0

اگر رئیس جمهور بودم...

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

اگر رئیس جمهور بودم...

اگر رئیس جمهور بودم...

تهران -ایرنا- شماری شرکت کننده دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که در مسجد قبا برای رای دادن آمده بودند در پاسخ به این سوال که «اگر رئیس جمهور بودید چه می کردید؟» نظرات متفاوتی داشتند که خواندن آنها خالی از لطف نیست.

اگر رئیس جمهور بودم...

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا به مسجد قبا ، علی شهری یکی از رای دهندگان گفت: اگر رئیس جمهور بودم سیاست خارجی بر مبنای تعامل با کشورهای بیشتر را مهم ترین اولویت کاریم قرار می دادم و پس از آن به دیگر مسایل می رسیدم.
رونق اقتصاد، رسیدگی به وضع معیشت مردم به خصوص قشر ضعیف جامعه و جذب سرمایه گذاری خارجی برای رونق بیشتر اقتصادی از دیگر برنامه های اجرایی این شهروند است ؛ البته اگر رئیس جمهور می شد.
سمیه روغنی، شهروند دیگری است که پای صندوق رای آمده است . او نیز در پاسخ به این سوال گفت: رئیس جمهور باید سعی کند به وعده هایی که در زمان تبلیغات به مردم داده است جامعه عمل بپوشاند که اگر من بودم این کار را می کردم.
روغنی، تاکید کرد که رئیس جمهور آینده باید برنامه توسعه ششم را بدرستی عمل کند؛ ضمن اینکه یکی از بندهای برنامه توسعه ششم تعامل سازنده با دیگر کشورهاست که رئیس جمهور آینده باید بر مبنای آن حرکت کند.
وی، توسعه روابط سیاسی بر مبنای عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت ایران را مهم ترین اولویت خود اگر رئیس جمهوری می شد، بیان کرد.
وی خاطر نشان کرد: مردم ایران، آگاه و هوشیارند و اگر در کنار این روند توسعه سیاسی نیز به درستی قرار بگیرد در آن زمان هر گروه و یا جریانی نمی تواند مردم را به راحتی به هر سمتی سوق دهند.
وی تاکید کرد : اگر من امروز پای صندوق حاضر شده و به تکلیف خود عمل کرده ام و از رئیس جمهور آینده حمایت می کنم از فردا منتقد عملکرد وی خواهم شد که خدای ناکرده قدم خلافی بر ندارد.
این شهروند تهرانی همچنین به نکته ای اشاره و اظهار کرد: خوشحالم که هیچ وقت نمی توانم رئیس جمهور شوم زیرا کار رئیس جمهور شدن کار بسیار سخت و سنگین است.
وی در خصوص سیاست خارجی نیز چنین اذعان کرد : پاک کردن ذهینت برخی کشورها در خصوص موضوع اسلام هراسی از جمله مسایلی است که ذهن من را مشغول کرده است که اگر رئیس جمهور بودم حتما در برطرف کردن این مهم اقدامات جدی می کردم.
علی رزازی یکی دیگر از رای دهندگان در مسجد قبا اینگونه اظهارکرد: توقع زیادی از رئیس جمهور آینده ندارم اما اگر من این پست را داشتم اولین کاری که می کردم به حل مشکلات اقتصادی، اشتغال و ازدواج جوانان رسیدگی می کردم.
رزازی، خاطر نشان کرد: حذف تمامی تحریم ها و ایجاد روابط حسنه با دیگر کشورها نیز مهم ترین اولویت کاری من در بعد سیاست خارجی بود.
سهند جمالیان ، شهروندی دیگر تصریح کرد: نامزدهای انتخاباتی یا نباید به مردم وعده دهند یا اینکه باید به وعده هایشان عمل کنند که در این صورت می توان به صداقت رئیس جمهور آینده اعتماد پیدا کنند.
وی ادامه داد: اگر من جای رئیس جمهور آینده بودم تمرکز بر حل مسایل اقتصادی و توسعه روابط خارجی را حتما مد نظر قرار می دادم.
محمد رضا حبیبی، دیگر رای دهنده مسجد قبا هم ، حرکت رئیس جمهوری بر اراده و خواست ملت را از اولویت های این مقام اجرایی عنوان کرد و گفت:ر‌ئیس جمهور آینده اگر بتواند تنها به 50 درصد وعده های خود عمل کند تمامی مشکلات جامعه حل می شود.
اجتمام *1933 ** 1776 
خبرنگار : بهروز سلطانیان ** انتشار: لیلا خطیب زاده 
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

انتهای پیام /* 

جمعه 29 اردیبهشت 1396  8:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها