0

گفت و شنود/ دلمه

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

گفت و شنود/ دلمه

 

کیهان

طرف از لپه بدش می‌آمد، در یک میهمانی دلمه بادمجان برایش آوردند. وقتی دلمه را باز کرد و لپه را در آن دید به صاحبخانه گفت؛ پالتو تنش کرده‌ای که نشناسم!

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: وزیرنفت گفته است؛ صدور گاز مجانی به ترکیه بابت جریمه نیست!


گفتم: پس برای چیست؟ برای تشکر از مواضع اردوغان است؟!


گفت: آقای زنگنه می‌گوید؛ دیوان داوری سال گذشته رأی داد، به دلیل اینکه قیمت گاز صادراتی ایران به ترکیه بالاتر از روسیه است، باید ۱۳درصد کاهش بدهیم و گاز مجانی بابت آن بدهکاری است.


گفتم: خب! آن بدهکاری هم به خاطر تفاوت قیمت گاز صادراتی به ترکیه با قیمت تقریبا مفت گاز در قرارداد خسارت‌بار کرسنت است.


گفت: باید از آقای زنگنه پرسید که آیا می‌توانیم گاز مجانی به ترکیه ندهیم؟ اگر پاسخ منفی است و مجبوریم بدهیم، نام آن جریمه است و اگر جریمه نبود، الزامی به صادرات مجانی گاز نداشتیم.


گفتم: طرف از لپه بدش می‌آمد، در یک میهمانی دلمه بادمجان برایش آوردند. وقتی دلمه را باز کرد و لپه را در آن دید به صاحبخانه گفت؛ پالتو تنش کرده‌ای که نشناسم!

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

یک شنبه 7 خرداد 1396  11:30 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها