0

توپک های مرغ و بادنجان، غذای مورد علاقه کودکان

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

توپک های مرغ و بادنجان، غذای مورد علاقه کودکان

ماهنامه سرآشپز - اکرم عسگری: اگر فرزندتان بدقلق است و به راحتی هر غذایی را نمیخورد، اصلا ننگرانی به دل راه ندهید. ما برای شما راه حلی پیشنهاد کرده ایم. این توپک های مرغ و بادنجان را درست کنید، فرزندتان خودش جذب این غذا می شود.


مواد مورد نیاز:
 
  • سینه مرغ (چرخ شده): 100 گرم
  • بادنجان: 2 عدد
  • پیاز (رنده شده): یک دوم عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 3 قاشق سوپخوری
  • پنیر گودا: چند ورقه
  • آرد سفید: 1 پیمانه
  • تخم مرغ (هم زده با مقداری شیر) 2 عدد
  • پودر سوخاری: 1 پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زردچوبه: یک دوم قاشق چایخوری
  • روغن مایع: به میزان لازم
لقمه بادنجان و مرغ 
 
روش پخت:

1. بادنجان را با پوست ورقه کرده و داخل تابه ای به همراه روغن هر دو طرف آن را سرخ کنید.

2. مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، نمک، زردچوبه و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس ورز داده و به اندازه قطر حلقه های بادنجان از مواد برداشته و به صورت گرد مانند کتلت حالت دهید. بعد به همراه روغن درون تابه ای سرخ کنید.

3. پنیر را به صورت گرد و به قطر حلقه های بادنجان برش بزنید.

4. یک حلقه بادنجان روی سطح صافی قرار داده به ترتیب یک برش پنیر، 1 عدد کتلت مرغ، یک برش دیگر پنیر، 2 حلقه بادنجان قرار داده و با خلالی چوبی محکم کنید. بعد به ترتیب درون آرد، تخم مرغ، پودر سوخاری، سپس تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید تا پوشش بگیرد. (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.)

5. هر کدام از لقمه ها را درون روغن شناور و داغ سرخ کرده بعد روی دستمال کاغذی قرار داده تا روغن اضافه آن خارج شود. سپس به دلخواه با گوجه گیلاسی و جعفری تزیین و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 5 خرداد 1396  7:42 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها