت اندازهای آر پی جی 7 با مهمات خاص ضد نفر معرفی کرد. بر اساس تصاویر منتشر شده در کنار راکت اندازهای آر پی جی 7 بدست آمده از گروه داعش در ایران، مهمات ضد پیاده نظام سری OG-7 با کالیبر 40 میلی متر مشاهده می شود. 

این راکت کوچک پس از منفجر شدن، قطعات فلزی را تا شعاع هفت متری پرتاب می کند که می تواند بسیار مرگبار باشد. واضح است که در صورت حمله به یک جمعیت غیر نظامی در یک گذرگاه شلوغ به صورت مثال، چه تلفات سنگینی به بار خواهد آمد که خوشبختانه سرعت عمل به موقع نیروهای امنیتی و نظامی کشورمان، اجازه استفاده از چنین تسلیحات خطرناکی علیه شهروندان ایرانی را نداد.

مهمات OG-7 در سمت چپ تصویر به رنگ سبز مشخص است 

با توجه به نحوه اثرگذاری و مکانیسم استفاده از این نوع آرپی جی، به نظر می رسد تروریست های دستگیر شده، در تدارک استفاده از این نوع مهمات برای حمله به تجمعات مردمی بوده اند چراکه فشرده بودن جمعیت در مراسم های مختلف، شرایط را برای اثربخشی بالای این سلاح فراهم می کند. 

آنچه که از مجموع تسلیحات به دست آمده از تروریست های به هلاکت رسیده در حرم امام (ره) و مجلس و نیز خانه های تیمی کشف شده از همدستان آنها طی روزهای اخیر می توان استنباط کرد این است که تروریست های داعشی، خود را برای خرابکاری در سطحی وسیع و کشتن مردم بی دفاع و بی گناه مسلمان در ماه رمضان آماده کرده بودند اما همانند دفعات قبل به لطف الهی و عملیات به موقع نیروهای امنیتی و اطلاعاتی کشورمان حجم زیادی از این تهدیدات به صورت کامل خنثی شد. 

منبع:مشرق 

انتهای پیام/

یک شنبه 21 خرداد 1396  11:18 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

انتقام مرگبار پسر 14 ساله

پسر نوجوانی که برای کشتن دوستش، دو سال نقشه کشیده و سرانجام او را از پا درآورده بود، درحالی با حکم قضات دادگاه کیفری از قصاص گریخته بود که دیوانعالی کشور این حکم را نقض کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   پسر نوجوانی که برای کشتن دوستش، دو سال نقشه کشیده و سرانجام او را از پا درآورده بود، درحالی با حکم قضات دادگاه کیفری از قصاص گریخته بود که دیوانعالی کشور این حکم را نقض کرد. چرا که آنها معتقدند، عامل قتل، هنگام ارتکاب جنایت از رشد عقلی کافی برخوردار بوده است. بدین‌ترتیب عامل جنایت بار دیگر پای میز محاکمه ایستاد.صبح دیروز متهم نوجوان از کانون اصلاح و تربیت به شعبه هفتم دادگاه کیفری انتقال یافت و برای دومین بار پای میز محاکمه ایستاد.

بیست و هفتم آبان سال 93، مأموران پلیس شرق تهران، به دو پسر نوجوان مشکوک شدند که در حال انتقال یک کیسه پلاستیکی بزرگ بودند.مأموران گشت وقتی دهانه کیسه پلاستیکی را باز کردند در کمال ناباوری با جسد پسر نوجوانی روبه‌رو شدند و بلافاصله هر دو را دستگیر کردند.رامین – 14 ساله – در نخستین بازجویی راز جنایت را فاش کرد و بازپرس جنایی او را به اتهام قتل محمد به کانون اصلاح و تربیت فرستاد ولی دوست همراهش را بی گناه شناخت. 
عامل جنایت، پس از محاکمه در دادگاه کیفری، با توجه به سن اندکش به پرداخت دیه و زندان محکوم شد. اما این حکم از سوی قضات دیوانعالی کشور نقض شد و او بار دیگر پای میز محاکمه ایستاد. 
صبح دیروز رامین در شعبه هفتم دادگاه کیفری که به ریاست قاضی امین مقدم زهرا و با حضور قاضی حسینی – مستشار دادگاه – تشکیل جلسه داده بود به دفاع از خود پرداخت. 
در ابتدای جلسه نماینده دادستان متن کیفرخواست را بیان کرد و آنگاه اولیای دم (پدر و مادر مقتول) از قضات، خواستار صدور حکم قصاص قاتل فرزندشان شدند. سپس متهم پای میز محاکمه ایستاد تا به سؤالات قضات پاسخ دهد. 
چرا دوست خود را کشتی؟ 
پنج سال پیش و درست روز تولدم درحالی که به خاطر مصرف مشروبات الکلی در حال طبیعی نبودم، از سوی یکی از دوستانم مورد تعرض قرار گرفتم. به همین خاطر تصمیم گرفتم از او انتقام بگیرم. 
چطور از این موضوع باخبر شدی؟ 
بعد از چند روز یکی از دوستانم موضوع را برایم تعریف کرد. 
چطور نقشه قتلش را طراحی کردی؟ 
سعی کردم بیشتر با او رفاقت کنم و یک روز که در پارک بودیم و سالروز تولدم هم بود شوخی شوخی یک تسمه به گردنش انداختم و خفه‌اش کردم. 
چرا موضوع قتل را به دوست دیگرت اطلاع دادی؟ 
به حمید اطلاع دادم تا به او نشان بدهم که انتقام خود را گرفته‌ام. بعد وقتی داشتیم جسد را به بیرون شهر منتقل می‌کردیم مأمور پلیس ما را دید و قضیه لو رفت. 
اتهام‌ات را قبول داری؟ 
بله قبول دارم. 
آیا کسی در کشتن مقتول کمکت کرد؟ 
نه، هرگز. من به تنهایی او را کشتم. 
پشیمان هستی؟ 
بله در این مدت که در کانون اصلاح و تربیت بودم فهمیدم که چه اشتباه بزرگی مرتکب شده‌ام. ولی افسوس که دیر شده است! 
در این جلسه، نماینده کانون اصلاح و تربیت که در جلسه رسیدگی به پرونده حضور داشت گفت: متهم نوجوان شخصیت نابهنجاری دارد و رفتارهای خشونت‌گرانه‌اش حاکی از این موضوع می‌باشد که نیازمند بررسی است. 
در پایان جلسه محاکمه، دادرسان دادگاه وارد شور شدند تا رأی خود را درباره متهم صادر کنند. 

منبع:ایران 

انتهای پیام/

یک شنبه 21 خرداد 1396  11:18 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

دوچرخه شاسی بلند در ایران! +عکس

دوچرخه شاسی بلند در ایران! +عکس

دوچرخه شاسی بلند در ایران را مشاهده می کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  دوچرخه شاسی بلند در ایران را مشاهده می کنید.

عکس/ دوچرخه شاسی بلند در ایران!

منبع:مشرق

انتهای پیام/

یک شنبه 21 خرداد 1396  6:58 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

6 نشانه و علامت ابتلا به سرطان معده

یکی از نشانه های اصلی ابتلا به سرطان معده کاهش وزن بی دلیل است. اگر تغییری در رژیم غذایی یا برنامه ورزشی خود ایجاد نکرده اید، اما روند کاهش وزن غیر معمول را تجربه می کنید به پزشک مراجعه کرده و شرایط را با وی مطرح کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرطان معده که به نام سرطان گاستریک نیز شناخته می شود، یکی از دردناک‌ترین و ترسناک‌ترین اشکال سرطان است. به طور معمول، این نوع سرطان در سلول هایی که مرز بین معده و تولید مخاط، که به فرآیند گوارش کمک می کند، را تشکیل می دهند، پدیدار می شود.

سرطان معده از شایع‌ترین انواع سرطان در جهان نیستف اما این به معنای در امان بودن ما نسبت به این بیماری محسوب نمی شود. توجه به نشانه های اولیه سرطان معده می تواند کمک بزرگی به تشخیص زودرس و روند درمان کند. در ادامه با برخی از این نشانه ها بیشتر آشنا می شویم. 

ناراحتی معده 

سرطان معده اغلب با مشکلات معمول و نسبتا بی خطر معده، مانند حالت تهوع عادی، اشتباه گرفته می شود، و این یکی از دلایل خطرناک بودن آن است. از آنجایی که ما اغلب ناراحتی معده را با غذاهای مصرفی خود مرتبط می دانیم، نادیده گرفتن سرطان معده در مراحل اولیه و حتی میانی بیماری آسان است. 

اگر برای مدتی طولانی ناراحتی معده را تجربه می کنید، تنها فرض را بر این نگذارید که چنین شرایطی با رژیم غذایی شما در ارتباط است. به پزشک مراجعه کنید تا دلیل دقیق این شرایط مشخص شود. 

کاهش وزن 

چاقی یکی از مشکلات اصلی دنیای امروز محسوب می شود و از این رو، هنگامی که موضوع سلامت مطرح می شود، کاهش وزن به عنوان گامی در جهت درست مد نظر قرار می گیرد. اما کاهش وزن می تواند نشانه ای از وجود یک مشکل سلامت بزرگ، مانند سرطان معده، نیز باشد. 

در حقیقت، یکی از نشانه های اصلی ابتلا به سرطان معده کاهش وزن بی دلیل است. اگر تغییری در رژیم غذایی یا برنامه ورزشی خود ایجاد نکرده اید، اما روند کاهش وزن غیر معمول را تجربه می کنید به پزشک مراجعه کرده و شرایط را با وی مطرح کنید. اگر به ناگاه با کاهش علاقه خود به غذا و کم اشتهایی مواجه شده اید نیز مراجعه به پزشک ایده خوبی است. 

معده درد 

ناراحتی معده شرایط خوشایندی نیست. این شرایط ممکن است چنان ناراحت کننده باشد که مدت زمانی زیادی را در طول روز در توالت سپری کنید. همچنین، ناراحتی معده می تواند انجام فعالیت های روزانه را غیر ممکن کند. با این وجود، معده درد موضوعی کاملا متفاوت است. این درد حاد در ناحیه شکم اغلب در اطراف محل ناف احساس می شود. معده درد می تواند با تورم و تجمع مایع همراه باشد که هر دو می توانند به دلیل ظهور سرطان شکل گرفته باشند. اگر به طور مرتب در این منطقه از بدن احساس درد دارید به پزشک مراجعه کنید. 

احساس سیری 

احساس سیری می تواند در حقیقت یکی از نشانه های ابتلا به سرطان معده باشد. اگر پس از خوردن تنها چند لقمه از غذای خود دیگر احساس گرسنگی نمی کنید، ممکن است دلیلی نگران کننده در پس این شرایط وجود داشته باشد. با پزشک در این زمینه صحبت کنید تا دلیل دقیق شناسایی شود. 

سوزش سردل 

بازگشت اسید معده به مری به یکی از مشکلات سلامت شایع در جهان مبدل شده است. مصرف زیاد مواد غذایی سرخ شده و تند ارتباط نزدیکی با سوزش سردل، سوء هاضمه و بازگشت اسید معده دارد. 

خبر خوب این است که بازگشت اسید معده به مری و سوزش سردل با استفاده از داروهای بی نیاز از نسخه پزشک قابل درمان هستند. خبر بد این است که در صورت تداوم این مشکلات و عدم بهبود پس از مصرف دارو ممکن است نشانه ای از ابتلا به سرطان معده باشند. 

استفراغ 

ناراحتی گاه به گاه معده یک چیز است، اما استفراغ منظم مشکلی کاملا متفاوت است. البته، استفراغ منظم می تواند معرف مشکلات مختلفی باشد که همگی آنها با معده در ارتباط نیستند. 

از این رو، مراجعه به پزشک برای بررسی دقیق شرایط و شناسایی دلیل شکل گیری استفراغ اهمیت دارد. این مساله به ویژه در صورت مشاهده خون در استفراغ اهمیت بیشتری می یابد زیرا می تواند نشانه ای از ابتلا به سرطان معده باشد. 

منبع:عصر ایران 

انتهای پیام/

یک شنبه 21 خرداد 1396  7:00 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

برای سرقت سمند، راننده را کشت و جسدش را آتش زد

فرمانده انتظامی شهرستان اسلام آباد غرب از دستگیری قاتل فراری خبر داد و گفت: متهم انگیزه این جنایت هولناک را سرقت خودروی مقتول عنوان کرده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ بهروز سرتیپ نیا گفت: در پی مراجعه خانواده‌ای در شهریور ماه سال گذشته مبنی بر اینکه پسر ۲۵ ساله آنها با یک دستگاه خودروی سمند چند روزی است که مفقود شده، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت. 

وی افزود: با تلاش‌های صورت گرفته و کار اطلاعاتی و تحقیقات یک مظنون ۴۵ ساله شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی دستگیر شد که پس از تحقیقات گسترده و بازجویی‌های فنی کاراگاهان پلیس آگاهی، متهم به بزه انتسابی اقرار کرد و پرده از یک جنایت هولناک برداشت. 

این مقام انتظامی ادامه داد: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که قاتل صبح روز حادثه در شانزدهم شهریور ماه سال ۹۵ خودروی مقتول را به مقصد مرکز کشور کرایه می‌کند، اما در بین راه در یکی از شهرستانهای استان همدان با خفه کردن مقتول اقدام به آتش زدن جسد وی می‌کند و با سرقت خودرو به استان‌های شرق کشور متواری می‌شود. 

سرهنگ سرتیپ نیا تصریح کرد: با پی گیری‌های انجام شده جسد مقتول توسط پلیس شهرستان کشف و پس از اقدامات قانونی تحویل اولیای دم خواهد شد. 

فرمانده انتظامی شهرستان اسلام آباد غرب با اشاره به اینکه قاتل انگیزه این جنایت را سرقت خودرو اعلام کرده است، گفت: انتظامی شهرستان اسلام آباد غرب با اقتدار تمام با افرادی که اقدام به ایجاد ناامنی و رعب و وحشت در شهرستان کنند برخورد قاطع و قانونی می‌کند.

منبع:میزان

انتهای پیام/

یک شنبه 21 خرداد 1396  7:00 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

20خاصیت شگفت‌انگیز«سرکه سیب»که تا به حال نشنیده‌اید!

سرکه سیب یکی از بهترین و طبیعی‌ترین راه‌حل‌ها برای درمان بسیاری از عارضه‌هاست. از سم زدایی بدن گرفته تا هضم بهتر و تولید انرژی مضاعف در بدن.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  مصرف سرکه‌ سیب همراه با رژیم غذایی مناسب و فعالیت بدنی منظم باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. همچنین بعنوان ماده‌ای بر علیه عفونت، پوکی استخوان، بهبود عملکرد سیستم گوارشی، تنظیم قندخون، دردگوش، خواص ضد پیری و نیز برای هضم بهتر موادغذایی شناخته شده است. 

اما در این اینفوگرافی 20 خاصیت شگفت انگیز و کمتر شنیده شده سرکه سیب را مشاهده می‌کنید. 

20خاصیت شگفت‌انگیز«سرکه سیب»که تا به حال نشنیده‌اید!

منبع:جام جم

انتهای پیام/

یک شنبه 21 خرداد 1396  7:01 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نشانه های اینکه همسرتان اختلالات روانی دارد

در این مطلب به ۱۶ نشانه‌ای اشاره می‌کنیم که نشان می‌دهد ممکن است طرفتان اختلالات روانی داشته باشد.

نشانه های اینکه همسرتان اختلالات روانی داردبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در زیر به ۱۶ نشانه‌ای اشاره می‌کنیم که نشان می‌دهد ممکن است طرفتان اختلالات روانی داشته باشد.

روابط مسموم زندگی را مختل می‌کند و می‌تواند برای شما آزار و درد به همراه داشته باشد. مطمئناً برای بیشتر ما پیش آمده که درگیر چنین روابطی شویم و متعجب بمانیم که آیا طرفمان اختلال روانی دارد یا نه. آیا رفتارهای خشونت‌آمیز و خطرناک او می‌تواند یک دلیل عصبی و روانی داشته باشد؟ برای بعضی از آنها پاسخ، مثبت است.

افرادیکه اختلالات شخصیتی دارند برای ارتباط برقرار کردن با دیگران مشکل دارند و همین باعث پر دردسر شدن روابط آنها می‌شود. گروهی از این افراد حتی بخاطر این وضعیت خود موجب آسیب زدن به طرف خود در رابطه می‌شوند. پارتنرهای افرادی که دچار اختلال روانی، اختلال شخصیت خودشیفتگی، اختلال شخصیت مرزی و اختلال شخصیت ضداجتماعی هستند معمولاً دچار زخم‌های احساسی و فیزیکی می‌شوند.

برای خیلی از ما فهمیدن اینکه طرفمان از نظر روانی سالم است یا الگوهای رفتاری او نشانگر یک مشکل شخصیتی است، کار سختی است. در زیر به چند مورد از علامت‌های هشداری اشاره می‌کنیم که می‌تواند نشان دهد طرف شما دچار این اختلالات روانی است.

«من از تو برترم»

افرادیکه دچار اختلالات روانی هستند معمولاً به طرفشان القا می‌کنند که از آنها برتر و بالاتر هستند و طرفشان برای آنها کافی نیست. (مثلاً، به آنها می‌گویند: «تو احمقی»، «تو خیلی احساسی هستی»، «چاقی»، «پارانوئیدی» «دیوونه‌ای»). در چنین روابطی طرف مقابل آنها معمولاً احساس حقارت، بی ارزش‌ بودن و کم بودن می‌کند.

«تو خسته‌ام می‌کنی. ازت متنفرم. عاشقتم. نه ازت متنفرم.»

بعد از گذشتن دوره کوتاه هیجان اولیه، آنها رغبت، هیجان و احترام خود را نسبت به طرف مقابل از دست داده و رفتاری آزاردهنده پیدا می‌کنند. خیلی از آنها مدام رابطه را قطع کرده و دوباره شروع می‌کنند. بی‌احترامی‌ها خیلی زود جای خود را به سوء‌استفاده و آزار می‌دهد و طرفشان به یک قربانی در رابطه تبدیل می‌شود. خیلی از پارتنرهای آنها با افسردگی، اضطراب شدید، اعتیاد به موادمخدر یا الکل و بیماری‌های روانی مختلف باقی می‌مانند. خیلی‌ها هم حتی دست به خودکشی می‌زنند.

«من مسئول اتفاق‌های بدی که می‌افتد یا کارهای بدی که کرده‌ام نیستم. این یک قانون است.

انداختن تقصیرها به گردن دیگران در این افراد کاملاً عادی است. وقتی نمی‌توانند با دروغ و فریب روی یک خطا و مشکل سرپوش بگذارند، آن را بعنوان یک اشتباه، جوک، سوء‌تفاهم یا حساسیت زیاد طرف‌مقابل قلمداد می‌کنند تا از خود رفع‌تکلیف کنند.

آماده‌سازی

پارتنرهای جدید را معمولاً با درخواست دادن پیدا نمی‌کنند، آنها را برای رابطه با خود آماده می‌کنند. تفاوت این دو در این است که مورد اول به دنبال یک رابطه واقعی است ولی رابطه دوم می‌خواهد یک بازی یا فریب را آغاز کند. مهربانی‌ها، توجه‌ها، ول خرجی ها، وقت گذراندنها، مسافرت‌ها و هدایا همه با هدف و منظور است. آنها توقع دارند که بعد از گذشتن این هیجان اولیه، طرفشان صدبرابر برایشان جبران کند.

در گذشته روابط عاشقانه متعددی داشته است

ازآنجایی که خیلی زود حوصله‌شان سر می‌رود و قادر نیستند بعد از فروکش کردن هیجان اولیه‌شان نسبت به یک نفر، پیوندشان را همچنان با او حفظ کنند، مدام به دنبال روابط عشقی جدید هستند. وقتی می‌خواهند فرد جدید را برای رابطه با خود آماده کنند، از پارتنرهای قبلی خود بعنوان دوستانی خوب یا «فردی دیوانه» یاد می‌کنند.

به شدت نسبت به خودش حساس است | به شدت نسبت به دیگران حساسیت ندارد («من مهمم، تو هیچ اهمیتی نداری. و چون تو هیچ اهمیتی نداری، حتی فکرش را هم نکن که بخواهی در مورد من نظر بدهی»)

بااینکه معمولاً بسیار قوی، خودشیفته و بی‌عاطفه به نظر می‌رسند، ولی سایرین گاهی شدیداً شگفت‌زده می‌شوند که وقتی از این افراد انتقاد می‌شود یا به چالش کشیده می‌شوند تا چه اندازه حساس می‌شوند. این حساسیت از احساس ناامنی آنها سرچشمه نمی‌گیرد و آنها هیچ علاقه‌ای به خوشنود کردن دیگران ندارند. دلیل این رفتار آنها، اعتقادشان به برتر بودن خودشان است. آنها تحمل ناتوانی و ضعف خود را ندارند و وقتی کسی درمورد نقاط ضعفشان با آنها حرف می‌زند از کوره در می‌روند.

من برنده هستم! همیشه.

برای افرادیکه اختلالات روانی دارند همیشه باید یک برنده و بازنده وجود داشته باشد. برنده بودن برای آنها خیلی مهم است. آنها به ندرت می‌پذیرند که در سطحی پایین‌تر از سایرین قرار گیرند. این مسئله به خصوص در مورد روابط که نیاز به همکاری دو طرف و گاهی تسلیم شدن هست، مشکل‌ساز می‌شود.

ممکن است احساس کنید که دارید عقلتان را از دست می‌دهید. توانایی‌تان برای فکر کردن و اعتمادبه‌نفستان روز به روز ضعیف‌تر می‌شود.

برای آنهایی که مدتی طولانی است در چنین روابطی هستند، مطمئناً مشکل در فکر کردن و تمرکز دیگر عادی شده است. حافظه، تمرکز، توجه، انگیزه و قدرت سازمان‌دهی فرد در چنین روابطی کم‌کم ضعیف می‌شود. احساس خواهید کرد که کارایی‌تان در زندگی به شدت پایین آمده و همیشه احساس اضطراب خواهید داشت.

قدرت، کنترل و سلطه

آنها از تحقیر کردن، خوار و خفیف کردن، حکمرانی کردن، تخریب کردن و کوچک شمردن دیگران لذت می‌برند. ولی هیچوقت تحمل چنین رفتارهایی را در مقابل خودشان ندارند خیلی سریع موجب واکنش خشونت‌آمیز در آنها خواهد شد.

دروغ‌ها، رازها و فریب

فریب و نیرنگ برای این افراد رفتاری عادی است. آنها بی‌اندازه دروغ می‌گویند و خیلی وقت‌ها پنهان‌کاری می‌کنند. این دروغ‌ها می‌تواند کوچک یا خیلی خیلی بزرگ باشند. (مثلاً بچه‌های پنهانی‌شان، ازدواج‌هایشان، هویت دروغین و …)

اخلاقیات سوال‌برانگیز

همیشه یک روند مداوم و دیرینه از عصیان‌ها و خطاهای اخلاقی وجود دارد. نمونه‌های آن عبارتند از: خیانت، دروغ، رعایت نکردن کپی‌رایت، دزدی، خشونت یا مجازات کسی که بر سر راه اهدافش قرار می‌گیرد.

احساسات سطحی و کم‌عمق

روابط سطحی آنها به هیچ عنوان در حدی نیست که روزی به روابط عمیق‌تر تبدیل شود. بعنوان مثال آنها حتی با یک غریبه که به آنها احساس قدرت می‌دهد یا می‌تواند منبع حسادت برای طرفشان باشد، بسیار بهتر از همسرشان رفتار می‌کنند.

«ولی قربانی اینجا منم!»

این روش رفتاری معمولاً در مواجه با افراد دلسوز در آنها ظاهر می‌شود. وقتی ما نسبت به کسی محبت داریم، خشونت‌های آنها را می‌پذیریم. افرادیکه ظرفیت دلسوزی را دارند راحت‌تر مورد آزار این افراد قرار می‌گیرند. در مواجهه با چنین افراد دلسوزی، فردی که اختلال شخصیتی دارد خیلی راحت می‌تواند اشتباهات و گناهانش را کمرنگ کند.

مثلث

پارتنر جدید خود را حتی با پارتنرهای قبلی او هم در رقابت می‌بیند.

حتی در آداب معاشرت اولیه درمورد مهربانی کردن، اعتماد کردن و احترام گذاشتن هم نیاز به یادگیری دارد.

می‌بینید که حتی درمورد مهارت‌های اجتماعی و معاشرتی اولیه هم مثل مهربانی، عدالت و نحوه رفتار کردن هم باید به او توضیح بدهید. مداوماً جملاتی مثل «با من اینطور حرف نزن.»، «خواهش می‌کنم دیگر دروغ نگو!»، «چرا باید اینقدر با خشونت با من رفتار کنی؟» به او می‌گویید. اگر فردی دچار اختلال روانی نباشد، نیازی نخواهد بود که این نوع آموزش‌ها را برای یک فرد بالای ۷ سال داشته باشید.

هر چقدر هم که تلاش کنی، نمی‌توانی کاری را درست انجام دهی.

بخاطر حساسیت‌هایتان، درک نکردنتان، فضولی‌هایتان یا بی‌ارزشی‌تان بعنوان یک پارتنر متهم می‌شوید (مثلاً لباست افتضاحه، خانه تمیز نیست، دیگر اصلاً ظاهر خوبی نداری! چرا اینقدر حساسی، رفتارت خیلی آزاردهنده‌است) هر درخواستی که از او دارید بعنوان تلاش برای کنترل او قلمداد خواهد شد. بعنوان مثال، نگرانی‌های عادی شما و حال و احوال کردن از او و اوضاع زندگیش که بین زوج‌ها کاملاً عادی است (که البته همراه با احترام و عشق است) از طرف کسی که دچار اختلالات روانی است تحمل نمی‌شود.

منبع:سلامت

انتهای پیام/

یک شنبه 21 خرداد 1396  7:01 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

فوت و فن پخت شله زرد خوشمزه

فوت و فن پخت شله زرد خوشمزه

در این مطلب فوت و فن های پخت یک شله زرد فوق العاده که مناسب این روزهای رمضان است را به شما آموزش داده ایم.

فوت و فن پخت شله زرد خوشمزهبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب فوت و فن های پخت یک شله زرد فوق العاده که مناسب این روزهای رمضان است را به شما آموزش داده ایم.

1.    زعفران را هیچ وقت مستقیما به شله زرد اضافه نکنید. مقدار مورد نظر را در آب جوش حل کنید و سپس اضافه کنید.

2.    دقت کنید حتما باید محلول زعفران را قبل از اضافه کردن شکر به برنج اضافه کنید. بعضی شله زردها دانه های برنج سفیدی دارند زیرا ابتدا شکر و بعد زعفران اضافه شده است و این باعث می شود دانه های برنج به طور یکنواخت رنگ نگیرند.

3.    دانه های برنج هرچه ریزتر باشد بهتر است. حتی می توانید برنج خیس خورده را قبل از پخت بین دو کف دست خرد کنید.

4.    برای قوام شله زرد و آب نینداختن آن می توانید پس از ریختن تمام مواد زیر آن شعله پخش کن بگذارید و به مدت نیم ساعت بماند تا آب آن کشیده شود.

5.    برای اینکه پودر هل رنگ شله زرد را تغییر ندهد بهتر است پودر هل را روی دستمال بریزید و گره بزنید و داخل لیوان بگذارید و آب جوش بریزید. بعد از دو ساعت آن را خارج کنید و فشار دهید و بگذارید تا ته نشین شود. زمان اضافه کردن هل فقط آب روی هل ته نشین شده را بیفزایید.

روش دیگر هم این است که مقدار لازم پودر هل را در ظرفی بریزید و پوسته آن را بشکافید و رویش آب بریزید و در ظرف را ببندید. بعد ظرف را روی حرارت قرار دهید (به روش بن ماری) نیم ساعت زمان دهید تا اسانس هل خارج شود.  زمان اضافه کردن هل آن را از آب خارج کنید و فقط آب را به شله زرد یا فرنی بیفزایید.

6.    بادام شله زرد را می توانید قبل از افزودن در گلاب خیس کنید و زمان اضافه کردن به شله زرد آن را داخل قابلمه بریزید. این کار باعث نرم شدن خلال بادام می شود.

7.    نکته مهم در مورد اضافه کردن شکر به شله زرد این است که دقت کنید وقتی شکر را اضافه کنید که برنج به میزان دلخواه شما پخته شده باشد. زیرا پس از اضافه کردن شکر شله زرد کمی لعاب می اندازد اما به هیچ وجه برنج بیشتر از این نمی پزد.

8.    برای ته نگرفتن شله زرد باید پس از افزودن شکر آن را مرتب هم بزنید.

9.    برای قوام شله زرد باید برنج به حالتی غلیظ تر از آنچه که می خواهید برسد و سپس شکر را اضافه کنید، زیرا پس از افزودن شکر شله زرد کمی شل تر از حالتی که برنج داشت می شود.

انتهای پیام/

یک شنبه 21 خرداد 1396  7:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها