0

وب گردی (شنبه 1396/03/20)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:وب گردی (شنبه 1396/03/20)

روایت فردی که چهار ساعت در حمله تروریستی در اتاق محبوس بود

مسئول دفتر علاء‌الدین بروجردی نماینده بروجرد که در زمان وقوع حادثه تروریستی مجلس به دلیل کمین یکی از تروریست ها، ۴ ساعت در اتاقش محبوس شده بود، روایتش از حمله تروریستی را تعریف کرد و گفت که اگر شهید فلاح از نیروهای خدماتی مجلس نبود بیشتر کارکنان و مسئولان دفاتر طبقه چهارم به شهادت می رسیدند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  حسام خوشبین فر  اتفاقات روز حادثه تروریستی مجلس را به شرح زیر تعریف و تشریح کرد: 

ساعت ۱۰:۱۵ صبح روز چهارشنبه ( ۱۷ خرداد) بود که بنده به همراه دو ارباب رجوع در دفتر آقای بروجردی واقع در ابتدای راهروی طبقه چهارم  نشسته بودم. یکی از این مراجعه کننده ها خانومی بود که برای پیگیری کارش و گرفتن نامه ای به دفتر آقای بروجردی مراجعه کرده بود. دیگری یکی از شهروندان بروجردی بود که برای پیگیری کارش به تهران آمده بود. زمانی که صدای تیر آمد فکر نمی کردم که به مجلس حمله شده چون اصلا کسی چنین فکری به ذهنش خطور نمی کرد. با خودم فکر کردم شاید صدای تعمیرات باشد به خاطر همین به کارم ادامه دادم. آن خانم نامه ای که می خواست نوشتم و به او دادم و آن خانم از آسانسور پایین رفت. آن آقا نیز به همراه یک نفر دیگر از راه پله ها به سمت طبقه هم کف رفت. 

در شرایطی که من هنوز از حمله به مجلس اطلاعی نداشتم ظاهرا آن خانم از آسانسور که پیاده می شودبا تروریست ها مواجه شده و حتی در معرض تیراندازی آن‌ها قرار می گیرد اما پناه گرفته و خوشبختانه صدمه ای نمی بیند. آن آقای مراجعه کننده و همراهش نیز که از راه‌پله ها به پایین می رفت با تروریست دیگری روبرو می‌شود یکی از آن‌ها خود را  از طبقه دوم به اول پرت می‌کند که خوشبختانه تیر نمی خورد اما به خاطر آسیب دیدگی زانو دچار شکستگی پا می‌شود اما همراه او تیر خورده و زخمی می‌شود. 

بنده در تمامی این اتفاقات در اتاقم مشغول بودم، ‌با تلفن صحبت می کردم و باز هم فکر نمی کردم که حمله شده چون در ابتدا تیراندازی ها پشت سر هم نبود و با خودم تصور می کردم که قسمی از مجلس در حال تعمیرات است. در این هنگام آقای فلاح؛ آبدارچی مجلس از راه پله طبقه سه وارد اتاق بنده در طبقه ۴ شد و گفت که حمله تروریستی شده، در اتاق را قفل و موبایلت را بی صدا کن و صدای تلفن ها را قطع کن. من هم همین کار را کردم. شهید فلاح بعد در راهروی طبقه ۴ به بقیه بچه ها هم با فریاد گفت که حمله تروریستی شده، شوخی نگیرید و در اتاق هایتان بروید. شهید فلاح در همین زمان که می خواست از راه پله برود با یکی از تروریست ها روبرو می‌شود فکر می کند که یک نفر به مجلس حمله کرده پس می خواهد اسلحه اش را بگیرد اما تروریست دیگر او را به رگبار می بندد. اگر شهید فلاح نبود تعداد زیادی از کارمندان و مسئولان دفاتر نمایندگی در طبقه چهارم شهید می شدند. او بود که با از خودگذشتگی همه ما را از حمله تروریستی مطلع کرد و ما نجات جانمان را مدیون اش هستیم. 

من از ساعت ۱۰ و ربع تا ۲ ظهر داخل اتاق در بسته خود را محبوس کرده بودم. آن طرف در یکی از تروریست ها بود که در ابتدای راهروی یعنی مقابل دفتر ما کمین کرده بود. موقعیت دفتر آقای بروجردی طوری است که بین پاگرد و ابتدای راهرو قرار دارد. اگر تروریست ها میخواستند فرار کنند باید از راه پله و اتاق آقای بروجردی فرار می کردند و راه دیگری نبود به خاطر همین یکی از آن‌ها سه ساعت پشت در من بود و من صدای حرف زدنشان و حتی ناسزا گفتنشان را آن هم به زبان فارسی می شنیدم.  معجزه خدا این بود که این تروریست در اتاق را نشکست. فقط امتحان کرد دید که اتاق قفل است و بعد هیچ کار دیگری نکرد. من فقط اشهد را گفتم و به امام حسین و اهل بیت (ع) توسل کردم البته با فردی تماس گرفتم که به من روحیه بسیاری داد. ما در بروجرد مداحی به نام آقای ترابی داریم که بنده ارادت خاصی به او دارم، در تماسی به او گفتم به مجلس حمله شده که در واکنش بهم گفت قدرت شش ماهه امام حسین(ع) از همه عالم بیشتر است بعد هم برایم حضرت علی اصغر نذر کرد، شوخی می کرد و روحیه می داد و مدام در تماس بود. او فردی بود که بسیار به من روحیه داد. در طول زمانی که من در اتاق بودم آقای بروجردی زنگ می زد و شرایط را می پرسید و از من می خواست زیر میز خود را مخفی کنم. 

ساعت ۲ که صدای تیراندازی زیاد شد و بچه های سپاه به طبقه چهارم یورش آوردند. در این هنگام این تروریست خواست که در اتاق من را بشکند که بچه های سپاه به کمک آمدند و این تروریست سمت دیگر راهروی طبقه چهار پشت سرویس بهداشتی پناه گرفت و تیراندازی می کرد. در این هنگام یکی از بچه های سپاه در اتاق آمد و پرسید که کسی هست. من خودم را نشان دادم و از من خواست از اتاق خارج شوم او با از خودگذشتگی خود را سپر من قرار داد و خواست که از راه پله به سمت پایین بروم. در آنجا بود که محل شهادت شهید فلاح را دیدم و بسیار منقلب شدم. البته که وقتی خواستم از اتاق بیرون بیام آن تروریست شلیک کرد که جای گلوله ها در انتهای راهرو و نزدیک دفتر ما وجود دارد. به هر صورت با رشادت بچه های سپاه من به طبقه همکف رفتم. در آنجا با سردار عزیزی روبرو شدم. او از من پرسید که آیا آن‌ها به زبان فارسی صحبت می کردند من هم گفتم آن‌ها کلا تمامی صحبت ها حتی فحش هایی که لایق خودشان بود را به فارسی می گفتند. وقتی که وارد هم کف شدم دو جنازه شهید را دیدم که در حال انتقال به بیرون بودند. در نهایت نیز به سمت کمیسیون‌های مجلس رفتم که آقای بروجردی را دیدم. او من را بغل کرد و خدا روشکر گفت و در کمیسیون امنیت ملی نماز جماعت خواندیم. آن طرف ماجرا مادر و پدرم که خبر تیراندازی در مجلس را شنیده بودند به دم در مجلس می آیند که نیروهای امنیتی اجازه ورود به آن‌ها را  نمی دهند. مادرم با شنیدن هر صدای تیر احساس می‌کرد که تروریست ها من را هدف گرفته اند و حالش هر لحظه بدتر می‌شود.  در نهایت که به او خبر سلامتی ام را می دهم به دلیل حال بد در بیمارستان برای ساعاتی بستری شد. 

در این حادثه شهید فلاح جانفشانی کرد و ما را نجات داد و بچه های سپاه آنهایی که همسن و سال من بودند، با وجودی که تاکنون جبهه و جنگ را ندیده بودند اما با روحیه بسیار بالایی جلوی تروریست ها ایستادند و از جانشان گذشتند. حتی شنیدم یکی از ماموران حفاظت مجلس چند ساعت به تنهایی طبقه چهارم را حفظ کرد. شهید تیموری را هم که دم در شهید کردند. تروریست هایی که به هیچ چیز رحم نمی کردند و فقط می خواستند وارد صحن شوند ولی با مقاومت مثال زدنی بچه های سپاه موفق به انجام نقشه شان نشدند. 

منبع:ایسنا 

انتهای پیام/

شنبه 20 خرداد 1396  8:56 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

گفتگو با مجروحان حمله تروریستی به حرم امام(ره)

یکی از مجروحان حمله تروریستی چهارشنبه به حرم امام روایت تکان‌ دهنده از شلیک تیر خلاص به سویش توسط تروریست‌ها را بیان کرده و چگونگی زنده‌ ماندش را تشریح می‌کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   چهارشنبه 17 خرداد تهران شاهد دو حمله تروریستی توسط عوامل گروهک وهابی تروریستی داعش در مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) بود. 

در این حوادث تروریستی دو تیم از تروریستهای وهابی با نفوذ به ساختمان مراجعات مردمی مجلس شورای اسلامی و محوطه حرم امام راحل با نیروهای امنیتی درگیر می‌شوند که بعضی از آنان با انفجار جلیقه انتحاری و بعضی هم در درگیری با نیروهای امنیتی به هلاکت رسیدند. در این حملات تروریستی متاسفانه 17 نفر از هموطنانمان به شهادت رسیدند و شماری هم مجروح شدند. 

با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران به سراغ دو تن از مجروحان حادثه تروریستی حرم حضرت امام رفتیم و جزئیات از این حادثه را از زبان کسانی که در این حادثه مجروح شدند، جویا شده است. 

مهدی قدرتی که از کارکنان حرم امام خمینی است، اولین کسی است که در این حادثه تروریستی از ناحیه صورت مورد اصابت تیر کینه تروریست‌های داعشی واقع شده است. 

مهدی قدرتی: 10:10 صبح بود که در نگهبانی نشسته بودم که دیدم دو نفر که اسلحه کلاشینکف و هر کدام یک کیف برزنتی همراه داشتند وارد محوطه شدند. چند قدم مانده بود که به من برسند شروع به تیراندازی کردند که یک تیر به پنجره نگهبانی خورد و تیر دوم هم به صورت من اصابت کرد. تیری که به صورت من خورد از شیشه پشتی دکه نگهبانی به بیرون رفت و من روی میز افتادم و همکارانم مرا به درمانگاه حرم بردند. خون زیادی از من رفت و از چشم و گوش و بینی‌ام خون می‌آمد. بعد از آن اورژانس مرا به بیمارستان منتقل کرد و من دیگری چیزی متوجه نشدم. تاکنون یک عمل روی صورت من انجام شده و یک عمل هم در پیش دارم.

من دو نفر از تروریست‌ها را دیدم و اولین نفری بودم که در حرم حضرت امام مجروح شدم. زمانی که من تیر خوردم آنها فکر کردند که مرده‌ام وگرنه دوباره به سراغم می‌آمدند و مرا می‌کشتند مانند یکی از همکارانم آقای سبزعلی که پس از آنکه مجروح شد تروریست‌ها دوباره به سراغش رفتند و زمانی که دیدند او زنده است با زدن تیر خلاص او را به شهادت رساندند. من در زمان انفجار عامل انتحاری بیهوش بودم اما صدای انفجار را شنیدم. 

یکی دیگر از مجروحان این حادثه تروریستی سعید میرکی است که او هم بر اثر اصابت گلوله از ناحیه کتف راست مجروح شده است. میرکی نحوه مجروحیت خود را به این ترتیب شرح می‌دهد: 

سعید میرکی:من سعید میرکی هستم از کارکنان حرم حضرت امام روز هفده خرداد مشغول کار در ضلع شمال غربی حرم بودم و در حال جابجا کردن اجناس با ماشین بودیم که ناگهان تیراندازی شروع شد در همین حین من دو نفر را دیدم که مشغول تیراندازی بودند. یک تیر به کتف راست من اصابت کرد که از آن طرف بیرون آمد. در این بین چند نفر از همکاران من زخمی و یک نفر هم که آقای سبزعلی بود به شهادت رسید.

منبع:تسنیم 

انتهای پیام/

شنبه 20 خرداد 1396  8:56 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

طرز تهیه میرزا قاسمی به روش سنتی گیلانی

در ادامه این خبر طرز تهیه میرزا قاسمی به روش سنتی را به شما اموزش می دهیم.

میرزا قاسمی به روش سنتی گیلانیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه میرزا قاسمی ابتدا بادمجان ها را شسته و آماده کباب کردن می کنیم و روی پوست آن ها به طول خط های با چاقو وارد می کنیم تا در حین کباب شدن مغز پخت شوند.

مواد لازم:

نمک به میزان دلخواه

گوجه فرنگی نگین شده 3 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی (در صورت تمایل می توانید اضافه نکنید) 1 قاشق غذا خوری

تخم مرغ 3 عدد متوسط

زردچوبه یک قاشق چایخوری

سیر تازه یک بوته

بادمجان قلمی 8 عدد ( یک کیلو گرم )

فلفل سیاه به میزان دلخواه

روغن به میزان دلخواه

طرز تهیه: 

1-ابتدا بادمجان ها را شسته و آماده کباب کردن می کنیم و روی پوست آن ها به طول خط های با چاقو وارد می کنیم تا در حین کباب شدن مغز پخت شوند. در صورت امکان بهتر است که بادمجان ها بر روی ذغال کباب شوند تا طعم دودی بهتری بگیرند البته امکان کباب کردن بر روی شعله گاز و حتی بر روی سینی فر نیز هست.

2-بعد از سوختن پوست بادمجان و نرم شدن شان ( در صورتی که تردید دارید به خوبی پخته نشده اند می توانید یک سیخ کبریت را داخل آن فرو کنید اگر به راحتی وارد بادمجان شد نشان از پختگی آن می دهد ) . بعد از اطمینان از کبابی و نرم شدن بادمجان ها باید پوست آن ها را بکنید نکته قابل عرض در این مورد زمان پوست کردن هست که اگر بادمجان سرد شود پوست آن به سختی و با گوشت کنده خواهد شد پس باید عجله کنید و تا بادمجان ها داغ هستند پوستشان را بکنید.

3-حال باید بادمجان ها را در ظرف بکوبید تا کاملا له شود. در ظرفی دیگر نیز سیر ها را کوبیده و یا رنده کنید. روغن را داخل تابه داغ کرده و سیر های کوبیده شده را اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را هم همینطور. بعد از اینکه سیر ها طلایی شد بادمجان های کوبیده شده را نیز اضافه کنید و شروع به تفت دادن مواد با حرارت کم کنید. در همین حین گوچه های نگین شده را به ماهیتابه افزوده و به مدت 15 دقیقه با شعله کم بگذارید تا آب غذا خشک گردد.

4-بعد از زمان ذکر شده زمانی که عذا به روغن افتاد آن را هم زده و در صورت تمایل کمی رب و آبلیمو اضافه کنید. در ماهیتابه دیگر چند عدد تخم مرغ را داخل روغن انداخته و هنگامی که تخم مراغ شروع به سفت شدن نمود به میرزا قاسمی مان اضافه میکنیم و به مدت چند دقیقه مواد را کاملا هم می زنیم.

انتهای پیام/

شنبه 20 خرداد 1396  8:57 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

ادویه ها، وجه زنانگی آشپزی اند!

طعم زعفران برای من طعم ایران است، چنان که شنیدن نغمه دلکش موسیقی ایرانی، نظر افکندن به نقش و نگارهای قالی و کاشیکاری های ایرانی، طعم ایران دارد.

ادویه ها، وجه زنانگی آشپزی اند!به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طعم زعفران برای من طعم ایران است، چنان که شنیدن نغمه دلکش موسیقی ایرانی، نظر افکندن به نقش و نگارهای قالی و کاشیکاری های ایرانی، طعم ایران دارد.

رایحه ای که از دکان های عطاری بیرون می زند، آمیزه ای است از داروهای گیاهی و ادویه هایی که مشام را می نوازد و به اندرون می رود و هزار خاطره به جا مانده از قرن ها زندگی طولانی ایرانیان را در دل و جان زنده می کند. ایرانیان از دیرباز ادویه ها را در خوراک های خود به کار می برده اند و بسته به جغرافیا و مواد به کار رفته در غذاهای شان، ترکیبات عالی بی نظیری می ساختند که طعم خوراک را صد چندان بهتر و کام نوازتر می کرد. البته در این میان زعفران اعلای ایران، پادشاه ادویه های جهان، طعمی بی همتا دارد. زعفران گرانبهای گرانقدر که از خراسان عزیز به دست می آید و به همه جهان نظیر و تالی ندارد.

طعم زعفران برای من طعم ایران است، چندان که شنیدن نغمه دلکش موسیقی ایرانی، نظر افکندن به نقش و نگارهای قالی و کاشیکاری های ایرانی، طعم ایران دارد. زعفران البته با کاری طاقت فرسا به دست می آید.

زعفران کار محترم، باید چهار سال این گیاه نازک تن را تیمار کند تا گل های زیبای بی مانند ارغوانی اش به کمال خویش رسند و کلاله هایش را – که همان رشته های زعفران هستند – بشود دانه دانه جمع کرد تا مثقالی زعفران به دست آید. بعد از چهار سال زحمت و به بار نشستن مزرعه زعفران، عمر کشتگاه فقط شش سال است و از میانه های این شش سال کم کم میزان محصول به دست آمده رو به نقصان می گذارد تا آنجا که در سال دهم، می بایست کشت زمین عوض شود. 

پیازهای زعفران را از زمین در می آورند و از خرداد تا شهریور در جایی که روی آفتاب نبیند، انبار می کنند. زمین دیگری را آماده می کنند و باز کشت زعفران آغاز می شود، چنان که هزاران سال است در این سرزمین بی مانند کشت می شود.

زعفران ایران محبوبیتی تام نزد ملل دیگر دارد و ارج و قدر فراوانی به آن می نهند. خولیگران بسیار معروف با گذاشتن یکی، دو رشته زعفران ایرانی بر سر خوراک ظریف و لطیفی که در ظرف نهاده اند، کار را تمام می کنند و خوراک مذکور را به بهایی گران جلوی خورنده می گذارند. یعنی نهادن چند رشته زعفران بر سر خوراک، دلیل بی چون و چرای گرانبهایی و کم نظیری خوراک شان است. اگر مثقالی زعفران ایران به خولیگری اروپایی که طباخی را می شناسد به رسم سوغاتی بدهید، خوشحال و هیجان زده می شود و از آن چون گنجی بی بدیل حفاظت می کند.

ادویه ها به راستی وجه زنانگی آشپزی هستند. اگر به کار بردن گوشت و قصابی کردن و شگستن استخوان، دلی سنگین می خواهد و قوت بازو و کاری است مردانه، ساختن ادویه از برگ گل و پوست نازک درخت و دانه های خوشبو و ریشه های خوش رنگِ خوش طعم به لطافت و شاعرانگی زنانه، بستگی تمام دارد. زنان شرقی که در اساطیر نسبتی سخت با زمین و کشت و گیاه و رویش دارند، ادویه ها را یافته اند و در خوراک های شان به کار برده اند و مردان را شیفته و پاگیر و شیدا کرده اند. از این رو ادویه وجهی عاشقانه و اساطیری و رازآلود نیز دارد.

در ایران کنونی ادویه های پلویی و خورشی تبریزی محبوبیت دارند. زنان هنرمند خولیگر تبریزی، نسبتی جادویی از برگ گل سرخ و دارچین و زیره و زنجبیل و هل سبز و میخک و جوز هندی را کشف کرده اند. این ادویه را در پلوهاشان به کار می برند و طعمی دلکش و بی نظیر به آنها می دهند.

حال پلویی بپزید ادویه دار و حظ ببرید. دو، سه سیب زمینی را نگینی خرد فرمایید، در تابه با روغن حیوانی تفتی دهید، هر چه می خواهید ادویه پلویی به آن بیفزایید و پیش از آن که نیم پز شود بردارید. پنج، شش مشت برنج ایرانی را به طریق ساختن چلو آبکش کنید، خورش سیب زمینی را لابلایش بریزید و دم کنید.

بگذارید ته دیگ مبسوطی ببندد و بعد با ماست چکیده سنتی و سبزی تازه بر سر خوان ببرید. رفقا و همسایه و غریبه را بر سر خوان بخوانید. دود عود اثر مشکاتیان و روشن روان و شجریان را به ترنم آورید و به گوش جان بنیوشید، آنجا که عطار می فرماید: «عقل تو چون قطره ای است مانده ز دریا جدار چند کند قطره ای فهم ز دریای عشق؟

منبع: برترین ها 

انتهای پیام/

شنبه 20 خرداد 1396  8:58 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

6 علامت برای کسی که شرح صدر دارد

حضرت رسول(ص) می‌فرمایند: اگر کسی شرح صدر پیدا کند در حقیقت از گناه دور می‌شود، به عبادت عشق می‌ورزد، قلبش منبع حکمت می‌شود،‌ زبانش به خیر باز می‌شود، مردم را دعوت به خدا می‌کند نه دعوت به دنیا پرستی.

6 علامت برای کسی که شرح صدر داردبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان ماه میهمانی خداوند، برای آشنایی با مضامین دعاهای روزانه هر روز از این ماه مبارک، آیت‌الله روح‌الله قرهی مدیر مدرسه علمیه امام مهدی(عج) و از اساتید اخلاق،  به شرح دعای روز پانزدهم پرداخته است که در ادامه می‌خوانیم:

«اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی فِیهِ طَاعَةَ الْخَاشِعِینَ، وَ اشْرَحْ فِیهِ صَدْرِی بِإِنَابَةِ الْمُخْبِتِینَ»؛

خدایا در این روز طاعت بندگان خاشع خودت را نصیبم کن و شرح صدری که ایمنی برای آن به وجود آید

یکی از خصوصیات، خشوع است عبادت اگر همراه با خشوع باشد طاعت حقیقی است؛ «اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی فِیهِ طَاعَةَ الْخَاشِعِینَ».

در روایات داریم که حضرت رسول(ص) در حدیث معراج بیان می‌فرمایند که خداوند متعال می‌فرمایند: هیچ بنده‌ای مرا نشناخت و در برابر من خاشع نشد مگر اینکه همه اشیا در برابر او خشوع می‌کنند.

خصوصیت «طاعت خاشعین» این است که اولاً؛ وقتی شخص، معرفت پیدا کرد در مقام معرفت،‌به خودی خود عبادت و طاعتش خاشعانه خواهد بود. دوم اینکه بعد از اینکه طاعت یک فرد توأم با خشوع شد، آن وقت همه چیز در مقابل او خشوع پیدا می‌کند و اگر این خشوع از بین برود بیچارگی پدیدار می‌شود.

پیامبر اکرم(ص) فرمود: «إِنَّ أَوَّلَ شَیْ ءٍ یُرْفَعُ مِنْ هَذِهِ الْأُمَّةِ الْأَمَانَةُ وَ الْخُشُوعُ»؛ نخستین چیزی که از میان این امت رخت برمی‌بندد امانت‌داری و خشوع است به طوری که دیگر مسلمان خاشعی پیدا نمی‌شود بنابراین طاعت بدون خشوع ارزشی ندارد و امانت‌داری را نیز از بین می‌برد و این یکی از نکات بسیار مهم است.

یکی از خصوصیات خشوع این است که در مقابل خودپسندی است چون کسی که احساس خردمندی و احساس عقل کند برای خودش،‌ از جمله آفات آن خودپسندی است. حضرت علی(ع) می‌فرماید: اگر می‌خواهی راه راست را بپیمایی تا می‌توانی در برابر پروردگارت خاشع باش.

از این رو در دعاها می‌خوانیم: «اَللَّهُمَّ إِنِّی أَعُوذُ بِکَ مِنْ نَفْسٍ لاَ تَشْبَعُ وَ مِنْ قَلْبٍ لاَ یَخْشَعُ» این فرموده امام سجاد(ع) است که می‌فرماید خدایا پناه به تو می ‏برم از نفسی که از دنیا سیری ندارد و از قلبی که خاشع نباشد.

جالب این است که می‌فرمایند اگر کسی می‌خواهد به مقام یقین برسد یقین از طریق خشوع صورت می‌گیرد. امام صادق(ع) می‌فرماید: «لا إیمانَ إلاّ بعَمَلٍ» ایمان نباشد مگر به عمل، «و لا عَمَلَ إلاّ بیَقینٍ»؛ عملی نیست مگر به یقین،‌ «لا یَقینَ إلاّ بالخُشوعِ»؛ یقین هم محقق نمی‌شود مگر به یقین.

بنابراین وقتی کسی خاشع شد هم اهل عمل می‌شود و هم اهل یقین و هم اهل ایمان.

صفات خاشعین:

حضرت رسول(ص) فرمودند: بدانید علامات خاشع چهار چیز است:

1- موظبت کردن به اوامر الهی؛ خدا را در نهان و آشکار، همیشه ببیند. منافقان وقتی با اهل ایمان ملاقات می‌کردند می‌گفتند «وَإِذَا لَقُواْ الَّذِینَ آمَنُواْ قَالُواْ آمَنَّا» ما ایمان آوردیم اما وقتی با شیاطین خودشان خلوت می‌کردند، می‌گفتند «وَإِذَا خَلَوْاْ إِلَی شَیَاطِینِهِمْ قَالُواْ إِنَّا مَعَکْمْ إِنَّمَا نَحْنُ مُسْتَهْزِئُونَ».

2- انجام کارهای نیک؛ انسان خاشع،‌ کارهای نیک انجام می‌دهد. ما نیز اگر می‌خواهیم ببینیم که اهل خشوع هستیم باید ببینیم که کارهایمان نیک است یا خیر. این یکی از شاخصه‌های بسیار مهم است.

3- اندیشیدن برای روز قیامت؛ کسی که به یاد روز قیامت است می‌فهمد متعلق به این دنیا نیست و به خاطر امور دنیوی، دین خود را نمی‌فروشد.

4- راز و نیاز با خدا

امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید: کسی که قلبش خاشع شد، سایر اندام‌های او نیز خاشع می‌شود و از این رو ما در دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان می‌خوانیم: «اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی فِیهِ طَاعَةَ الْخَاشِعِینَ».

«وَ اشْرَحْ فِیهِ صَدْرِی بِإِنَابَةِ الْمُخْبِتِینَ»؛ ای خدا در این روز طاعت بندگان خاشع را نصیبم کن و یک شرح صدری بده که عامل باشد برای ایمنی. شرح صدر در سوره مبارکه «زمر» آیه 22 آمده است که «أَفَمَنْ شَرَحَ اللَّهُ صَدْرَهُ لِلْإِسْلَامِ فَهُوَ عَلَی نُورٍ مِنْ رَبِّهِ فَوَیْلٌ لِلْقَاسِیَةِ قُلُوبُهُمْ مِنْ ذِکْرِ اللَّهِ أُولَئِکَ فِی ضَلَالٍ مُبِینٍ».

شرح صدر یعنی آنقدر ظرفیت و گنجایش داشته باشیم که همه چیز را ببینیم. خدا در سوره زمر می‌فرماید:

«پس آیا کسی که خدا سینه‏ اش را برای [پذیرش] اسلام گشاده و [در نتیجه] برخوردار از نوری از جانب پروردگارش می‏ باشد [همانند فرد تاریکدل است] پس وای بر آنان که از سخت‏ دلی یاد خدا نمی کنند اینانند که در گمراهی آشکارند»

یکی از خصوصیات افرادی که شرح صدر دارند این است که در روایات آمده است: حضرت رسول(ص) می‌فرمایند: اگر کسی شرح صدر پیدا کند در حقیقت از گناه دور می‌شود، به عبادت عشق می‌ورزد، قلبش منبع حکمت می‌شود،‌ زبانش به خیر باز می‌شود، مردم را دعوت به خدا می‌کند نه دعوت به دنیا پرستی، در مقابل دشمن مقاوم است.

سپس حضرت ادامه می‌دهند: کسی که خداوند متعال این خصوصیت‌ها را به ایشان عنایت کرد، زبانش به خیر باز می‌شود. پس غیر از حق نمی‌گوید و نگران هم نیست؛ «بِأَمَانِکَ یَا أَمَانَ الْخَائِفِینَ».

طبیعی است کسی که طاعت خاشعان و شرح صدر حقیقی داشته باشد همیشه می‌داند همه چیز به دست قدرت خداوند است و می‌داند که ایمنی دل‌های ترسان نیز به دست خداست و از هیچ کس نمی‌ترسد؛ «بِأَمَانِکَ یَا أَمَانَ الْخَائِفِینَ». لذا از دشمن نخواهد ترسید چراکه می‌داند خداوند،‌ پناهگاه خائفان است و می‌داند که در راه خدا باید مجاهدت کند و نباید از مسیر الهی عقب‌نشینی کند چرا که خداوند «أَمَانَ الْخَائِفِینَ» است.‌  

منبع: فارس

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

ماجرای شهادت دو برادر محبوب لبنانی

مهدی یاغی یک برادر به نام علی دارد که همانند خودش سالهاست در خط مقاومت اسلامی در کنار حزب‌الله مبارزه را انتخاب کرده است؛ اما حالا بعد از گذشت ۴ سال از شهادت مهدی، خبر شهادت علی هم آمد.

ماجرای شهادت دو برادر محبوب لبنانیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «شهید مهدی محمدحسین یاغی» با اسم جهادی «کرار» در اول فروردین 1368 شمسی مصادف با 15 ماه شعبان و 21مارس سال 1989 میلادی در شهر بعلبک واقع در منطقه‌ بقاع لبنان متولد شد. قرار بود حسن نامگذاری شود اما با تولد مبارکش همزمان با ولادت حضرت مهدی(عج) نام خود را نیز با خود به همراه آورد و مهدی نامگذاری شد. شهید یاغی که در میان اهالی جنوب لبنان به «امیرالشهداء» معروف است در سنین نوجوانی به صفوف رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان پیوست.

هرچند یک مهندس کامپیوتر بود اما مبارزه و مقاومت هدف اصلی زندگی‌اش را می‌ساخت. به همین دلیل وقتی طبل جنگ در سوریه و میان مسلمان و در حریم اهل بیت(ع) به صدا درآمد، او نیز داوطلبانه در قامت یک فرمانده حزب‌الله برای دفاع از حریم اهل بیت(ع) راهی سوریه شد و در عملیات‌های حزب‌الله در مناطق مختلف سوریه شرکت کرد. او در فوریه سال 2013 از ناحیه سر مجروح شد و ناراحت بود از اینکه به جای شهادت جراحت نصیب او شده است. در زیارت اربعین در کربلا از خدا شهادتش را خواسته بود تا اینکه در ژوئیه سال 2013 میلادی همزمان با 9 مرداد 1392 شمسی مصادف با 22 رمضان 1434 قمری توسط تروریست‌های تکفیری به شهادت رسید.

شهید یاغی همانطور که به یکی از شهدای محبوب لبنان در میان حامیان مقاومت تبدیل شده است، در ایران نیز پس از شهادت عکس‌ها و فیلم‌هایش به سرعت دست به دست شده و انتشار پیدا کرد و ایرانیان حامی مقاومت و علاقمند به شهدای مدافع حرم، کلیپ‌های مختلفی از او ساختند. یکی از ویدئوهای محبوب مردمی درباره شهید یاغی پشت صحنه ضبط تصویری وصیت او با زیرنویس فارسی است که در قالب جملاتی طنزآلود و بدون پیرایه از اطرافیان خود سخن می‌گوید.

تصویر فرزند او با لباس رزمندگان حزب‌الله بر بالای مزار پدر و تصویر پیکر مطهر این شهید در داخل قبر در حالیکه لبخند بر لب دارد از تصویرهای مشهور شهید یاغی در میان حامیان مقاومت شد.

مهدی یک برادر به نام علی دارد که همانند خودش سالهاست در خط مقاومت اسلامی در کنار حزب‌الله مبارزه را انتخاب کرده است و اما حالا بعد از گذشت 4 سال از شهادت مهدی، خبر شهادت برادر او علی نیز توسط رسانه‌های مقاومت لبنان منتشر شده است. شهید زینبی «علی محمد حسین یاغی» ملقب به «ابوصالح» در چند روز اخیر در سوریه به شهادت رسید. پیکر مطهر او در چهارم ژوئن سال 2017 یعنی سه روز پیش در بعلبک لبنان واقع در منطقه بقاع لبنان در میان جمع باشکوه مردم تشییع و در جوار برادرش به خاک سپرده شد.

در مصاحبه تصویری شهید مهدی یاغی او جمله‌ای را اینگونه خطاب به برادر می‌گوید: «ای برادرم علی! فراموش نکن و آن پیمانی را که با هم بستیم ادامه بده.» و نهایتا برادر هم به پیمان مقاومت و شهادت استوار ماند.

مادر شهیدان یاغی: امیدوارم پایان زندگی دومین پسرم هم شهادت باشد 

این دو برادر به فاصله چهار سال از یکدیگر یکی در شب قدر رمضان در سال 2013 میلادی و در ایام شهادت حضرت علی(ع)(رمضان 1434 قمری) و دیگری در ماه رمضان 1438 قمری و در سال 2017 به شهادت رسیدند. مادر شهیدان یاغی از عهد ناگسستنی این دوبرادر در صحنه جهاد روایت کرده است. او پیش از شهادت علی وقتی از ویژگی‌های شخصیتی مهدی در جریان مستند کرار روایت می‌کرد، گفت:«امیدوارم پایان زندگی دومین پسرم هم شهادت باشد.» و حالا آرزوی این مادر محقق شده و عاقبت به خیری فرزندان را به چشم خود می‌بیند. پدر شهیدان یاغی نیز از شهادت هر دو فرزندش در ماه مبارک رمضان می‌گوید و تأکید می‌کند: «اگر 100 پسر هم داشتم در این راه می‌فرستادم. امکان ندارد راهی شریف‌تر از شهادت هم پیدا شود.»

پیش از تدفین پیکر مطهر شهید علی محمد حسین یاغی وقتی قبر او باز می‌شود تا پیکر در آنجا خاکسپاری شود، در حین کندن قبر بخشی از مزار برادرش مهدی نیز باز شده و خانواده با آگاهی از این موضوع دقایقی از تدفین علی دست کشیده و یکی یکی وارد قبر شده و با مهدی نیز برای بار دیگر وداع می‌کنند.

منبع: دفاع پرس

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

با خواص شگفت انگیز لیمو آشنا شوید

در این گزارش با خواص و موارد استفاده متفاوت از لیمو، آشنا خواهید شد.

با خواص شگفت انگیز لیمو آشنا شویدبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همه می دانند که لیمو به دلیل میزان بالای ویتامین c که در خود دارد، برای ما سودمند است. این میوه را به همراه چای میل کرده و از آن هنگام پخت‌و‌پز استفاده و سرماخوردگی خود را با آن درمان میکنیم؛ اما اینها تنها ویژگی‌های شگفت‌انگیز لیمو نیستند‌. ما در مورد منافع دیگری که یک تکه لیمو، در کنار تخت شما می تواند داشته باشد، تحقیق کرده‌ایم. 

به آرامش می رسید 

رایحه‌ی مرکبات باعث آرامش سیستم عصبی می شود، اضطراب را کاهش می دهد و به رهایی از فشارهای روانی یک روز سخت کاری کمک می کند. اگر به شیشه‌ی آبلیمو دسترسی ندارید، می توانید از یک تکه لیمو استفاده کنید. 

باعث بهبود تمرکز و حواس می شود 

لیمو ویژگی معرکه‌ی دیگری نیز دارد: استنشاق روزانه‌ی رایحه‌ی آن باعث بهبود فعالیت روانی و حافظه‌ی فرد می شود. حتی حضور بوی لیمو در محل کار، منجر به کاهش اشتباهات شخص می شود. این نتیجه‌گیری طی آزمایشی که توسط دانشمندان ژاپنی صورت گرفته به دست آمده است. 

اخلاقتان بهتر می شود 

ثابت شده است که آبلیمو چاره‌ی افسردگی است. به همین دلیل اگر برای کاهش افسردگی تمام روش ها را امتحان کرده‌ و نتیجه نگرفته‌اید، از ما بشنوید، از این میوه‌ی تابستانه غافل نشوید. 

هوا عاری از میکروب می شود 

نه تنها لیمو بوی دلپذیری دارد بلکه خواص ضدباکتری هم دارد و به خوبی هوای اتاق را پاکیزه می کند. 

با فشار خون بالا خداحافظی کنید 

افراد بسیاری از فشار خون بالا رنج می برند، و لیمو می تواند به دادشان برسد. بوی لیمو فشار خون را کاهش می دهد. 

از دست حشرات در امان باشید

مورچه‌ها، مگس‌ها و پشه‌ها و دیگر حشرات مزاحم را در نظر بگیرید، بعید است در خانه‌ای که بوی لیمو بدهد بمانند و دیگر نیاز نیست که هزینه‌ای بابت حشره‌کش‌های شیمیایی بپردازید. برای گرفتن نتیجه‌ی بهتر، می توانید شاخه‌های میخک را، به جای گلدان، در تکه‌های لیمو فرو کنید.

منبع: تابناک

انتهای پیام/

شنبه 20 خرداد 1396  8:59 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

آیا زنان شاغل خوشحال ترند؟

اگر پای صحبت بسیاری از زنان کارمند و فرزندان آنها بنشینید، از این حجم فشار راضی نیستند و بسیاری از آنها حتی دنبال بازنشستگی‌های زودهنگام هستند.

آیا زنان شاغل خوشحال ترند؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر تا چند دهه گذشته این دغدغه تنها مربوط به مردان و پسران جوانی بود که به فکر تشکیل زندگی بودند، در دنیای امروز زنان و دختران نیز به همان اندازه دغدغه به دست آوردن شغل مناسب در سر دارند. به اعتقاد روانشناسان استقلال مالی یکی از فاکتورهایی است که رضایت از زندگی را بالا می‌برد و سبب فراهم آوردن زندگی بهتر می‌شود. با این حال هنوز افراد زیادی نیز معتقدند که زنان ایرانی به دلیل مسئولیت‌هایی که در منزل به عهده دارند، در صورت فعالیت خارج از خانه، فشار زیادی را متحمل خواهند شد و زودتر از زنان خانه‌دار فرسوده می‌شوند. 

اما در این باره مریم پورحسینی، روانشناس و استاد دانشگاه معتقد است: «زنان شاغل از لحاظ اعتمادبه‌نفس در جایگاه بهتری از زنان خانه دار ایرانی قرار دارند.» او به «فرهیختگان» می‌گوید: «زنان باید در محیط‌های کار حضور داشته باشند، فعالیت‌های اجتماعی حتی در سطوحی که از منظر عده‌ای پایین است، نیز اعتمادبه‌نفس را در همه افراد چه زنان و چه مردان افزایش می‌دهد.» به گفته او با توجه به بالا رفتن سطح تحصیلات و افزایش قابل توجه زنان تحصیلکرده نمی‌توان انتظار داشت که آنها بدون شغل و فعالیت اجتماعی احساس رضایت کنند.

پورحسینی می‌گوید: «در این میان بسیاری از افرادی که برای مشاوره از ما کمک می‌خواهند از همین دسته هستند، زنان تحصیلکرده‌ای که از خود انتظارات زیادی دارند و حال تنها به امور خانه‌ می‌پردازند. توصیه ما هم به آنها در درجه اول حضور در فعالیت‌های اجتماعی و شاغل شدن است. 

با این حال گروهی عنوان می‌کنند که شاغل بودن برای زنان در کنار نگهداری از فرزندان کار سختی است. اگر پای صحبت بسیاری از زنان کارمند و فرزندان آنها بنشینید، از این حجم فشار راضی نیستند و بسیاری از آنها حتی دنبال بازنشستگی‌های زودهنگام هستند. از لحاظ روانی زنان در قیاس با مردان در کشور ما بیشتر در معرض آسیب‌های روانی قرار دارند. فعالیت در محیط‌های کار به شکل دیگری هم می‌تواند سرخوردگی ایجاد کند و از سوی دیگر آنها را در معرض آسیب قرار دهد.» 

این روانشناس با بیان این که زنان در جامعه ما در این سال‌ها رشد قابل توجهی داشته‌اند، می‌گوید: «البته آنها به دلایل مختلف هنوز به خودباوری نرسیده‌اند به همین دلیل نمی‌توانند مهارت‌های کاری خود را در محیط کار به نحو احسن ارائه کنند. این موضوع خود سبب ایجاد یک‌سری فشار‌ها از سوی کارفرمایان می‌شود که به بالا بردن استرس‌های شغلی آنها می‌انجامد. 

به گفته او شرایط زندگی مدرن و تغییر مناسبات اجتماعی و احساس مسئولیت زنان برای تامین منابع مالی خانه وجود دارد و نسبت به گذشته تغییر کرده است. این در حالی است که مسئولیت خانم‌ها اغلب در منزل تغییر نکرده است. آنها در صورتی که ازدواج کرده باشند و صاحب فرزند نیز باشند، مسئولیت سنگینی بعد از اتمام ساعات کاری بر دوش دارند. این موضوع اغلب باعث می‌شود که کمتر به سلامت روحی و روانی‌شان اهمیت دهند و در نتیجه بیشتر در معرض آسیب‌های جسمی و روانی قرار دارند. این روانشناس توصیه می‌کند محیط کار زنان باید محیطی ایمن و بدون تنش و اضطراب باشد، چراکه این اضطراب می‌تواند به فرزندان خانواده منتقل شود و در نتیجه بر نسل آینده اثر‌گذار باشد. او ادامه می‌دهد: «در چنین مواردی هرگز توصیه نمی‌کنم که زنان در خانه بنشینند و کار نکنند؛ چراکه نداشتن شغل نیز به‌صورت دیگری آسیب‌زاست و این احساس پوچی و بیهودگی ناشی از آن می‌تواند روی فرزندان‌شان نیز اثرگذار باشد.» 

منبع: فرهیختگان 

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

اسپرینگ رول چیزبرگر؛ غذای باکلاس آسیایی

اسپرینگ رول، نوعی غذای آسیایی است که مواد را داخل خمیر نازک گذاشته و سپس آن را در روغن سرخ می کنند.

اسپرینگ رول چیزبرگر؛ غذای باکلاس آسیاییبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسپرینگ رول، نوعی غذای آسیایی است که مواد را داخل خمیر نازک گذاشته و سپس آن را در روغن سرخ می کنند. برای تهیه این غذا، به خمیر فیلو نیاز خواهید داشت که در تمامی فروشگاه های بزرگ به فروش می رسد.

مواد لازم:

۸ ورقه خمیر فیلو

۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۱ عدد پیاز سفید خلالی

۲ قاشق غذاخوری سس خردل

۲ عدد خیارشور خرد شده

۷۰ گرم پنیر برگر رنده شده

اگ واش (یک عدد تخم مرغ + یک قاشق غذاخوری آب)

روغن سرخ کردنی

اسپرینگ رول چیزبرگر

طرز تهیه:

1. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیاز، خردل، خیارشور و پنیر را با یکدیگر مخلوط کنید.

2. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه افزوده و خوب ورز دهید.

3. ورقه های خمیر فیلو را روی سطح صاف قرار دهید. اگر خمیر خیلی نازک است، آن را دو لایه کنید. سپس مقداری از مخلوط گوشت را در میان آن گذاشته و رول کنید.

4. برای رول کردن چیزبرگر، گوشت را در یک طرف خمیر گذاشته، کمی آن را رول کنید، سپس کناره های خمیر را به داخل جمع کرده و دوباره آن را رول کنید.

5. تخم مرغ و آب را با هم هم زده و از مخلوط به دست آمده (اگ واش) روی انتهای خمیر بمالید و سپس آن را روی رول برگردانید تا کاملا بسته شود.

6. روغن را درون تابه چدنی داغ کنید. سپس هر کدام از لقمه ها را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود.

7. این رول ها را می توانید با سس چیلی شیرین یا کچاپ سرو کنید.

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

ساخت سریعترین خودروی زرهی دنیا در چین+ عکس

چین یک نمونه از خودروی زرهی آب و خاک ساخته که حداکثر سرعت آن ۵۰ کیلومتر برساعت است. این خودروی زرهی در صورت تجاری سازی، سریعترین خودروی زرهی آب و خاک دنیا خواهد شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چین مشغول ساخت سریعترین خودروی زرهی آب و خاک دنیاست. 

حداکثر سرعت تانک مذکور در آب ۵۰ کیلومتر برساعت است. البته تاکنون فقط نمونه این خودروی زرهی ساخته شده  اما در صورت ساخت آن به صورت تجاری، چین از آمریکا جلو خواهد زد. درحال حاضر سریع ترین خودروی زرهی  آب و خاک دنیا در اختیار آمریکاست که با سرعت ۱۰ کیلومتر برساعت حرکت می کند. 

موسسه North China Institute of Vehicle Research نمونه این خودروی زرهی  را ساخته است.

ساخت سریعترین خودروی زرهی دنیا در چین+ عکس 

این وسیله حمل ونقل چاپی بدنه ای  V شکل  دارد تا  هنگام حرکت در آب از موانع هیدرولیکی اجتناب شود. همچنین این نوع طراحی بدنه سبب می شود خودروی زرهی در برابر مواد منفجره دست ساز ایمن بماند. 

در چرخ های عقبی  آن نیز  پمپهای جت فشرده قرار دارد تا سرعت خودروی زرهی به  بیشترین میزان برسد. این وسیله حمل ونقل سبک و بدون زره یا اسلحه ها ۵.۵ تن وزن دارد.

منبع:مهر

انتهای پیام/ 

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

رازهای گوشی پیکسل ۲ گوگل فاش شد

برخی منابع اطلاعات تازه ای در مورد ویژگی های گوشی های هوشمند تازه گوگل یعنی Pixel ۲ و Pixel XL ۲ در فضای مجازی منتشر کرده اند.

رازهای گوشی پیکسل ۲ گوگل فاش شد به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که تا به حال تصور می شد گوگل دو مدل گوشی جدید عرضه خواهد کرد حال مشخص شده که علاوه بر دو مدل مذکور مدل سومی به نام Pixel ۲ XXL هم در راه است که دارای نمایشگر بزرگتری خواهد بود. 

گوشی Pixel XL۲ دارای نمایشگر ۵.۶ اینچی با دقت ۲۵۶۰ در ۱۳۱۲ پیکسل بوده که فراتر از گوشی های رقیب است. نمایشگر خمیده و فراگیر، دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با دقت فیلم برداری ۴K و دوربین سلفی ۷ مگاپیکسلی با دقت فیلم برداری ۴K در جلو از جمله دیگر امکانات گوشی مذکور است. 

در این گوشی از پردازنده ۲.۴ گیگاهرتزی و هشت هسته ای Snapdragon ۸۳۵ شرکت کوالکوم و پردازنده گرافیکی Adreno ۵۴۰ استفاده شده است. ۴ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی هم برای گوشی مذکور در نظر گرفته شده است. سیستم عامل این گوشی اندروید ۷.۱.۱ است. گوشی Pixel XL۲ مجهز به طیف گسترده ای از حسگرها نیز خواهد بود. 

پیش از این گفته می شد ممکن است این گوشی همراه با پردازنده جدید Snapdragon ۸۳۶ عرضه شود که نسخه ای سریع تر از Snapdragon ۸۳۵ است. ولی هنوز در این زمینه خبر قطعی در دست نیست. این احتمال وجود دارد که تراشه یاد شده بر روی گوشی های گالکسی نوت ۸ و V۳۰ ال جی نصب شود.

انتهای پیام/

شنبه 20 خرداد 1396  9:00 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

4 مشکل بهداشتی که در تابستان تشدید می شود!

علائم برخی از شرایط بهداشتی در تابستان و در طول گرما میل به وخیم شدن دارد و در صورت تجربه این علائم باید فورا با پزشک در تماس بود.

علائم 4 بیماری در تابستان تشدید می شود!به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در اینجا ۴ مشکل بهداشتی که در تابستان بیشتر شاهد وخیم شدن علائم آنها هستید، معرفی شده است:

سرماخوردگی:

به نظر می ‌رسد سرماخوردگی و سینوزیت، یک مشکل زمستانی هستند، ولی این طور نیست. افراد در فصل تابستان هم سرما می‌ خورند. عامل اصلی سرما خوردگی در فصل تابستان یك ویروس از خانواده آنتروویروس هاست. جالب است بدانید كه این عامل بیماری باید بلعیده شود و یا با مخاط های بدن در تماس باشد تا ایجاد بیماری كند. به این ترتیب اگر فرد بیماری سرفه و یا عطسه كند و ترشحات مخاطی وی با سطوح محیط تماس پیدا كند، دست زدن به این سطوح و تماس آن ها با چشم و دهان فرد دیگر، وی را نیز می تواند مبتلا كند. ورزش شدید در تابستان عامل دیگری برای ابتلا به سرماخوردگی است. استراحت، شتشوی مداوم دست ها و اجتناب از رفتن به استخرهای عمومی برای پیشگیری از این بیماری توصیه می شود.

گرفتگی پا در شب:

این درد در تابستان دو برابر بیشتر از فصول دیگر رخ می دهد و سبب اسپاسم غیر ارادی دردناک، درد یا انقباضات عضلات در پاها می شود. در اغلب موارد، گرفتگی عضلات پا در شب شامل ماهیچه های ساق پا است اما عضلات در پاها یا ران شما نیز ممکن است دچار گرفتگی عضلات شود. درد گرفتگی عضلات معمولا چند دقیقه طول می کشد. در برخی از موارد تنها چند ثانیه، اما در برخی موارد تا ۱۰ دقیقه طول می کشد. شدت درد متفاوت است. عضله ممکن است تا ۲۴ ساعت پس از گرفتگی عضلات پا، دردناک باقی بماند. گرفتگی عضلات پا معمولا زمانی که شما در حال استراحت باشید و اغلب در شب در رختخواب رخ می دهد که ممکن است شما را از خواب بیدار کند. نوشیدن مقادیر زیادی آب، اجتناب از نوشیدن الکل، پوشاندن پا هنگام خواب، مصرف به اندازه کلسیم، پتاسیم و منیزیم، دوچرخه سواری ثابت یا متحرک، اجتناب از ورش های شدید و ناگهانی و مصرف روزانه مکمل های مولتی ویتامین از این درد می تواند تا حد زیادی جلوگیری کند. با پزشک تان می توانید در مورد رژیم دارویی مشورت کنید چون برخی داروها مانند داروهای مدر باعث تشدید این گرفتگی می شوند.

آکنه:

ماه های گرم می تواند عامل تشدید کننده بیماری های پوستی و التهاب پوست شود و بثورات را بدتر کند. به علت اینکه در فصول گرم سال شدت نور آفتاب بیشتر می ‌شود و بیشتر افراد نیز در این فصول بیشتر در فضای باز تردد یا فعالیت می ‌کنند و پوستشان در معرض آفتاب قرار می ‌گیرد، این روند به نفع تشدید جوش است؛ بنابراین به افرادی که مبتلا به جوش هستند یا پوست چربی دارند، توصیه می‌ شود در فصول گرم سال روزانه ۲ تا ۳ بار صورت خود را با آب خنک و صابون بشویند و اگر از ضدآفتاب استفاده می‌ كنند، حتما از نوع بدون چربی آن باشد.

بیماری های خود ایمنی:

نشانه های این بیماری ها بخصوص ام اس و لوپوس ، در تابستان شعله ور می شود. یک آزمون قدیمی برای تشخیص ام اس وجود دارد و آن قرار دادن بیمار در حمام گرم است. اگر علائم عصبی فرد در این محیط پیشرفت داشت، می توان پی به وجود ام اس برد. برای حدود ۷۰ درصد از مبتلایان به لوپوس نیز، نور خورشید می تواند باعث خارش پوست، خستگی و درد مفاصل شود. استفاده از پوشش سبک، لباس های آستین بلند، کلاه و کرم های ضد آفتاب از تشدید علائم تا حدودی پیشگیری می کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

بی توجهی کاربران خانگی به خطر باج افزار‌ها

معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: کاربران رایانه های خانگی به دلیل بی توجهی و تعلل در به روزرسانی سیستم عامل ویندوز خود، بیشتر در معرض خطر حمله باج افزار سایبری «واناکرای» قرار دارند.

بی توجهی کاربران خانگی به خطر باج افزار‌هابه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: کاربران رایانه های خانگی به دلیل بی توجهی و تعلل در به روزرسانی سیستم عامل ویندوز خود، بیشتر در معرض خطر حمله باج افزار سایبری «واناکرای» قرار دارند.

تعلل کاربران رایانه های خانگی در مواجهه با باج گیر سایبری

سیدهادی سجادی معاون امنیت فضای تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران ، آخرین وضعیت کشور در مواجهه با نرم افزار مخرب «واناکرای» را که یک بدافزار باج گیر سایبری است و طی یک ماه گذشته بسیاری از رایانه های کشور را آلوده کرده است، تشریح کرد. 

وی با تاکید براینکه مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای (مرکز ماهر) در حال بررسی و رصد سیستم های کامپیوتری کشور در مواجهه با بدافزار باج گیر «واناکرای» است، اظهار داشت: به زودی آخرین وضعیت رایانه های آلوده به این ویروس رایانه ای را اعلام و منتشر می کنیم. 

سجادی با بیان اینکه به ۴ هزار رایانه آلوده به این بدافزار باج گیر، اطلاع رسانی های لازم را انجام داده ایم، افزود: بسیاری از این رایانه ها، مربوط به سازمانهای مختلف بودند که نسبت به رفع مشکل اقدام کرده و دستورالعمل های امنیتی را رعایت کردند. برخی دیگر نیز، قرار بود نسبت به رفع این آسیب پذیری که از طریق سیستم عامل ویندوز منتشر می شود، اقدام کنند.

معاون امنیت فضای تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران با تاکید بر اینکه بدافزار «واناکرای» از نوع بدافزار خود انتشار است، ادامه داد: «مهار این نوع بدافزار به دلیل قابلیت خودانتشاری سخت تر از سایر بدافزارها است اما به هر ترتیب با رصد به موقع، تجزیه، تحلیل و کنترل فضا، می توان آن را مهار و فروکش کرد. جریان نفوذ باج افزارها از ۲ سال گذشته در سیستم های کامپیوتری آسیب پذیر، شیوع یافته است، اما بدافزار «واناکرای» بسیار قوی ظاهر شده و به سرعت در حال پیش روی است.»

این مقام مسئول با بیان اینکه این بدافزار باج گیر، می تواند تمامی سامانه های ویندوزی خانگی و سازمانی را آلوده کند، تاکید کرد: «بی توجهی کاربران رایانه های خانگی به هشدارهای ارائه شده، می تواند باعث رسوخ این باج گیر سایبری و انتشار آن شود.  دستورالعمل و راهکارهای فنی برای جلوگیری از رسوخ این بدافزار و نیز مقابله با آن، برای تمامی نسخ ویندوز از سوی مرکز ماهر ارائه شده است و افراد باید آن را جدی بگیرند.»

وی گفت: «هم اکنون مسئولان سازمانها، پیگیر این موضوع هستند اما بیشتر شاهد تعلل در رایانه های خانگی هستیم که به دلیل بی توجهی و اتصال این سیستم ها به شبکه های ارتباطی، این رایانه ها، بیشتر منبع انتشار ویروس هستند.»

معاون سازمان فناوری اطلاعات اضافه کرد: «مرکز ماهر در جریان رصد سیستم های کامپیوتری آلوده، در صورت مشاهده موارد مدنظر، موضوع را اطلاع رسانی کرده و برای حل آن اقدامات لازم را صورت می دهد.»

به گفته سجادی، باج افزار «واناکرای» سوء گیری خاصی نداشته و برای یک حوزه خاص طراحی نشده است. بلکه این باج گیر سایبری می تواند هر سیستمی که از سیستم عامل ویندوز بهره می برد را آلوده کرده و به ازای سرقت اطلاعات سیستم، تقاضای دریافت باج کند.

منبع: تک شات

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

بزرگترین شبیه سازی عالم انجام شد+ عکس

محققان در سوئیس موفق شدند شکل گیری کل عالم را با استفاده از یک ابررایانه شبیه سازی کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  آنچه که محققان دانشگاه زوریخ ارایه کرده اند در واقع کتابچه راهنمایی شامل بیش از ۲۵ تریلیون کهکشان مجازی است که از دو تریلیون ذرات دیجیتالی تشکیل شده است. 

قرار است از این شبیه سازی عظیم برای تنظیم دقیق آزمایشاتی استفاده شود که در ماهواره Euclid به کار گرفته خواهند شد. قرار است این ماهواره در سال ۲۰۲۰ و با هدف بررسی اساس ماده تاریک و انرژی تاریک به فضا پرتاب شود. 

محققان دانشگاه زوریخ طی یک بازه زمانی سه ساله مشغول تهیه این شبیه سازی بی سابقه و عظیم در نوع خود بوده اند تا در نهایت بتوان بخشی از معمای دینامیک ماده تاریک و شکل گیری ابرساختارها در عالم را حل کرد.

بزرگترین شبیه سازی عالم انجام شد+ عکس 

در این پروژه از نوعی کد متحول کننده موسوم به PKDGRAV۳ استفاده شده است. این کد به محققان کمک کرده تا از حافظه موجود و قدرت پردازش ابررایانه قدرتمندی همچون Piz Daint برای شبیه سازی مورد نظیر استفاده شود. این ابررایانه در مرکز ملی محاسبات سوئیس قرار دارد. 

محققان به مدت ۸۰ ساعت از این کد در ابررایانه مورد نظر استفاده کرده و در نهایت موفق به ارایه ساختار شبیه سازی شده ای از عالم آن هم با استفاده از دو تریلیون ذرات ریز شدند که حجم ماده تاریک را نشان می دهد. 

در این پروژه محققان دانشگاه زوریخ توانسته اند شکل گیری تجمعات کوچکی از ماده موسوم به حفره های ماده تاریک را شبیه سازی کنند. عقیده بر این است که کهکشانهایی نظیر راه شیری دارای چنین ساختارهایی هستند. 

انتهای پیام/

شنبه 20 خرداد 1396  9:01 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

G6 Pro و G6 Plus ال‌ جی ۲۷ ژوئن معرفی می‌شوند

پس از معرفی گوشی LG G6، شرکت ال‌جی در نظر دارد دو محصول جدید با نام‌های G6 Pro و G6 Plus ارائه دهد.

G6 Pro و G6 Plus ال‌ جی ۲۷ ژوئن معرفی می‌شوندبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بی‌شک به لطف طراحی چشم‌نواز، کیفیت ساخت عالی و مشخصات فنی قابل قبول، ال‌جی G6 یکی از بهترین پرچم‌داران سال جاری است. اکنون مشخص شده که شرکت ال‌جی در نظر دارد دو گوشی دیگر از خانواده‌ی G6 به بازار ارائه کند. گوشی‌های جدید ال‌جی G6 Plus و G6 Pro نام دارند. بنا بر اعلام وب‌سایت کره‌ای ETNews، این دو گوشی از ۲۷ ژوئن و توسط سه اپراتور اصلی کره‌ جنوبی، KTF ،LG Telecom و SK Telecom ارائه خواهند شد.

قیمت احتمالی G6 Plus حدود ۸۹۰ دلار و قیمت G6 Pro حدود ۷۱۵ دلار خواهد بود. هرچند این اعداد دقیق نیستندِ اما انتظار می‌رود این گوشی‌ها از پرچم‌دار فعلی ال‌جی گران‌تر باشند. به‌علاوه این گوشی‌ها از سیستم پرداخت الکترونیک ال‌جی موسوم به LG Pay نیز پشتیبانی می‌کنند.

مشخصات فنی این دو گوشی مشخص نشده است، اما احتمالا به‌جای پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۲۱ که در G6 استفاده شده بود، محصولات جدید ال‌جی از پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۳۵ استفاده می‌کنند. احتمال می‌رود به‌دلیل همکاری شرکت سامسونگ با کوالکام در زمینه‌ی طراحی پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۳۵، اولویت خرید این پردازنده با شرکت سامسونگ باشد و به‌همین دلیل ال‌جی راهی جز ارائه‌ی G6 با پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۲۱ نداشت. اکنون ال‌جی با ارائه‌ی این دو محصول امکان ارائه‌ی نسخه‌ی قدرتمندتری از G6 را با پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۳۵ خواهد داشت.

همچنین بر اساس گزارش‌های غیر رسمی، G6 Pro در رنگ جدیدی موسوم به «مشکی فضایی» ارائه خواهد شد که حاصل ترکیب طیف‌های مختلف رنگ مشکی است. هرچند این دو گوشی هنوز رسما معرفی نشده‌اندِ اما می‌توان پیش‌بینی کرد که جزو بهترین محصولات ارائه‌شده در سال جاری باشند.

منیع: زومیت 

انتهای پیام/

شنبه 20 خرداد 1396  9:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها