0

به دعا نویسی اعتقاد دارید؟

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

به دعا نویسی اعتقاد دارید؟

سحر و جادو

بنام خدا

آرام بخشی قوی قرآنی در مقابل سحر و جادوی دیگران

تفکر اسلامی این است؛ لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم؛ هیچ قدرتی وجود ندارد مگر اینکه از آن خداوند است؛ هر اتفاقی می افتد همه و همه از اذن و قدرت اوست. باید همه ی اتفاقات را در پازل قدرت خداوند بدانیم...

قرآن کریم آیه ای دارد که در خیلی مواقع که در مورد تأثیر جادو و دعانویسی دیگران در حق خودمان استرس سراسر وجودمان را فرا می گیرد، می تواند آرامش بخشی قوی باشد؛ آن جا که می فرماید: فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیْطَانِ الرَّجِیمِ ﴿۹۸﴾ إِنَّهُ لَیْسَ لَهُ سُلْطَانٌ عَلَى الَّذِینَ آمَنُوا وَعَلَى رَبِّهِمْ یَتَوَكَّلُونَ ﴿۹۹، نحل)

بنابر این اگر جن گیرها، ساحران و جادوگران دنیا قوی ترین طلسم ها را بنویسند، اگر ما به منبع وحی و خدا وصل باشیم و به او ایمان و توکل داشته باشیم، در ما هیچ تأثیری نخواهد داشت؛ چنانچه ائمه و پیامبران را هم می خواستند سحر کنند اما نتوانستند. مشکل این است که بد عمل می کنیم، ما بد رفتار می کنیم، ما دین و زندگی را بد فهمیده ایم و ...

تفکر اسلامی این است؛ لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم؛ هیچ قدرتی وجود ندارد مگر اینکه از آن خداوند است؛ هر اتفاقی می افتد همه و همه از اذن و قدرت اوست. باید همه ی اتفاقات را در پازل قدرت خداوند بدانیم.

حال چه کنیم؟

انسان جایز الخطا نیست، ممکن الخطا است، حالا اگر کسی در این مسیر قرار گرفته و دست به این کارها زده و الان پشیمان است، چه کند؟

بنا به فرمایش امیرالمؤمنین علیه السلام فرد باید توبه کند، به خدا پناهنده شود،  تمام این جادوها را در آبی ریخته و دور بریزد

خداوند در قرآن کریم می فرماید: لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسانَ فی‏ کَبَدٍ (سوره بلد، آیه 4)، برای رفع گرفتاری ها و مشکلات و برآورده شدن حاجاتمان توسل به ائمه را محکم کرده و سیم ارتباطیمان را قوی تر کنیم .

اگر جزو آن یک در صدی هستیم که با بررسی های همه جانبه به این نتیجه رسیدیم که سِحر شده ایم و سِحر در ما تأثیر گذاشته ببینیم چه کرده ایم که شیاطین و مکر آن توانسته اند در ما راه پیدا کنند و مؤثر شوند ...  

وقتی در سیستم زندگی من و شما خدا کمرنگ باشد، شیطان و همراهانش قطعاً حضور قوی و جدی پیدا می کنند و سحر و ساحری در زندگی اثر می کند و شاید در ابتدا با مکرهایشان خواسته های ما را یکی در میان اجابت شود اما مطمئن باشیم با شیطان نمی شود زندگی کرد و قطعا با هر دانه ای که برای طعمه برای ما می پاشند چندین ضربه به زندگیمان خواهند زد.

به تعبیر خود شیطان؛ مکر مکارانی چون شیطان و هم دستانش به مخلصین و مؤمنان واقعی اثری نخواهد داشت و بر آن ها سلطه ای ندارند .

منابع:

بیانات حجت الاسلام میرباقری در برنامه سمت خدا

صحبت های استاد رائفی پور پیرامون جادوگری

بخش قرآن تبیان،فرآوری: زهرا اجلال

سه شنبه 9 خرداد 1396  7:13 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon fatemeh35 pebdani borkhar nazaninfatemeh farashbandzare omiddeymi1368 shayesteh2000 zinab84 ehsan007060 amirali123
farashbandzare
farashbandzare
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3535

پاسخ به:به دعا نویسی اعتقاد دارید؟

متنفرم از این کار و کسی که این کار و میکنه.
خدایا لعنت شون کن

سیــر و ســلــوک عــارفــانــه

http://bayanbox.ir/view/279314356572007390/solook.gif

"خــــدا"

یار همیشه همراه

سه شنبه 9 خرداد 1396  4:10 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 shayesteh2000 ehsan007060 amirali123 shirdel2
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

سلام .طاعات قبول

یکی از استاتیدی که تو زمینه روایات بسیاری در زمینه شیطان و اجنه تحقیق کرده بودن.میگفتند برگه هایی که سحرد جادو نوشته شده رو در جای دور از زندگی مثلن بیابان .مدفون کنید .(شیاطین و اجنه )سرگردان میشن ...

یاطبیب القلوب heart

چهارشنبه 10 خرداد 1396  11:00 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 ravabet_rasekhoon amirali123 shirdel2 omiddeymi1368
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول shayesteh2000

سلام .طاعات قبول

یکی از استاتیدی که تو زمینه روایات بسیاری در زمینه شیطان و اجنه تحقیق کرده بودن.میگفتند برگه هایی که سحرد جادو نوشته شده رو در جای دور از زندگی مثلن بیابان .مدفون کنید .(شیاطین و اجنه )سرگردان میشن ...

سلام .طاعات قبول

اتفاقا نکته همین جاست!

گاها بغضی از اساتید حرف و حدیث هایی رو نقل میکنن که عوام به طور غیر مستقیم به سمت جادو و... کشیده میشن! و....

چهارشنبه 10 خرداد 1396  5:11 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon amirali123 shirdel2 shayesteh2000 omiddeymi1368 farashbandzare
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام خدمت همه عزیزان مهربان راسخونی

نمیدونم حرفم رو چطوری شروع بکنم خب این رو من هم قبول دارم توکل به خدا و آیات قرآنی و یاد خدا باعث آرام دل میشود حال نمیدونم این حرفام چطوری تعبیر میشه اینکه به دعا و دعا نویسی اعتقاد دارم یا نه ولی من به این رو باور دارم همه آیات قران از روی حکمت خدا درسته شده و برای هدایت ما انسان ها فرستاده شده اند

ما بعضی از دعاهایی داریم که مثلا برای رفع بلا هست یا مثلا شکر نعمت های خداوند هست یا مثلا شفاء مریضان هست که اگر هم به فلسفه و پیام آیات مراجعه بکنیم متوجه میشیم که هر دعا با توجه به اسمش ذکر شده و آورده شده هست حال چه ایرادی داره مثلا برای مقابله با ترس یه دعای ترس رو تهیه بکنیم و از اون استفاده بکنیم

نمیدونم بحث در این باره خیلی زیاد هست و من با یه چند نفری صحبت کردم که بعضی ها اعتقاد داشتند و بعضی ها هم نه که الان دیگه اخرای انرژیم هست و بحث در این باب نمیگنجد خخخخ

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

چهارشنبه 10 خرداد 1396  8:47 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 shayesteh2000 omiddeymi1368
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

نقل قول shayesteh2000

سلام .طاعات قبول

سلام .طاعات قبول

اتفاقا نکته همین جاست!

گاها بغضی از اساتید حرف و حدیث هایی رو نقل میکنن که عوام به طور غیر مستقیم به سمت جادو و... کشیده میشن! و....

این موردی که گفتم ،توی جلسه ی خصوصی بود که گفتند و عوام نبودند  .

اتفاقا اگر مردم در موضوعی اطلاعات خوبی داشته باشند ،به خرافات کم تر روی میارند .

مسیله ی سحر و جادو و دعا نویسی از مسایلی هست که کم تر شکافته شده و علمی در موردش بحث نشده ،برای همینه که مردم  بیشتر طرفش میروندودچار خرافه در این مورد میشوند ...

یاطبیب القلوب heart

جمعه 12 خرداد 1396  11:10 PM
تشکرات از این پست
amirali123 ehsan007060 omiddeymi1368
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

با سلام خدمت همه عزیزان مهربان راسخونی

نمیدونم حرفم رو چطوری شروع بکنم خب این رو من هم قبول دارم توکل به خدا و آیات قرآنی و یاد خدا باعث آرام دل میشود حال نمیدونم این حرفام چطوری تعبیر میشه اینکه به دعا و دعا نویسی اعتقاد دارم یا نه ولی من به این رو باور دارم همه آیات قران از روی حکمت خدا درسته شده و برای هدایت ما انسان ها فرستاده شده اند

ما بعضی از دعاهایی داریم که مثلا برای رفع بلا هست یا مثلا شکر نعمت های خداوند هست یا مثلا شفاء مریضان هست که اگر هم به فلسفه و پیام آیات مراجعه بکنیم متوجه میشیم که هر دعا با توجه به اسمش ذکر شده و آورده شده هست حال چه ایرادی داره مثلا برای مقابله با ترس یه دعای ترس رو تهیه بکنیم و از اون استفاده بکنیم

نمیدونم بحث در این باره خیلی زیاد هست و من با یه چند نفری صحبت کردم که بعضی ها اعتقاد داشتند و بعضی ها هم نه که الان دیگه اخرای انرژیم هست و بحث در این باب نمیگنجد خخخخ

بله این موردی که مثال زدید در مورد استفاده ی آیات و روایات در زندگی برای شفا  و ...هست .متوسل شدن به این اذکار هست و با مساله ی دعانویسی که بعضی از مردم به برخی آدم های دلال پول رجوع میکنند که نه تخصصی در این زمینه دارند ونه مهذب به اخلاق اسلامی هستند .وچه بسا با روح و جسم و زندگی مردم بازی میکنند که اینجا اشکال داره ...

ولی اگر برای حل مشکلات به اهل فن که علما هستند رجوع کنند ،یک سری اذکار ودعا بهشون توصیه میکنند ..مثل آیت الله مظاهری ،آیت الله ناصری ..در اصفهان خدا حفظشون کنه

یاطبیب القلوب heart

جمعه 12 خرداد 1396  11:27 PM
تشکرات از این پست
amirali123 omiddeymi1368
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول shayesteh2000

نقل قول ehsan007060

نقل قول shayesteh2000

سلام .طاعات قبول

سلام .طاعات قبول

اتفاقا نکته همین جاست!

این موردی که گفتم ،توی جلسه ی خصوصی بود که گفتند و عوام نبودند  .

اتفاقا اگر مردم در موضوعی اطلاعات خوبی داشته باشند ،به خرافات کم تر روی میارند .

مسیله ی سحر و جادو و دعا نویسی از مسایلی هست که کم تر شکافته شده و علمی در موردش بحث نشده ،برای همینه که مردم  بیشتر طرفش میروندودچار خرافه در این مورد میشوند ...

منظور منم همین بود که عوام بخشی از مطلبو گزینش میکنن و به قبل و بعد مطالب توجه نمیکنن!

مثلا در مورد همین موضوع کسی ممکنه این طوری قضاوت کنه که سحر و حادو چقدر قدرت داره و مهمه که برای ابطالش باید این همه زحمت کشید و....

یک شنبه 14 خرداد 1396  3:13 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 omiddeymi1368 amirali123 farashbandzare
دسترسی سریع به انجمن ها